Ynt: RED BULL FLUGTAG 25.05.2008 CADDEBOSTAN
[quote=Pellinn ]
Arkadaşlar benim saat 11:00 de toplantım var 1 saat kadar sürecek dolayıısyla orada bulunacak arkadaşların mümkünse buluşma alanını buraya yazmasını istiyorum gelince bulalım sizi orada , gerçi orada Kar ı takip edersem bulurum sizi ;D
Birde ne kadar sürüyor bu organizasyon bilgi verebilecek biri varmı acaba ???
[/quote]
Time and Place Date: Sunday, May 25, 2008
Time: 12:00pm - 5:00pm
Street: Caddebostan
City/Town: Istanbul, Turkey
Peliné katiliyorum, tam olarak kacta bulusulacak, kahvalti olacakmi yoksa 12 de bulusulacak bir kararlastiralimmi???
evet kahvaltı var mmı yok mu ona göre aç geleyim :P :P :P
[quote=_PıNaR_ ]
1-Rubber duck
2-Pervin
3-Ali emre
4- Pellinn
5- Snowstorm - Emrah Dinçer
6- noperler - Aysin Dinçer
7- Snowstorm - Defne Dinçer
8- _PıNaR_
9-AtomicAnt + 10000 (apaçiler:)
pelin sanki sen okul hayatın boyunca 7/24 drs çalıştın =) bırak beni yahu düş yakamdan ::)
bende gelcem işteee oturamam evde ben gitmessem sende gidemezsin annemlere iki duygu sömürüsü yaparım ablam orda benimde aklım orda kaldı ders çalışamıorum buraya gelsinler die zehir ederim sana o günü =)) :P
[/quote]
ato ben listeye kendimi yazmıştım kardeşim sen tekrar etmişsin
9999 apachi olacak ;D ;D ;D
kaç gidecegiz cengo???
;D
abi gönül 10da 11de gitmek ister ama bi evveli cumartesi gecesi olduğu için hiçbirşey söyleyemiyorum ;)
tabi bu arada asıl mesele kaçta gitmek değil, gittikten sonra benim sanki hemen dönecek olmam, lakin bir kutup ayısı olarak sıcaklardan son derece rahatsızım
YA ARKADAŞLAR NE KADAR TANIŞMASAKTA YENİ OLSAMDA SİZLERİ TANIMASAMDA BİZEDE FAALİYETLERDEN HABER VERİNDE BURADAN SADECE BAKMAKLA KALMIYALIM DEMİİİİ ::)VALLA SİZLERE UYARIMMM ;D
kıyamet gibi olacak orası yahu kartutkusu askılarımızı takalım tanımayanlar birbirini daha kolay bulur ;D Ayrıca snowstorm mümkünse bizim flamaları getir yahu reklam yaparız ;)
Atomic valla yazdan nefret eden biri olarak sana kesinlikle katılıyorum ama sen genede dayan yahu bak böyle organizasyon yapmasa Redbull buluşacağımız yok ::)
Pelin ne dicem , henuz tam olarak saat belirlenmemis, bari biz 12:30 da burger king in orda bulusalimmi???
arkadaşlar mevzu saat 12 baslıyor ve ben bugun sahildeyken baktım kurdukları yer cok sacma bir yer oldugu için izleme alanı biraz dar olacak katılacak insan potansiyelini de düşününce biz saat 11 gibi buluşmaya karar verdik ato ile
başka gelecekler olursa askısız gelmesinler =)
[quote=Pellinn ]
kıyamet gibi olacak orası yahu kartutkusu askılarımızı takalım tanımayanlar birbirini daha kolay bulur ;D Ayrıca snowstorm mümkünse bizim flamaları getir yahu reklam yaparız ;)
Atomic valla yazdan nefret eden biri olarak sana kesinlikle katılıyorum ama sen genede dayan yahu bak böyle organizasyon yapmasa Redbull buluşacağımız yok ::)
[/quote]
hakkaten redbulldan redbulla görüşüyoruz :)