[quote=berk984 ]
Peki bugün pistler açık mıydı?
[/quote]
Biz öğlen dönüşe geçtiğimizde Becerende bir hareketlenme vardı, ama pistler henüz açılmamıştı...
Bence daha birkaç gün sürebilir, çünkü Cuma akşamı "0" kar vardı, bu iki günde yağdı...
Printable View
[quote=berk984 ]
Peki bugün pistler açık mıydı?
[/quote]
Biz öğlen dönüşe geçtiğimizde Becerende bir hareketlenme vardı, ama pistler henüz açılmamıştı...
Bence daha birkaç gün sürebilir, çünkü Cuma akşamı "0" kar vardı, bu iki günde yağdı...
dun hazarbabadaydım elazıgda
kayılıyo ama ezilen yerler buz tutmus neredeyse, ama pist dısında cok ıyı bolkar yapılıyo
arkadaşlar şu an burda (çekmeköy) çok güzel bir kar yağışı başladı. işi gücü bıraktım bi kapıya koşuyorum bi pencereye koşuyorum işyerindekiler bana deliymişim gibi bakıyor ;D
[quote=zio gigi ]
arkadaşlar şu an burda (çekmeköy) çok güzel bir kar yağışı başladı. işi gücü bıraktım bi kapıya koşuyorum bi pencereye koşuyorum işyerindekiler bana deliymişim gibi bakıyor ;D
[/quote]
Eeee akıllı adamın yapacağı iş değil tabi... :P
m.köyde bısı yok :( bendede kameralar acık kayak merkezlerının mıllet kafayı bozdu karla dıye dalga gecıyor :P
şu an daha şiddetlendi. ;D
m.köyde yağmaması normal muhtemelen şu an kadıköy gibi alçak yerlerde de yağmıyordur. ben geçen yıl, evin civarında sokaklar nerdeyse kupkuruyken çekmeköye yaklaştığımda hafif bir kar birintisi ve çekmeköye geldiğimde en az 5-10 cm karla karşılaştığımı biliyorum ;D
paylasmak en güzel seydır :D üfle gonder buralarada azcık gozumuz beyaz gorsun
[quote=zio gigi ]
[/quote] aynısıda benim işyerinde karın yağmasına sevinen tek kişiyim ;D ;D
sen adresi ver bana kavanoza koyup kargolayayım :P :P
şu an fotograf mekinemi getirmediğime pişman oldum :(
Evet Beykoz'da da kar yagıyo. :(
:D:D yaz mecıyekoy de kar bekleyen delı dersen herkes tanır bılır :D
sabah buyuk bı sevıncle uyandım dedım sımdı heryer bembeyazdır dıye kalktım baktım hıc bısı yok :( gunduz yagarsa hemen erırde ama gece yagarsa guzel olur helede ıst de kar bambaska..
[quote=BeytX ]
Evet Beykoz'da da kar yagıyo. :)
Edit: yanlis smiley. Bundan güzel baska haber olabilr mi :) :)
[/quote]
ben üstelik kar yağınca 2 kat seviniyorum
kar yağınca tatil olan tek iş benimkisidir herhalde ;D ;D kar yağarsa inşaat durur ;D ;D
kocaelin ünv. şuan burası fena her yer karrr ;D ;D
[quote=zio gigi ]
ben üstelik kar yağınca 2 kat seviniyorum
kar yağınca tatil olan tek iş benimkisidir herhalde ;D ;D kar yağarsa inşaat durur ;D ;D
[/quote]
ohhh vallaa ne guzel bızımkı yollar kapansa yuruyerek gelın der :S yınede gelın der sımdı evın camında koltukta bı kahve ıle yagısı ızlemek vadı pehhhh
[quote=snow_tepe ]
kocaelin ünv. şuan burası fena her yer karrr ;D ;D
[/quote]
umuttepede misin oofff orayı düşünemiyorum merkezde bir damla kar yokken orası diz boyu kar oluyor eskiden (ilk yapıldığı yıllarda hala öyle mi bilmiyorum) minibüsler bile çıkamıyordu yolcuları aşağıda bırakıyordu tepeye tırmanıyorlardı ;D
walla bılmıomda eskıyı 12'ye kdr dagdan aşağıya mınubuslerle ınebılırsek ıyıdır korkuom mahsur kalcaz hehe :P ;D ;D
[quote=snow_tepe ]
walla bılmıomda eskıyı 12'ye kdr dagdan aşağıya mınubuslerle ınebılırsek ıyıdır korkuom mahsur kalcaz hehe :P ;D ;D
[/quote]
senin ıcın helıkopter gonderırım ben merak etme kardesım :P
[quote=snow_tepe ]
[/quote]
çok mahsur kalan duymuştum. benim zamanıma yetişmedi orası. ben vinsan kampüsünden mezun oldum daha sonra mühendislik fak. taşındı oraya. ben okurken tıp, eğitim, fen edebiyat fakülteleri bitmişti ve taşınmıştı. çoğu arkadaşımın mahsur kaldığını hatta kar yağışı başladığında hocaların dersleri iptal ettiğini biliyorum ama o zamanlar yolları da kötüydü daha sonra yol çalışması da yaptılar
bensiz kaynatıyorsnuz hee ask olsun :D
[quote=fatihgg ]
senin ıcın helıkopter gonderırım ben merak etme kardesım :P
[/quote]
hhaaha eyv krş ;D ;D ;D
[quote=ugguralp ]
bensiz kaynatıyorsnuz hee ask olsun :D
[/quote]
seni bıraktım recep kankam geldı :P hg ugurcum :D
h,b gunaydin fatihimle recebim :D:D recep ne diyon kar super kacarmi boyle havA:D
valla kacırmayın derım bursada bayagı kar oldugunu soyleyen arkadaslar var helede uludagı dusunemıyorum :D
kaçırmıoz ztn dağdan aşağıya ınmeyı dusunuoz sadece ;D ;D
recep ugura dıkkat et kayıp dusmesın :D elınde tut gıderken yanlız bırakma onu :D
hahhah ;D ;D ;D ona herseyı öğretırım hatta :P
espirilerdede ustunuze yok masallah :D hhehheheh valla cikalim kayalim da dusmek kusurumuz olsun ;D ;D
aynen valla kayalım da gerısını salla artık burama geldı ;D
Evet arkadaşlar, ben de Umuttepedeyim ve işi gücü bıraktım, söyle güzel manzaralı bir odaya girdim elime de bir dosya aldım pencerenin kenarında okurmuş gibi yapıyorum. Hastalar delirdi galiba bu adam diyordur arkamdan. Burada manzara süper oldu. Oldu da nasıl ineceğiz şehre bilmem. Resmen tipi yapıyor. Daha şimdiden yerler görünmüyor. Burası böyleyse kartepe 1 metre olur bugün :D :D :D
Darısı kar görmeyenlere...
[quote=dryusufhan ]
Evet arkadaşlar, ben de Umuttepedeyim ve işi gücü bıraktım, söyle güzel manzaralı bir odaya girdim elime de bir dosya aldım pencerenin kenarında okurmuş gibi yapıyorum. Hastalar delirdi galiba bu adam diyordur arkamdan. Burada manzara süper oldu. Oldu da nasıl ineceğiz şehre bilmem. Resmen tipi yapıyor. Daha şimdiden yerler görünmüyor. Burası böyleyse kartepe 1 metre olur bugün :D :D :D
[/quote]
aminnnnnn
[quote=dryusufhan ]
[/quote]
Bugun bizede kısmet oldu yogun kar yağışını görmek ama şimdilik durmuş gibi, görünüyor :( Yinede burada çok yağmasada olur , asıl dağlara yağsın. Kartepe de kar olursa ve eşimde izin verirse Cumartesi de gitmek istiyommm. Karlar beni çağırıyorrrrrr... ;D ;D
YURTTA TÜM KAYAK MERKEZLERİ YAĞIŞ ALIYOR.
NTV 11.00
[quote=Toma ]
YURTTA TÜM KAYAK MERKEZLERİ YAĞIŞ ALIYOR.
NTV 11.00
[/quote]
bence davraz haric.. bugunden sonrada haftasonuna kadar acık gozukuo hava :(
[quote=head_matrix ]
bence davraz haric.. bugunden sonrada haftasonuna kadar acık gozukuo hava :(
[/quote]
Isparta'da hafif kar var şu an.
ULUDAĞ 70
KARTALKAYA* 25
PALANDÖKEN 21
ILGAZ* 40
ERCİYES* 36
PALANDÖKEN K.M. 21
DAVRAZ 15
KARTEPE* 55
bayagı durumun ıyıye gıdıyor :D davrazda işlh hafta sonu ıyı olcak
Kayışdağı (İstanbul)'un zirve beyaz olmaya başladı....
bursa merkez karlar altında şuan
[quote=kardelen ]
bursa merkez karlar altında şuan
[/quote]
istanbulda öyle olsun istiyoruzz ! :(
bursayla istanbul yakın zaten hava durumları da hemen hemen aynı oluyo orası da olur heralde