Cevap: Hafta Sonu Dorukkaya ya ... Liraya Günübirlik Tur Olsa Kimler Gelir ?
Kartutkusu otobüsü olunca 20 lira pahalı, 10 lira ucuz olsun diye bakmayız Emrah the Boss !
Ben de gelirim... Neşeli oluyordu eskiden turlar gerçekten, hadi yine yapalım.
[quote=Bombadillo;185306]Kartutkusu otobüsü olunca 20 lira pahalı, 10 lira ucuz olsun diye bakmayız Emrah the Boss !
Ben de gelirim... Neşeli oluyordu eskiden turlar gerçekten, hadi yine yapalım.[/quote]
valla bende özledim Bombadillo, buradaki amacımız çok [B]soylu [/B]bir firmadan aldıgımız toplu indirimi tek vucut olarak bir araya gelip sizlere kullandırmak ;)
pazara bende gelirim seve seve:)
e liste devam etsin ozaman :)
ama gece konaklamalı olsa,dadından yinmez idi =)
[quote=Emrah;185308]valla bende özledim Bombadillo, buradaki amacımız çok [B]soylu [/B]bir firmadan aldıgımız toplu indirimi tek vucut olarak bir araya gelip sizlere kullandırmak ;)[/quote]
Gecenin şu vakti beni güldürdün :biggrin:
önceden olduğu gibi vpço otobüsü mü olcak :)
[quote=WarDjinn;185305]5) agapi
6) batista34[/quote]
Batista sende hep yaziorsun kendini sora muzun kabugu soyulur diye vazgeciosun :/[/QUOTE]
Hemen sileyim o zaman kendimi madem vazgeçiyorum :) Kısmet uyarsa geliriz diyelim haftasonuna kim öle kim kala :)
Emrah'ım Bossum hangin gün olacak bu tur. Ona göre bizde Ankara'dan katılalım. (Cumartesi tercihimdir)
[quote=kupeli;185384]Emrah'ım Bossum hangin gün olacak bu tur. Ona göre bizde Ankara'dan katılalım. (Cumartesi tercihimdir)[/quote]
yaawww ctesi ctesi deyip durmayın yawwww. tek başıma beni bırakmayın oralardaa :crying::crying:
Ankara'dan kimler var gidicekk, bi zahmet çıkıversinler ortayaa:blink::blink:???