Arkadaşlar hepinize hayırlı yolculuklar ve bol kaymalı günler dilerim.
Sizlerle birlikte olamadığım için sonsuz derecede müteessirim.
Bedenim olmasada, yüreğim sizlerle.
Bol foto ve kısa videolarınızı beklerim.:thumbup1:
Printable View
Arkadaşlar hepinize hayırlı yolculuklar ve bol kaymalı günler dilerim.
Sizlerle birlikte olamadığım için sonsuz derecede müteessirim.
Bedenim olmasada, yüreğim sizlerle.
Bol foto ve kısa videolarınızı beklerim.:thumbup1:
off 15 saat çok sabır gerektiriyor :( Yoksa süper organizasyon
Zigana kayak merkezi Trabzon'a 60 km, Gümüşhane'ye 40 km uzaklıktadır.
Zigana kayak merkezinde kayak alanı 1900 - 2500 metrelerde.
Zigana kayak merkezinde 2 adet telesiyej bulunuyor. Bunların uzunlukları 1000 ve 600 metre.
Zigana Kayak merkezinde konaklama imkanı da mevcut. Zigana kayak merkezindeki Kayak evi 2007 sezonunda Zigana Gümüşkayak Yaylakent olarak 100 kişilik yatak kapasitesine ve 150 kişilik restaurant ve 100 kişilik kafeterya bölümleri ile hizmetine devam etmektedir.
Bunlar dışında birde snowtrackımız var tabi en güzel yerlere çıkartıcak bizi ve bol kar yapıcaz snow-forecast da yanımızda birtek perşembe kar yağışı veriyor diğer günler hava açık ve güzel yani çok şanslıyız hem fotoğraf hemde video çekimleri için..Gelemeyen arkadaşlara gün gün görüntüleri geçeriz.
4 gece 5 gün konaklayacağız.
otel 160 lira
oda kahvaltı
ulaşım
istanbul gidiş dönüş 200 tl.
4 gece 5 gün kayak tatili
360 tl.
süpermiş detayları buradan öğrendim ama akşam üstü bize haber gelmişti:) biz uçakla geliyoruz perşembe akşamından ama kesinlikle otobusle gelmei isterdim çok komik olacaktır 15 saat alkol alkol alkol...sonra uyku donuste aracınıza kabul ederseniz kesinlikle otobusle gelmek istiyoruz:)
Skiboardmania gerçekten mania:) tebrikler
kıskandımm...
Organizasyon super , bu arada [url]http://www.kartutkusu.com/kayak-merkezleri-hava-durumlari/99-kayak-merkezi-kar-kalinliklari-5-gunluk-hava-tahmini.html[/url] adresindeki kar kalınlıgında bu bilgi yok. Soyleyelim de Zigana yıda eklesinler ;)
kıskanmakla çok isterdim gelmeyi demekle olmaz maniaaaaaaaaa olan herkesi bekliyoruz:) ev sahibi gibi oldum bende skiboardmania kızıcak bana:)
red bullun kar alarmı gibi oldu sadece bu gerçekten bir anda şok yarattı herkes şaşkın bence yarın çok gelmek isteyen olacaktır.
hasta olmasam alacağım trabzon'a bileti, basıp geleceğim valla... :D tebrikler skiboardmania... şaşırtmaya devam... ;)
perşembe günü çalışmasam bende kesin arkadaşlarımla gelirdim:( çok ani olmuş adı üstünde gerçekten alarm organizasyonu yapan arkadaşları tebrik ediyorum. Türkiye bu sene gerçekten kış sporlarını konuşucak galiba:)
artvin atabarı kayak merkezinde 1.5 metre kar var arkadaşım geçen pazar kaymış kaçkarlar nedeniyle bölge kar alıyor ziganadada durum bu ama zolu olacağıda kesin snowtracklarla çıkmak falan zor bence kolay gelsin