Sevgili Ice Ice Baby...
Kartepede günübirlikçilerle elinde migros poşetiyle kaydığını gördüm az önce webcam dan...:lol::lol::lol:
Poşeti Sarıkamışa da getir hehehehe:001_tongue::001_tongue::001_tongue:
Printable View
Sevgili Ice Ice Baby...
Kartepede günübirlikçilerle elinde migros poşetiyle kaydığını gördüm az önce webcam dan...:lol::lol::lol:
Poşeti Sarıkamışa da getir hehehehe:001_tongue::001_tongue::001_tongue:
[quote=LuNiZ;134912]abi thy nin baska ucagi yokki o gun? istanbula direk..[/quote]
[quote=iceman;134916]Daha geç uçak yok... var ama Ankara aktarmalı o da uçak yolculuğunu 1 saat uzatıyor..[/quote]
sabiha gokcene iniyormus
bana ters ama biraz daha kayabilirim gibi geldi
bir de son olur heralde bu sezon
1755 ucagı
[quote=iceman;134942]O poşetle sizi birbirinize bağlıyıp, aşağıya kaydıracağız.. :lol::lol:[/quote]
bi an gozumde canlandi :D
sandalyeden dustum ahahahahah
[quote=nuestra;134911]4 üncü odadan korkun kartutkusu ailesi :)[/quote]
[quote=nuestra;134919]Açıklama hissine kapıldım :D
4.üncü oda :
Gokbey - geçen turdan alkolle arasının nasıl olduğunu biliyoruz (Bakınız benim odam *** *** *** *** gece :lol:)
Drunkbat - Türkçe tercümesi alkollü yarasa :D
Nuestra - yani ben geçen turdan vodka tedarikçisi. Aynı zamanda soyismim Rusça'da alkolik anlamına geliyor :D :lol:
Dipnot : Alkol sadece otel içerisinde ve akşamları alınıyor :P[/quote]
bomba olmuş abicim :lol::lol::lol:
[quote=LuNiZ;134937]basin bile agrimicak, herseyi hatirlicaksin.. ama kafan nal gibi olcak :D ama sarhos da olmicaksin.. ole bisey iste :P
isin sirri zamanlama ve dozajlarin ona gore degismesi aslinda.. tabi icerik de onemli..
:D
kisaca servis :P[/quote]
evet işte bunu istiyorum :thumbup:
bende bir yerden sonra kayış kopuyor yalnız, dozajı aşmamak lazım :001_tongue:
[quote=LuNiZ;134929]ayrica.. icki isini bana birakin.. hayatinizda icmediginiz kadar cok ickiyi.. bunyeniz bile farketmeden icirticem size yine :D sonra bana cooook dua ediceksiniz..
dimi ankara tayfasiiiii :D[/quote]
Bu adam benim gibi vitaminsiz bir bünyeye yarım şişe jack içirdi,bana mısın demedi ya bu bünye:)
Büyüksün Luniz Baba,duacınız:lol::lol::lol:
[quote=LuNiZ;134936]yalniz amerika taraflarina giden birileri olursa bu ara everclear bulursa alsa super olur ha
aslinda meta ya solesek?
bruksel de vardir..
ozel mesaj atalim..
sonra bira ile sizi uzaya gonderiiim ahahahahaha :D[/quote]
total temizlik yap bize babaa... pir-ü pak, everclear olalım... :P :lol:
[quote=nuestra;134935]Luniz merak ettim şimdi bu işin sırrını. Dur bakalım yeni birşeyler öğreneceğiz. Ertesi gün kalkıp kayabiliyorsak sorun yok :D[/quote]
Ertesi gün 1 gram baş ağrısı olmadan kayarsın hatta board'la parante atarsın:lol::lol::lol:
[quote=ikoncan;134938]Sevgili Ice Ice Baby...
Poşeti Sarıkamışa da getir hehehehe:001_tongue::001_tongue::001_tongue:[/quote]
:thumbup::thumbup::thumbup::lol::lol::lol::lol:
[quote=iceman;134942]O poşetle sizi birbirinize bağlıyıp, aşağıya kaydıracağız.. :lol::lol:[/quote]
:lol::lol::lol: