Cevap: [Safranbolu] Kartutkusu Yeme İçme Etkinliğinde Buluşuyorr...
[quote=oliver_han;168442]abi gerede-safranbolu arasında kalan 92km dışında otoyoldan geleceksin zaten... istanbul-gerede arasındaki yaklaşık 300km'yi, hız limitlerine uyarsan max. 2.5 saatte alırsın... ;)[/quote]
Bak bu iyi haber, bu durumda bizim opsiyon ihtimali daha da güçleniyor :thumbup1:
[quote=selimisik;168432]seyirci abi çorum'dan beraber gideriz program uyarsa. ılgaz üzerinden mi gideriz?[/quote]
valla nasıl isterseniz öyle gideriz,ayrıca yıldıztepe'yi de görmüş oluruz diye düşünüyorum ne dersin :lol::lol: (sezonda orasıda faal olacakmış sanırım :tongue_smilie:)
bakmak istersen [URL="http://www.armarilgaz.com"]www.armarilgaz.com[/URL]
Cevap: [Safranbolu] 2-3 Ekim 2010 Kartutkusu Yeme İçme Etkinliğinde Buluşuyorr...
[I]1- iynem[/I]
[I]2- iynem +1[/I]
[I]3- iynem +2[/I]
[I]4- iynem +3[/I]
[I]5- seyirci[/I]
[I]6- necla sultan[/I]
7- [I]oliver[/I]
[I]8- oliver +1[/I]
[I]9- Emrah (Opsiyonlu, arabayla yolu gözümüz yerse gelmek isteriz :) )[/I]
[I]10- Noperler (Opsiyonlu, arabayla yolu gözümüz yerse gelmek isteriz :) )[/I]
[I]11- Defne (Opsiyonlu, arabayla yolu gözümüz yerse gelmek isteriz :) )[/I]
[I]12-Selimışık (ayarlayabilirse)[/I]
[I]13-Selimışık +1(ayarlayabilirse)[/I]
[I]bu arada Mawerick bizim tsirtler ne oldu yaww :)[/I]
[quote=oliver_han;168442]abi gerede-safranbolu arasında kalan 92km dışında otoyoldan geleceksin zaten... istanbul-gerede arasındaki yaklaşık 300km'yi, hız limitlerine uyarsan max. 2.5 saatte alırsın... ;)[/quote]
İstanbul dan Safranbolu ya kadar çift yol...Yol stresiniz çok değil..
Emrah, Defne yi de hesaba katarsak cuma akşam iş çıkışı gelebilirsin..Daha rahat olur, yol da yormaz..
Ayrıca burada Ramsey in fabrikası , bir outlet center ve güzel fiyatlar var...Vakit olursa onlara da bakabilirsiniz
[quote=Seyirci;168444]valla nasıl isterseniz öyle gideriz,ayrıca yıldıztepe'yi de görmüş oluruz diye düşünüyorum ne dersin :lol::lol: (sezonda orasıda faal olacakmış sanırım :tongue_smilie:)
bakmak istersen [URL="http://www.armarilgaz.com"]www.armarilgaz.com[/URL][/quote]
Seyirci, sen de cumartesi yerine cuma gel istersen. Karabük Öğretmenevinden yer ayırtırım..Selimışık da müsaitse bu şekilde planlayabilir?...
Diğer bir konu da Tosya-Ilgaz-Kastamonu-Safranbolu rotası yerine Tosya-Çerkeş-Karabük rotasını tavsiye ederim...Yol daha düzgün. Mesafe olarak da avantajlı..
Cevap: [Safranbolu] 2-3 Ekim 2010 Kartutkusu Yeme İçme Etkinliğinde Buluşuyorr...
[quote=Emrah;168443]Bak bu iyi haber, bu durumda bizim opsiyon ihtimali daha da güçleniyor :thumbup1:[/quote]
gelin babacım gelin... o kadar uzak bir mesafe değil... ;)
[B][U]son durum:[/U][/B]
1- iynem
2- iynem +1
3- iynem +2
4- iynem +3
5- seyirci
6- necla sultan
7- oliver
8- oliver +1
9- Emrah (Opsiyonlu, arabayla yolu gözümüz yerse gelmek isteriz :) )
10- Noperler (Opsiyonlu, arabayla yolu gözümüz yerse gelmek isteriz :) )
11- Defne (Opsiyonlu, arabayla yolu gözümüz yerse gelmek isteriz :) )
12- Selimışık (ayarlayabilirse)
13- Selimışık +1(ayarlayabilirse)
[quote=iynem;168448]Seyirci, sen de cumartesi yerine cuma gel istersen. Karabük Öğretmenevinden yer ayırtırım..Selimışık da müsaitse bu şekilde planlayabilir?...
Diğer bir konu da Tosya-Ilgaz-Kastamonu-Safranbolu rotası yerine Tosya-Çerkeş-Karabük rotasını tavsiye ederim...Yol daha düzgün. Mesafe olarak da avantajlı..[/quote]
bakalım benim için sorun olmazda selimışık için sorun olabilir belki kendisinin cevabını bekliyorum
samsun beyimiz ne diyor bu duruma biliyorum yukardan bizi izliyor :)
[quote=Seyirci;168472]samsun beyimiz ne diyor bu duruma biliyorum yukardan bizi izliyor :)[/quote]
hehehe..müdürümden kaçmaz tabi hiçbir şey..abi gelmeyi çok isterim tabi..ufak tefek sorunlar var aşarsam geleceğiz inş...;)
bkaan
bkaan +1
zeynep bebek :001_tt1:
bu arada sevgili drunk bat kardeşim ve değerli arkadaşı da umarım aramızda olur...