Haftasonu hafif kar görünüyor ama inşallah yağar boşa gitmez yolculuk.
[url]http://www.dmi.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx[/url]
Printable View
Haftasonu hafif kar görünüyor ama inşallah yağar boşa gitmez yolculuk.
[url]http://www.dmi.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx[/url]
sezonun düzgün açılması için 2 kere daha yağması lazım inat ettim o zamana kadar çıkmiicam >:(
yahuuu şu an üstteki banner da ispanyanın kuzeyi kara teslim oldu şeklinde haber başlığı geçiyor.
haberde ise 30 dan fazla dağ geçidi trafiğe kapanırken 100 e yakın köyle ulaşım kesildi. AP-66 otoyolu, kardan dolayı 20 saat ulaşıma kapatılırken, yolda kalan binlerce insan otellerde yer bulamayınca arabalarında sabahladı. Meteoroloji uzmanları Leon, Burgos, Valencia, Segovia ve Avila kentlerinde önemli risk anlamına gelen “sarı alarmda” olduklarını açıkladılar. Yetkililer, 3 gündür süren kar yağışının yarından itibaren etkisinin azalacağını duyurdular yazıyor.
bu kar bize niye uğramıyorrr >:( >:( >:(
[quote=zio gigi ]
yahuuu şu an üstteki banner da ispanyanın kuzeyi kara teslim oldu şeklinde haber başlığı geçiyor.
haberde ise 30 dan fazla dağ geçidi trafiğe kapanırken 100 e yakın köyle ulaşım kesildi. AP-66 otoyolu, kardan dolayı 20 saat ulaşıma kapatılırken, yolda kalan binlerce insan otellerde yer bulamayınca arabalarında sabahladı. Meteoroloji uzmanları Leon, Burgos, Valencia, Segovia ve Avila kentlerinde önemli risk anlamına gelen “sarı alarmda” olduklarını açıkladılar. Yetkililer, 3 gündür süren kar yağışının yarından itibaren etkisinin azalacağını duyurdular yazıyor.
[/quote]
Gelecek gelecek az kaldı haftaya burada.
Merhaba,
Cuma gününden önümüzdeki çarşamba gününe kadar tahmini kar yağışları güzel gözüküyor. Gerçi yeterli değil ama gene de sevindirici.
İşte bazı kayak merkezlerinde tahmini kar yağışı (cm)
KARTEPE - 56
ULUDAĞ - 64
KARTALKAYA - 53
SARIKAMIŞ - 15
PALANDÖKEN - 24
ERCİYES - 26
isterseniz sizde bu bilgilere anında ve sürekli güncel olarak web sitemizden ulaşabilir, isterseniz canlı web-cam görüntüleri ile de yağışları izleyebilirsiniz.
waaow güzelmis valla ugurum Uludağ başı çekiyo gene desene [u][b]64 cm[/b][/u] :) ,, yaw gene ne varsa memleketimde var bee :)
ısıt caktırma bursayı salladım en dusuktu en yuksege aldım :P :P :P ;D
bnde dıorum okdr fark olur mu yaw :P ;D ;D
vala kartepe iyi gözüküyo ama ben davrazdayım sonrada gelince haftaiçi kartepe yolları gözükür bana
Marmara bölgesi daha çok kar alacağa benziyor ama bekleyip görücez. ;)
ugur mılletı heyecanlandırma:P sayısalmı oynadın :D
valla hafta içi bir kartepe turu yapalım derim ben bu yağışlardan sonra ben ve 2 kartutkulu ark daha var gelenler ? ;D ;D
şu kar ıstenıle duzeyde yada kayabılecek duzeyde bı yagsa akın edecek cokk kısı olurda offf yagmıyor kı
[quote=craftsman ]
waaow güzelmis valla ugurum Uludağ başı çekiyo gene desene [u][b]64 cm[/b][/u] :) ,, yaw gene ne varsa memleketimde var bee :)
[/quote]
rekor saklıkentte 69cm diyor snowforecast :o
İnanmam ispatla :)
İspat burada
[url]http://www.snow-forecast.com/resorts/Saklikent/6day/top[/url]
coşmuş mubarek :)
Doru valla :P
sakli kent neresiki
antalya
hani şu kaydıktan sonra denize girilen güzide mekan :)
Fethiye-Antalya kara yolu üzerinde Akdağ’ın eteklerinde kayalar içinde yer alan bi yer işte :D ama guzel yer :P
hmm o mekan iyi guzel antalyadaki arkadaslar icin cok guzel bi haber
simdi baktim grand kartal'in webcam'inden, durum vahim, icler acisi.
Bugünden itibaren güzel yağış alacak...Çim kayağı günleri sona erecek...Ama doğru düzgün kaymak için yılbaşını geçecek gibi....
[quote=zio gigi ]
[/quote]
Ben yeni Kayak takımları aldım denememem için yağmıyor sanırım sorry arkadaşlar ;D ;D ;D
Bu onumuzdeki hafta icin ben cok umutluyum icimden oyle geliyo ozellikle onumuzdeki sali yagacak diye umut ediyorum bakalim ..
Ya palandokende kar makinesi sayesinde cogu kisi kayiyormus aksam haberlerinde erzurumda birisi roportaj yaparken izledim adam kar makinesi sayesinde mukemmel bir sekilde kayiyoruz diyor sasirdim kaldim makina saatte 1.5 ton su harciyormus baya bir kar cikariyormus ?
[quote=RebeL ]
Bu onumuzdeki hafta icin ben cok umutluyum icimden oyle geliyo ozellikle onumuzdeki sali yagacak diye umut ediyorum bakalim ..
Ya palandokende kar makinesi sayesinde cogu kisi kayiyormus aksam haberlerinde erzurumda birisi roportaj yaparken izledim adam kar makinesi sayesinde mukemmel bir sekilde kayiyoruz diyor sasirdim kaldim makina saatte 1.5 ton su harciyormus baya bir kar cikariyormus ?
[/quote]
inanma...üç tane kar makinesi en fazla 3-5 cm kar yapar.. ;) kayılcak durumda değil henüz pistler..
[quote=bkaan ]
inanma...üç tane kar makinesi en fazla 3-5 cm kar yapar.. ;) kayılcak durumda değil henüz pistler..
[/quote]
İlk yağan kardan fazla yapamaz herhalde. İlk yağan karda bile kayamıyorduk şimdi ise o karında yarısı eridi.
Ben Cuma yağar Pazartesi bir daha başlar diyordum Olmadı tutturamadık. :'( :'( :'(
ya hiyar agasi roportajda mukemmel bir sekilde kayak yapilir diyodu bende ne heveslenmistim ama roportaj sirasinda arkasinda dedemanin 22 nolu pisti vardi millet kayiyordu kafam karisti simdi :S
onlar geçen seneden olmasın ;D
ilk kar yağdığında geçen senenin görüntülerini göstermişlerdi televizyonda hemde erzurum un bile değildi van ın görüntüleriydi
Kar makineleri ne zaman geldi ama adam roportaj yaparken kar makineleri ile cok iyi bir kayak sergileniyor diye bir cumle kurmustu daha dogrusu kar makineleri ne zaman geldi eyer gecen sene ise gecen senenin roportajidir o zaman ..
[quote=RebeL ]
Kar makineleri ne zaman geldi ama adam roportaj yaparken kar makineleri ile cok iyi bir kayak sergileniyor diye bir cumle kurmustu daha dogrusu kar makineleri ne zaman geldi eyer gecen sene ise gecen senenin roportajidir o zaman ..
[/quote]
ne zaman geldiğini bilmiyorum ama şu an web cam de sadece kızakla kayıyolar :(
nerde kar yagıyormuş arkadaşlar?
link yazarmısınız?
[quote=erciyeskayak ]
nerde kar yagıyormuş arkadaşlar?
link yazarmısınız?
[/quote]
kar yok ya palandöken de kayılabiliyor die yanlış haber vardı ama web cam de öle bişe gözükmüyo :(
[quote=BAKi ]
kar yok ya palandöken de kayılabiliyor die yanlış haber vardı ama web cam de öle bişe gözükmüyo :(
[/quote]
lift başında 2 vatandaş var ama... pist gezinti yeri olmuş :(
Ya korkum yilbasina kadar pistlerin acilmayisi geceleri kabus goruyorum pistler dag bayir olmus bende mangal yapiyorum dagda cok koyu bise :S
Arkadaşlar önümüzdeki hafta full kar gösteriyor meteoroloji. Bence önümüdeki hafta açarız.Önümüzdeki hafta sonu dağdayız tabii gene garantisi yok!!:)
[url]http://www.meteor.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx[/url]
uludağa çok gittik yaw.. kartalkayayı görmek istiyorum ben :(
orasıda sabah webcamden baktık çayır çimendi.. gerçi grand kartal otelin web cam görüntüsü bana feyk gibi geliyor ama hayırlısı..
sanırım yine uludağ olacak..
kartalkayanın tadı çok farklı ya. her türk evladının gitmesi kayması gerekli =)
Uludağdan şimdi geldim, dün sabahtan bu yana durmaksızın yağan kar sonucu 30-40 cm kar oldu pistlerde, haftaiçi yağarsa, veya erime olmazsa önümzdeki haftasonu mükemmel bir durumda olacak pistler...
Peki bugün pistler açık mıydı?
[quote=CarveMaster ]
Uludağdan şimdi geldim, dün sabahtan bu yana durmaksızın yağan kar sonucu 30-40 cm kar oldu pistlerde, haftaiçi yağarsa, veya erime olmazsa önümzdeki haftasonu mükemmel bir durumda olacak pistler...
[/quote]