konaklamalı turların devamı gelecektir umarım.ilkini kaçırsamda devamında buluşmak dileğiyle :)
Printable View
konaklamalı turların devamı gelecektir umarım.ilkini kaçırsamda devamında buluşmak dileğiyle :)
1. otobüsümüz dolmuştur ilginize teşekkür ederiz 2. otobüs için rezervasyonlarımız devam etmektedir.
Erkan Bey,Kartalkaya'da kar durumu ne seviyede?Bazı arkadaşlar daha pistlerde otların gözüktüğünü söylediler.Siz de daha iyi bilgi olduğunu düşünüyorum.Kar kayılacak seviyede mi?
Duruma göre Uludağ turunu düşünmeye başlıyacağım.İlk tercihim Kartalkaya.
Merhaba şuan Kartalkaya'da Nazlı'da özellikle herhangi bir sorun yok pist olarak bence bu haftasonuna kadar yağacak yağışlarla mevsim şartlarına göre pistlerin durumuda iyi olacaktır. Bu düşüncelerim Uludağ içinde geçerli ama şuan Kartalkaya biraz daha iyi durumda Uludağ'a göre ama haftasonuna kadar ne olur bilinmez tabiki de.
[quote=skiboardmania;178814]Merhaba şuan Kartalkaya'da Nazlı'da özellikle herhangi bir sorun yok pist olarak bence bu haftasonuna kadar yağacak yağışlarla mevsim şartlarına göre pistlerin durumuda iyi olacaktır. Bu düşüncelerim Uludağ içinde geçerli ama şuan Kartalkaya biraz daha iyi durumda Uludağ'a göre ama haftasonuna kadar ne olur bilinmez tabiki de.[/quote]
Çok teşekkürler.Yarın sabaha kadar bir düşünüyim hangisi olacağına.Size mutlaka dönerim.
Biz teşekkür ederiz...
Ankara'dan gelmeyi düşünenler için ya arac ya ulaşımsız fiyat istiyoruz. Sadece bu tur için degil genel anlamda bu böyle olmalı.
Sadece Erciyesde kaydım. Fotoğraflarından gördüğüm kadar dorukkaya daha güzel bir yer. Fİyatlara baktım normalde 299 lira diyorlar. O zaman 200 lira iyi değilmi.
[quote=Efendi Torinaga;178851]Sadece Erciyesde kaydım. Fotoğraflarından gördüğüm kadar dorukkaya daha güzel bir yer. Fİyatlara baktım normalde 299 lira diyorlar. O zaman 200 lira iyi değilmi.[/quote]
Kartalkaya şartlarına göre düşünecek olursak oldukça iyi bir rakam. günübirlik turların 140 TL olduğu bu dönemde 200 tl ye konaklamalı bir tur oldukça makul. hele ki iki günlük skipass dahilse :thumbup::thumbup::drool:
hava durumu bakımından Kartalkaya turu +1 önde gorunuyor ;)