[quote=canverse;129701]yau burton elite ile evde deneyeyim dedim, iki kez yatağa 5-6 kez de halıya yuzustu yapıştım. gerçekten denememek gerekiyormuş :)[/quote]
Burton'la olmuyormuş :)
Printable View
[quote=canverse;129701]yau burton elite ile evde deneyeyim dedim, iki kez yatağa 5-6 kez de halıya yuzustu yapıştım. gerçekten denememek gerekiyormuş :)[/quote]
Burton'la olmuyormuş :)
[quote=nuestra;129702]Burton'la olmuyormuş :)[/quote]
bence burton elite'e özel bi durum bu :)
dur belimin ağrısı geçsin bir daha denicem :D
Fazla kasma Canverse "evde snowboard'dan düştüm sakatlandım" olmasın :D
Skate Banana almayı düşünüyormusun sen?
[quote=nuestra;129711]Fazla kasma Canverse "evde snowboard'dan düştüm sakatlandım" olmasın :D
Skate Banana almayı düşünüyormusun sen?[/quote]
custom v-rocker ile banana arasındayım ama işte ucuzunu bulmak sıkıntı. bi ara sierrasnowboard v-rockera 391 dolar fiyat cekmişti emin olamadım alsam mı die. şimdi kafamı taşlara vuruorum
hemen kafayı dağıtma dostum, yine düşer... ;)
[quote=canverse;129718]custom v-rocker ile banana arasındayım ama işte ucuzunu bulmak sıkıntı. bi ara sierrasnowboard v-rockera 391 dolar fiyat cekmişti emin olamadım alsam mı die. şimdi kafamı taşlara vuruorum[/quote]
Bende Skate Banana ve Burton Hero V-rocker arasında kaldım. Custom V-Rocker Banana'ya göre sertmiş zaten. Custom v-Rocker'da feel derecesi 4 iken Hero v-rocker da 2 olarak belirtilmiş. Mantığı 1 den 10 'a kadar. 1 en soft, 10 en stiff.
Sabah mesai saatleri içerisinde kalkabilirsem Burton çılgınlığı yapabilirim :)
[quote=iceman;129753]Ian öyle demiyor ama... :P[/quote]
Daha uyumadım SPX'in açılmasını bekliyorum :P
çocuğun tuvaleti gelmiş kaptan bey... müsait bi yerde 5dk. dursak... :P
[quote=oliver_han;129865]çocuğun tuvaleti gelmiş kaptan bey... müsait bi yerde 5dk. dursak... :P[/quote]
Pis kayakçı seni :sneaky2:
Burton Hero'dan da umudumu kestim. SPX ellerinde kalmamış. Ebay'deki satıcıdan cevap bekliyorum bakalım...
[quote=nuestra;129874]Pis kayakçı seni :sneaky2:
Burton Hero'dan da umudumu kestim. SPX ellerinde kalmamış. Ebay'deki satıcıdan cevap bekliyorum bakalım...[/quote]
gerçekleri çarpıtma kardeşim... sözün orjinali "pis bortçu"... ;)
hadi kolay gele... tez zamanda rocker oluver garii... :P :lol: