Cevap: uludag koptu galiba ???
ya cok guzel haberler verdin lostboy.. su resimleri de bir yuklesen içimiz açılsın :))) su an bursa da hala deli gibi yagmur yagıyor.. tabi yukarda da kar !! gozumuz aydın ben de sezonu acılmıs kabul ediyorum ve herkese kazasız belasız coook guzel guneslı gunlerle dolu bir sezon diliyorum :))
[quote=lostboy;110860]:lol::lol:arkadaşlar uludağda sezon açılmış durumda yol da zincirleri takmadan çıkamadık:thumbup:.teknik ekip 1. bölgedeki pistleri eziyordu telesiyejlerden bazıları çalışıyor 3-4 tane grup kayak dersi alıyordu.. kayanlar.. snowboardcılar.. ortam tam bir şenlik anlıyacağınız:lol:
tipi şeklinde bi kar yağışı var bu şekilde devam ederse eğer -ki öyle olacağa benziyor-bu kar kolay kolay kalkmaz hadi hepimize şimdiden kazasız belasız bir sezon diliyorum
bu arada epey fotoğraf çektim fakat nasıl yüklenicek ??? bilen arkadaşlar yardım cı olursa sevinirm[/quote]
konunun içindeyken en alttan degil de sol üst köşeden cevap yaz a tıklar ve ordan mesaj atarsan, altta eklenti ekle diye bir kose var.. ordan ekleyebilirsin sanırım resimleri.. hadi bekletme bizi :)) görelim aylardır bekledigimiz manzaraları ... :afro:
Yarın kısmetse açılışı yapacağız gibi duruyor... rüzgarlı ve sisli bir hava olur tahminen ama kar olacak.. liftler de çalışacak... :) herkese kazasız belasıs bir sezon diliyorum...
yılbaşında uludağda olucaz kısmetse derler ya yeni yıla nasıl girersen öyle gider :001_smile::001_smile::001_smile::001_smile: bu sene bol bol kayıcaz
[quote=lostboy;110860]:lol::lol:arkadaşlar uludağda sezon açılmış durumda yol da zincirleri takmadan çıkamadık:thumbup:.teknik ekip 1. bölgedeki pistleri eziyordu telesiyejlerden bazıları çalışıyor 3-4 tane grup kayak dersi alıyordu.. kayanlar.. snowboardcılar.. ortam tam bir şenlik anlıyacağınız:lol:
tipi şeklinde bi kar yağışı var bu şekilde devam ederse eğer -ki öyle olacağa benziyor-bu kar kolay kolay kalkmaz hadi hepimize şimdiden kazasız belasız bir sezon diliyorum
bu arada epey fotoğraf çektim fakat nasıl yüklenicek ??? bilen arkadaşlar yardım cı olursa sevinirm[/quote]
lostboy yanlız meraktan çatlatıcaksın bizi :(:( burda eklede resimleri görelim içimiz acılsın :thumbup::thumbup::thumbup:
[quote=uslu;110912]lostboy yanlız meraktan çatlatıcaksın bizi :(:( burda eklede resimleri görelim içimiz acılsın :thumbup::thumbup::thumbup:[/quote]
ya sen eve gelsene artıkkkk :( çok acıktımmmm
18 aralık saat 19.35 itibariyle telefonla arkadaşımla görüştüm. Kar yağışı devam ediyormuş. Hangi pistler olduğunu bilmiyor ancak kayan insanlar görmüş. Ayrıca büyük otelde konaklıyormuş :)
tüm haftasonu yağsa pazar gününden çarşamba gününe kadar erimez dimi kar ?? :D
yaklasik 3 gündür bursa daydim,her gun gozum tepedeydi,bugun ciddi sagnak yagmurda izmire geldim,aklimdan gecirdigim sey gerceklesmis cok sevindim :)
hollleyyy sezon açıldı diyebilirizzzz :):):)