eskiden de adamlar adam gibiydi dimi ;D
ama baya bi sürpriz oldu
2 de sınava girdim sınavdan çıktığımda kar yağıyodu bayaa bi sınav hediyesi oldu 8)
Printable View
ama baya bi sürpriz oldu
2 de sınava girdim sınavdan çıktığımda kar yağıyodu bayaa bi sınav hediyesi oldu 8)
[quote=BAKi ]
ama baya bi sürpriz oldu
[/quote]
arkadaşlar yağış devam ediyor mu şu anda?
Evet.. Burda fena değil ama dağda iyi derecede..!
[quote=bkaan ]
arkadaşlar yağış devam ediyor mu şu anda?
[/quote]
vay vay vay fatih abim gelmiş nasılsın abi ;D ;D ;D ;D
[quote=BAKi ]
vay vay vay fatih abim gelmiş nasılsın abi ;D ;D ;D ;D
[/quote]
sağ ol Murat cım...sen nasılsın..dersler nasıl gidiyor..Vallaha güzel haberlerinizi bekliyorum yola çıkmak için...kardeşine selamlar..
Hayırdır abi.. Yolculuk burya mı :)
[quote=ByDaGGeR ]
Hayırdır abi.. Yolculuk burya mı :)
[/quote]
Ya ülkemin en güzel pisti neresi? inşallah geleceğiz palandökene... ;)
[quote=bkaan ]
sağ ol Murat cım...sen nasılsın..dersler nasıl gidiyor..Vallaha güzel haberlerinizi bekliyorum yola çıkmak için...kardeşine selamlar..
[/quote]
dersler idare, havalar iç güveyisinden hallice. biz de iyi haberler vermek istiyoruz ama olmuyo :(
O zmn tamamdır ağabey merak etme, aha bak burya yazıyom.. Bu hafta sonuna kadar yağan karla birlikte en çok kara sahip merkez biz olacağız.. Gayretli, gayretli hava :)
[quote=BAKi ]
dersler idare, havalar iç güveyisinden hallice. biz de iyi haberler vermek istiyoruz ama olmuyo :(
[/quote]
Olucak yaa...Kıymetini bilelim diye naz yapıyor mübarek..hepsi bu..
[quote=ByDaGGeR ]
O zmn tamamdır ağabey merak etme, aha bak burya yazıyom.. Bu hafta sonuna kadar yağan karla birlikte en çok kara sahip merkez biz olacağız.. Gayretli, gayretli hava :)
[/quote]
inşallah dostum..haberlerinizi bekliyoruz artık...