Cevap: Üniversite ve Snowboard
[quote=qwerty;175304]Bu arada üniversiteden Uludağ kesinlikle 2,5 saat sürmez. En fazla 1,5 saat.[/quote]
ahanda beni anlayan birileri daha :lol:
[quote=Anapurna@;175400]Adam kartutkusu sitesinde tutkusunun peşinden gitmesini anlatamamış size ya başka kimse de anlamaz herhalde onu :biggrin:
Bırakın adam tutkusunun peşinden gitsin.Bursa iyi bir seçenek,zorlu kış şartlarına katlanırım,küçük şehir benim için önemli değil diyorsan Erzurum daha iyi bir seçenek;)[/quote]
anlayana :confused1:
[quote=lostboy;175464]bence her açıdan bursa en iyisi:thumbup1:[/quote]
hadi len o kadarda değil :001_tt2::lol:
maksat kaymaksa erzurum veya sarıkamış... ötesi yok...
[quote=oliver_han;175534]sarıkamış... ötesi yok...[/quote]
+1903
Ya ben kesinlikle Baba parası yiyor dediniz demedim zaten. Neyse artık çok fazla takılmayalım bu lafa benim anlatmak istediğim arkadaşın zaten herhangi bir üniversitede işletme okuması sanırım onun için yeterli olucakmış. O yüzden kendini çok kasmayıp Uludağ Üniversitesine girmesi onun için yeterli olucakmış gibi. Ama artık birazda arkadaşı anlamaya çalışalım biz de anlamassak onun halinden kim anlıycak :afro2: :biggrin:
Bencede Bursa daha avantajlı diğer kayak yapılanbilen illere göre çünkü aralarında en gelişmişi Bursa diyebiliriz. Sadece kayma yönünden bakmamak lazım şimdi üniversite sonuçta bu kış geçtikten sonra yazın yapabilecekleriniz Bursa'da daha fazla. Örnek vermek gerekkirse SuKayPark en iyi örneği bu olayın. Ee tabi birde bir üniversite öğrencisinin vazgeçilmezi olan gece hayatıda bir İstanbul bir İzmir'le kıyaslanabilecek kapasitede olmasa bile imkanların çokta dar olmadığı bir olay. İşte bu nedenlerden dolayı BURSA iyi bir seçim :thumbup:
Türkiyede de sezon Kanadadaki gibi aylarca sürüyor ya zaten..İki ay kayayım diye üniversite seçmeyi pek anlayamadım.
Üniversiteyi İstanbul'da oku. Kayak turlarına da beraber gideriz. Dağa yakın olmaya gerek yok. Otobüste kafayı vurup yatıyon zaten.