Cevap: İzmit Sapanca GölKayPark / Gölkay Park Kablolu Su Kayağı Wakeboard Tesisi
hic bir sey olmaz
o kadar da nazik olmayalim arkadaslar, extreme spor yapiyoruz burda
ki
Rusya da mesela insanlar Temmuz Agustos da denize wet suitsiz giriyor ki o en sicak zamanda deniz sicakligi, bizim su anda Turkiye de ki golet in sicakligindan cok fazla degil
wet suit suyu hissetmeyeceksiniz anlamina gelmiyor ama zaturre olacak kadar da hasta etmez
az rahat ve cilgin olun
Cevap: İzmit Sapanca GölKayPark / Gölkay Park Kablolu Su Kayağı Wakeboard Tesisi
[QUOTE=Gambit;195189]hic bir sey olmaz
o kadar da nazik olmayalim arkadaslar, extreme spor yapiyoruz burda
ki
Rusya da mesela insanlar Temmuz Agustos da denize wet suitsiz giriyor ki o en sicak zamanda deniz sicakligi, bizim su anda Turkiye de ki golet in sicakligindan cok fazla degil
wet suit suyu hissetmeyeceksiniz anlamina gelmiyor ama zaturre olacak kadar da hasta etmez
az rahat ve cilgin olun[/QUOTE]
Bana 800 metrelik göletteki bir aktivite pek extreme gibi gelmiyor.. Ayrıca, Rusların metabolizmasıyla bizimki çok farklı, 1 litrelik votkayı yuvarladıktan sonra kış günü donla havuza atla bakalım, ne oluyor? :)
Arkadaşlar artık ilk Sapanca Wakeboard turumuzun tarihini belirlesek diyorum ne dersiniz ?
Ona göre Gelecek etkinliklere ekleyeceğim ;)
[QUOTE=Emrah;195271]Arkadaşlar artık ilk Sapanca Wakeboard turumuzun tarihini belirlesek diyorum ne dersiniz ?
Ona göre Gelecek etkinliklere ekleyeceğim ;)[/QUOTE]
Sabırsızlıkla beklemedeyiz..;)
tatlı su wakeboardcuları sizi... :P :lol: :lol: :lol:
bunun egıtımı ne kadar suruyor :)
[QUOTE=kadiir35;195546]bunun egıtımı ne kadar suruyor :)[/QUOTE]
Eğitim 10 - 15 dakika. Bu eğitim sonucu işi kapman da yaklaşık bir kaç saat ile bir kaç gün arasında değişiyor ;)
En önemli kısmı suya ilk giriş anı ;)
[QUOTE=Emrah;195551]Eğitim 10 - 15 dakika. Bu eğitim sonucu işi kapman da yaklaşık bir kaç saat ile bir kaç gün arasında değişiyor ;)
En önemli kısmı suya ilk giriş anı ;)[/QUOTE]
suya ilk giriş anı derken boss bunu biraz açabilirmisin :)
[QUOTE=agapi;195557]suya ilk giriş anı derken boss bunu biraz açabilirmisin :)[/QUOTE]
AYnen dediği gibi, ilk başlardan, ipin seni çekmesiyle boardun'la beraber direk suyun içine giriyorsun. DAha sonra suyun altından değilde üstünden gitmeyi öğreniyorsun.
Patron, yalnız atlama zıplama bi kaç günde olmaz bence.
Bu suyun altından değilde üstünden gitme olayını öğrenmek nasıl oluyor pekii.. bunu bize kim öğreticek orda... ben suyun altına girersem bir e deha cıkmaya bilirim ona göre :)