[quote=cemer ]
Aralık sonuna hazırlayın takımları::))))))))
[/quote]
Aralık sonu ???
E zaten Aralık sonu gibi sezonlar her yerde açılıyor. Kasım sonu gelseydi keşke ;)
Printable View
[quote=cemer ]
Aralık sonuna hazırlayın takımları::))))))))
[/quote]
Aralık sonu ???
E zaten Aralık sonu gibi sezonlar her yerde açılıyor. Kasım sonu gelseydi keşke ;)
[quote=Kartal ]
Aralık sonu ???
[/quote]
tarıhe bakarsan 2006 yılında yazılmıs o yazı :D
bende simdi farkettim :)
ben böyle tutmıcak bı haber ıcın yenı konu açıp konu kırlılıgıne neden olmamak adına buraya yapıstırdım bılgıyı :D ama 2006 nın haberıne yapıstırmamda saçma olmuş ;D ama benm verdıgım haber 2008 ;)
Resmen konuyu hortlattırmışsınız ya :D
ah musdy hepsı senın basının altından cıkıyor :D:D
::) ben masum ben masum :P
tabe tabe ;D
bursada saganak yagmur basladı
İstanbuldada akşam üzeri baya 1 yağmur ile bastırdı (anadolu yakası) şu an kesildi ..
izmirdede yağmur var umarım bursada kar başlamıştır ;D
hava hala sıcak ama dagda ınnsallah 0 derecenın altında dır bursa serın sadece ve yagıs 9 dan berı devam edıyor
bayramda çok kaymak istiyorum. kartalkaya ve uludağın durumu malum, belki bayram ortasında sonra yağar ama o da kaymaya yetermi bilemem. Şu anda kaymaya elverişli bir dağ varmı Türkiyede? pasaportun uzatma masrafı olmasa hiç durmıcam gitcem biyerede... başka iznimde yok şubata kadar.
[quote=C3Nk ]
bayramda çok kaymak istiyorum. kartalkaya ve uludağın durumu malum, belki bayram ortasında sonra yağar ama o da kaymaya yetermi bilemem. Şu anda kaymaya elverişli bir dağ varmı Türkiyede? pasaportun uzatma masrafı olmasa hiç durmıcam gitcem biyerede... başka iznimde yok şubata kadar.
[/quote]
Kıy pasaport uzatma masrafına, yurt dışına çık. Bulgaristan falan da değil, başka bir yer :)...
Vize yok, uçak ucuz. Ama ne zaman ucuz, 08-12 Pazartesi gidiş 15-12 Pazartesi dönüş. Bu kadar ekonomik ve sorunsuz başka hiçbiryer bulamazsın. Hatta Türkiye ve komşu ülkelerinin hiçbirinde ekonomik bulsan da kar bulamazsın :)
ya özel sebeplerimden dolayı pasaportla ilgili bi iş yapmak istemiyorum. yoksa uzatma masrafları işin mazereti :)
önümüzdeki haftada sowforecastte çok ekstrem bi yağış göremezsem bakalım artık napalım.
dağlar rahat rahat piknik yapmaya elverişli, kaymaya değil :-\ :-\ :-\
sezonu türkiyede bayramdan sonra açarıs bana öyle geliyor biraz daha sabır ???
ARKADASLAR TURKIYEDE KAR ANCAK ARALIK 20 BULUR BENCE:(
YAKTI BIZI KURESEL ISINMA
bizim yerimizde sabir tasi olsa catlardi ya ne bu bekleyis bitmiyecekmi :( :)
CILE TAM CILE BI ERZURUMDEN UMUTLIYDIM ODA YAKTI BIZI ULUDAGA RESMEN PIKNIK HAVASI VAR BAYRAMDA 9 DERECEYE KADAR CIKIYOR :d
ılgazda baya kar var diye duydum sehir içinde bile 10 cm kar var mis
meteorolojinin açıklamasına göre Aralık ayının ortasından itibaren yağışlar başlayacakmış..
[quote=ugguralp ]
ılgazda baya kar var diye duydum sehir içinde bile 10 cm kar var mis
[/quote]
evet gördüm ama hava bu 5-6 gün sıcak olacak o yüzden o karda erir. erimese bile zaten 50cm altında sağlıklı kayılmaz.
sanırım yurdumun dağlarında bu bayram kayak hayal oldu...
Hep karanlık hep karanlık
Yeter artık yeter
Bir avuç [u][b]kar beyazı[/b][/u]
Bir Adım yol bana
:) :)
yağdır mevlam kar.... :) :)[b][/b]
bayramdan sonra.... :(
[center][img]http://www.boluolay.com/images/news/n25000/n24528/detail/Kayak_sezonu_15_Aralikta_Aciliyor.jpg[/img][/center]
[center]Türkiye'nin önde gelen kayak merkezlerinden Kartalkaya'da sezon 15 Aralıkta açılacak.
Bolu Kartalkaya'daki kayak merkezinde bulunan otellerin yetkilileri, Kurban Bayramı dolayısıyla sezonu açacaklarını söylediler.Yetkililer, ''Kayak merkezinde sezon en geç 15 Aralıkta açılacak. Bununla ilgili tüm hazırlıklar yapıldı. Kar kalınlığı kayak yapmaya uygun olmasa da sezon açılışı yapılacak'' diye konuştular. Bu arada, Kartalkaya'da dün akşam başlayan kar yağışıyla birlikte kar kalınlığı 15 santimetreye ulaştı. Kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle, kayak merkezine gidilen yolda zaman zaman meydana gelen buzlanmaya karşı otellerin karla mücadele araçlarıyla çalışma yapılıyor.[/center]
Alıntı: [url]www.boluolay.com[/url]
çok güzel bi haber çok saolasın
kayak yapamadıktan sonra sezon açılsa ne olur??
evet ya kar yoksa sezon açılınca napçaz mangalamı?
Bence sezon acilana kadar tanisma icin bir mangal partisi yapsak fena olmaz maksat tanisma kaynasma
Aslında Türkiye'de de yavaş yavaş şu kar yapma araçlarını kullanmaya başlasalar fena olmıycak.Avrupa'da yaygın Türkiye'de ise daha yaygın olması lazım. Ne kadar erken başlasalar o kadar karlı olurlar aslında bence ::)
aslında o makinadan uludağda vardı ama nedense söktüler.sanırım performans alamadılar.
Uludağ'da hala duruyor sistem hatta geçen hafta tekrar deneme yapılacaktı ama uyugun hava şartları olamadı sıcaklar yüzünden :-\
SONUÇ ?? ?? ??
Sonuç bayramda kaycaz insallah 1 günde olsa kaycam ben arkadaş :) :)
son olarak snowcaste baktım karar için ve bikaç oteli aradım kartalkayadaki ve uludağdaki.. ikisindede ümit yok. ancak 10cm gibi kar yağacak pzt-salı gibi. bide cuma kar görünüyor.
onun dışında sadece alkoçlar kar makinasını çalıştırıcaklarmış.. makina beceren, alkoçlar ve bi pistte daha çalışıcakmış.. taş toprak falan olurmu dedim olmaz dediler. bende sanırım alkoçlara gidicem. çarş. gibi.
[quote=C3Nk ]
son olarak snowcaste baktım karar için ve bikaç oteli aradım kartalkayadaki ve uludağdaki.. ikisindede ümit yok. ancak 10cm gibi kar yağacak pzt-salı gibi. bide cuma kar görünüyor.
onun dışında sadece alkoçlar kar makinasını çalıştırıcaklarmış.. makina beceren, alkoçlar ve bi pistte daha çalışıcakmış.. taş toprak falan olurmu dedim olmaz dediler. bende sanırım alkoçlara gidicem. çarş. gibi.
[/quote]
Gidersen ve memnun kalırsan, buraya yaz ki hemen arkandan gelelim. Kaymak isteyen sadece sen değilsin :)
hayır sölemicem, ondan sonra ver elini teleski kuyruğu :P ok ok sölicem :)