[quote=craftsman ]
Hep karanlık hep karanlık
Yeter artık yeter
Bir avuç [u][b]kar beyazı[/b][/u]
Bir Adım yol bana
:) :)
[/quote]
ab, süpers,n,z yaaşah,r olmuşsunuza yavvv
Printable View
[quote=craftsman ]
Hep karanlık hep karanlık
Yeter artık yeter
Bir avuç [u][b]kar beyazı[/b][/u]
Bir Adım yol bana
[/quote]
ab, süpers,n,z yaaşah,r olmuşsunuza yavvv
ya gerçekten bu küre ısınmış kardeşim kış bitti kar yağacak hala... valla kartepede 1,5 saat sıra beklemeye razıyım ben bu haliyle daha kötü ühühühühühühü vede :'( :'( :'( :'( :'(
gelıyorr gelıyor az kaldı bu kadar sabrettık bıraz daha sabrederız heralde
[quote=ugguralp ]
gelıyorr gelıyor az kaldı bu kadar sabrettık bıraz daha sabrederız heralde
[/quote]
sen daha çok ümitlenirsin kanka çok beklersin :D memlekette kar denesi yok sen kayacak kar yagacak diyosun yavvv
Kartutkusu böle bişiy işte yunusum ;D ;D
Salı ve Çarşamba iyi kar bekleniyor. O zaman da yağmazsa daha bırakırım vlla bu işi..!
snowforecast e göre sadece 5-10 cm yağacak inşşalah yanılır ama sanmam bu kadar yakın sürede bu büyüklükde hata yapmazlar artık
valla biraz once anadolu kavagindan geldim istanbulun en soguk yeridir .yagmur sakir sakir ama arabanin ekraninda gordugum derece 16 idi 1 saat once .umudumu kaybetmek uzereyim basacam aksam kaz daglarina gidecem bu gidisle gittigimdede kar yagar bu sansla ufff istanbul sIktI beni iyice.
20 Yılı aşkın bir süredir kayan biri olarak şunu söyleyebilirim ki aralık ayının 15 inden sonra açılan bir sezon Türkiye ortalamasına göre iyi bir sezondur. Bu yıl için de daha iyisini beklemek biz kar tutkunları için güzel bir hayaldi. Allah beterinden korusun.
[quote=Bombadillo ]
20 Yılı aşkın bir süredir kayan biri olarak şunu söyleyebilirim ki aralık ayının 15 inden sonra açılan bir sezon Türkiye ortalamasına göre iyi bir sezondur. Bu yıl için de daha iyisini beklemek biz kar tutkunları için güzel bir hayaldi. Allah beterinden korusun.
[/quote]
Valla ben 15 ine de razıyım, inşallah sezon azcık uzun sürer de içimizdeki tutkuyu azcık söndürme şansımız olur ;)
Bu sezonu başka bi aşkla bekledik , umarım beklediğimize değer ;D
Bugun bayramda aldigim ucak bileti ve yaptirdigim otel rezarvasyonu yilbasina aldim ne yazikki bu bayramda kismet degilmis hayirlisi :)
EuroSport ta yarışmaları seyrediyorum. İçim gidiyor. Sürekli de kar yağıyor oralarda yahu.
Yok yok biz bir kar tutkunu olarak yanlış ülkede doğmuşuz. Kararımı verdim ben.
arkadaşlar artık gazamız mübarek olsun zor sabrettik ama dualarımız en sonunda kabul oldu. yurtta her yerde yağış var. yükseklerde ise kar hava bu günden itibaren 6-10 derece arası azalacak. boardları ve kıyafetleri kapının yanına koyun artık derim.
ben yanlıs gormedıysem yanılmıosam .... dun gece karla karısık yagmur yagdı ıstanbula .... ARTIK TAM YAGSADA BASLASAK SEZONA YAHUUUUUUUUU :)
Dün akşam Tamsim'den Nevizade'ye kadar yürüdük. Hava soğuduğunu hissettiriyordu. Üşümeyi özlediğimi farkettim. Zirveye çıkarken telesiyejde hissettiğimiz tatlı duygu gibiydi.
[quote=Bombadillo ]
Dün akşam Tamsim'den Nevizade'ye kadar yürüdük. Hava soğuduğunu hissettiriyordu. Üşümeyi özlediğimi farkettim. Zirveye çıkarken telesiyejde hissettiğimiz tatlı duygu gibiydi.
[/quote]
yürü be kim tutar seni nasılda içine işlemiş '' KAR TUTKUSU '' ;D :D ;) ::)
Evet, şu an itibariyle Erzuruma'da kar yağıyor.
tamamdırrrrrrrrrrrrrrrr yawaştan yavaştan buralarda sıklaşır :P :o
sakaryada da kar yagışı başladı
geliyooooor geliyooooorr
allahhhhhhhhhhhhhhhhhh dıyorum ozamnnnnnnnnn :):):)
yurdumun heryeri beyaz olsun artıkk
ankaranın en çukur yerlerinden birisi olan aydınlıkevlerdeyim ve burada kar yağışı başladı, ne yapacağımı şaşırdım elim ayağıma dolandı, darısı dağlara :)
soğuğuda istanbula geldi:))
ankarada rampa yapıp kaycam biras sonrA :D
arkadaslar sabahtan beri kar yağısı çok yoğun devam etmekte kartepe de boyle giderse gece yarısına 1 metreyi bulacak yollar kapanmış durumda greenparka ulaşım sağlanamamkta otel calısanları yolların acılması icin canla basla mücadele ediyolar yarın büyük bir ihtimalle pistlerin yüzde doksanı açılıyor.... şöyle bir mesaj atmayacak mı kimse yaa yeter artık bu gidisle kanyondaki sünni kayak makinasında geçireceğiz kışı:D:D
arkadaşlar kartepeden aynı haberi bende aldım bi ark.tan hafta sonu kartepede olacağız gibime geliyor.
[quote=speedygonzales ]
arkadaslar sabahtan beri kar yağısı çok yoğun devam etmekte kartepe de boyle giderse gece yarısına 1 metreyi bulacak yollar kapanmış durumda greenparka ulaşım sağlanamamkta otel calısanları yolların acılması icin canla basla mücadele ediyolar yarın büyük bir ihtimalle pistlerin yüzde doksanı açılıyor.... şöyle bir mesaj atmayacak mı kimse yaa yeter artık bu gidisle kanyondaki sünni kayak makinasında geçireceğiz kışı:D:D
[/quote]
bu mesajı anlayamadık , durum böylemi yoksa istek mi böle
maşukiye kayak evinden bir açıklama bekliyoruz ama dimi arkadaşlar. oraya en yakın onlar.
[quote=speedygonzales ]
[/quote]
aciklama alabilir miyiz, gercekten kar yagiyor mu yagmiyor mu?
durum böyle dediler. diyenlerin yalancısıyım.
[quote=speedygonzales ]
[/quote]
sanirim arkadasmzn soyledgi sey su: kar yok hepimize gecmis olsun
yalaann,yalan söylüyorsun!Hani vardı?? :'( :'( :'(
Duygularımızla oynamayın artık....
palandoken de suan kar 15cm bu kesin bilgi. ama diger merkezler hakkında bilgim yokk... valla
Süper haber yaa benim içimde yılbaşına kadar kar yağmama gibi bir terettüt vardı :P
inşallah muamele değildir ??? ??? ??? ???
erciyestede yagıs durmaksızın devam etmekte sabaha kadar yagacak insaalah :)
inşallah,nereye gidicez bu gidişle bilmiyorum ;)
erzurumda olanlara hayırlı olsun diyelim. biraz önce star haber canlı bağlantı yaptı erzuruma şehir merkezini gösterdi 10 cm kar vardı merkezde. hatta kaza bile olmustu ;D ;D ;D
Kış mevsiminde erzurumdaki kazalar meşhurdur genelde ben gözümde çarpışan otolar olarak gözlemliyorum ama ;D