[quote=drunk bat;116521] başlarda çok fazla düşeceksin, düşmekten dolayı yorulacaksın, ama dengede durmayı becerip, yavaş yavaş kaymaya başladıktan sonra kayak yaptığın günlere acıyacaksın :001_smile: [/quote]
ho ho ho ho ho eyi seneler :lol::lol:
Printable View
[quote=drunk bat;116521] başlarda çok fazla düşeceksin, düşmekten dolayı yorulacaksın, ama dengede durmayı becerip, yavaş yavaş kaymaya başladıktan sonra kayak yaptığın günlere acıyacaksın :001_smile: [/quote]
ho ho ho ho ho eyi seneler :lol::lol:
[quote=Seyirci;116524]ho ho ho ho ho eyi seneler :lol::lol:[/quote]
:P:lol::biggrin:
[quote=snow_lady;116451]kızımla biz snowboardu beceremedik ,ama çok isterim ilerki yıllarda o snowboard yapsın kesinlikle yetenek işi ben beceremedim gördüğünüz gibi sürünüyoruz yerlerde :)[/quote]
Bence beceremedik diye düşünmeyin. Sonowboardun doğasında var yerde sürünmek.:lol::lol::lol:
[quote=kupeli;116533]Bence beceremedik diye düşünmeyin. Sonowboardun doğasında var yerde sürünmek.:lol::lol::lol:[/quote]
muahahahaha süpersin küpeliiiiiii :thumbup:
eksik olma sayın Seyirci
[quote=kupeli;116533]Bence beceremedik diye düşünmeyin. Sonowboardun doğasında var yerde sürünmek.:lol::lol::lol:[/quote]
[quote=Seyirci;116534]muahahahaha süpersin küpeliiiiiii :thumbup:[/quote]
doğal olun, içinizden geldiği gibi sürünün... kim demiş kızları da alın askere diye, snowboard yeter işte... :P :lol:
[quote=pnryldz;116626]ne yani kayak yapanlar düşmüyomu hiç :)[/quote]
Başlarda belki (ilk 2-3 kayış) ama sonra bi kaza olmadıkça düşmeyiz.:P
[quote=pnryldz;116643]düşmek snowboard dan vazgeçmek için bi sebep olamaz bence :) o yüzden düşe kalka o keyfi yaşamaya devam diyorum :) düşmeyen kayakçıda görmedim herkes gayette düşüyo HIHHH :P[/quote]
düşenin dostu olmaz yigen... :P :lol:
wii üzerinde pratik yapıyoruz şimdi :) pistte neler olur bilmem belki bu sefer beceririz hiç düşmüyoruz ama tavsiye ederim
[quote=pnryldz;116643]düşmek snowboard dan vazgeçmek için bi sebep olamaz bence :) o yüzden düşe kalka o keyfi yaşamaya devam diyorum :) düşmeyen kayakçıda görmedim herkes gayette düşüyo HIHHH :P[/quote]
Kayakçılar genelde bordçular çarptığı için düşüyor. Bakınız Boss...:P:P:P