Benice en babası Poşet ama tabiki Board ++++++++
Printable View
Benice en babası Poşet ama tabiki Board ++++++++
[quote=pnryldz;115994]2002 yılı dahil kış dönemlerinde 3 yıl iş sebebi ile uludağda kaldım ve kayak yapıyordum hiç board denememiştim, son 3 yıldır boarda döndüm ama çok sık gidemedim, gittiğim ve kaydığım kadarıyla kesinlikle board diyorum müthiş zevkli kayaktan çok farklı herkese muhakkak denemesini tavsiye ederim ;)[/quote]
İşte doğru yolu bulmuş bir arkadaşımız daha. Darısı Oliver'ın başına...
[quote=gokbey;116179]İşte doğru yolu bulmuş bir arkadaşımız daha. Darısı Oliver'ın başına...[/quote]
biliyorsun oliver'in aşkı kayak kardeş... :001_wub: diyelim ki board da yaptı... ki bilirsin uzun uzun denemişliğimiz vardır... ;)
aşkı tek, kalbi de seve seve tutuklu kalacak... ;) :sneaky2: :001_wub:
kayak diyorum başka da bişi demiyorum iki ayağa özgürlük varken niye ayaklarımı prangaya vurayım.Geçen sene boardu denedim yerde sürünmekten ileri gidemedim :) foto çeken arkadaşta aynı şeyi söyledi abla dağların kralıyken neden yerlerde sürünüyorsun dedi kayağa devam diyorum, nacizane ben boardu beceremedim.Ayaklara özgürlük yaşasın kayak !!!
bence snowboard yapmak ilginç bir uğraş,boardcu arkadaşları pistlerde gördükçe neşelenmemek elde değil,kayakçıların rahatlıkla yapabildikleri hareketleri onlar binbir güçlükle yapmaya çalışıyorlar,boardculara saygı duyuyorum ve çalışın diyorum :lol::lol:
10-12 senedir kayak yapıyorum, ne yalan söyleyeyim kayarken deli gibi zevkde alıyorum. Geçen sene günü birlik gittiğimiz Kartalkaya'da board denemeyi düşündüm ve board kiraladım. Kendi başıma bir kaç denemeden sonra ayakta duramayacağımı anlayınca, ve tek günümü o şekilde kaybetmemek için borad'u verip kayak aldım. Bu sene 4 günlük bir kayak turuna gidiyoruz ve board'u tekrar denemek istiyorum, fakat kendi başıma öğrenip öğrenemeyeceğim konusunda biraz kararsızım. Bu iş için derste almak pek cazip gelmiyor ama board yapmayıda merak etmiyor değilim.
Sizce birkaç deneme ve gayretle board yapabilir miyim?(wakeboard tecrübem var). Yoksa, bunu ders almadan yapmak baya kasar mı?
Hadi bakalım board mu kayaka mı :)
Board'cular kandırın beni
[quote=gatech;116429]10-12 senedir kayak yapıyorum, ne yalan söyleyeyim kayarken deli gibi zevkde alıyorum. Geçen sene günü birlik gittiğimiz Kartalkaya'da board denemeyi düşündüm ve board kiraladım. Kendi başıma bir kaç denemeden sonra ayakta duramayacağımı anlayınca, ve tek günümü o şekilde kaybetmemek için borad'u verip kayak aldım. Bu sene 4 günlük bir kayak turuna gidiyoruz ve board'u tekrar denemek istiyorum, fakat kendi başıma öğrenip öğrenemeyeceğim konusunda biraz kararsızım. Bu iş için derste almak pek cazip gelmiyor ama board yapmayıda merak etmiyor değilim.
Sizce birkaç deneme ve gayretle board yapabilir miyim?(wakeboard tecrübem var). Yoksa, bunu ders almadan yapmak baya kasar mı?
Board'cular kandırın beni[/quote]
valla ben 10 dk.board işini halletmiştim geçen yıl,bu senede zigana da drunk bat'tan aldım board'ı takır takır indim zirveden ahahaha :001_smile: hemde board cuların düştüğü yerlerde hiç teklemeden :biggrin:
kızımla biz snowboardu beceremedik ,ama çok isterim ilerki yıllarda o snowboard yapsın kesinlikle yetenek işi ben beceremedim gördüğünüz gibi sürünüyoruz yerlerde :)
[quote=gatech;116429]10-12 senedir kayak yapıyorum, ne yalan söyleyeyim kayarken deli gibi zevkde alıyorum. Geçen sene günü birlik gittiğimiz Kartalkaya'da board denemeyi düşündüm ve board kiraladım. Kendi başıma bir kaç denemeden sonra ayakta duramayacağımı anlayınca, ve tek günümü o şekilde kaybetmemek için borad'u verip kayak aldım. Bu sene 4 günlük bir kayak turuna gidiyoruz ve board'u tekrar denemek istiyorum, fakat kendi başıma öğrenip öğrenemeyeceğim konusunda biraz kararsızım. Bu iş için derste almak pek cazip gelmiyor ama board yapmayıda merak etmiyor değilim.
Board'cular kandırın beni[/quote]
uzun yıllar kayak yapmış birisi için boarda geçiş, hiç kayak yapmamış birine göre daha zor sanırım. bence tekrar denemende bir gününü tamamen boarda ayır, aman çok düşüyorum vakit kaybediyorum diye bırakma, başlarda çok fazla düşeceksin, düşmekten dolayı yorulacaksın, ama dengede durmayı becerip, yavaş yavaş kaymaya başladıktan sonra kayak yaptığın günlere acıyacaksın :001_smile:
bence ders almak gerekmese de internetten birkaç snowboard başlangıç videosu seyretsen işin çok kolaylaşır.
[quote=Seyirci;116441]valla ben 10 dk.board işini halletmiştim geçen yıl,bu senede zigana da drunk bat'tan aldım board'ı takır takır indim zirveden ahahaha :001_smile: hemde board cuların düştüğü yerlerde hiç teklemeden :biggrin:[/quote]
abicim frenle biz de iniyorduk, ama yönü aşağı çevirir çevirmez pist çok dik olduğu için çok fazla hızlanıyorduk :001_smile:
ama zigananın faydası olmuş, ordan sonra erciyesin pistleri çok kolay geldi gerçekten (2. etapı daha deneyememiş olsam da)