[quote=LuNiZ;134914]sen gel baba gel.. :D daha tanismadik henuz.. :D
ole rakkamlarla sinirlama kendini :D
Luniz in da houz :P[/quote]
:lol::lol::lol::lol:
Printable View
[quote=LuNiZ;134914]sen gel baba gel.. :D daha tanismadik henuz.. :D
ole rakkamlarla sinirlama kendini :D
Luniz in da houz :P[/quote]
:lol::lol::lol::lol:
[quote=LuNiZ;134924]ya yanimda icki muhabbeti yapmayin nooolursunuz :D[/quote]
büyüksün luniz... saygılarımla... :lol:
[quote=LuNiZ;134924]ya yanimda icki muhabbeti yapmayin nooolursunuz :D[/quote]
:biggrin::biggrin: bence de..
ayrica.. icki isini bana birakin.. hayatinizda icmediginiz kadar cok ickiyi.. bunyeniz bile farketmeden icirticem size yine :D sonra bana cooook dua ediceksiniz..
dimi ankara tayfasiiiii :D
[quote=luniz;134929]ayrica.. Icki isini bana birakin.. Hayatinizda icmediginiz kadar cok ickiyi.. Bunyeniz bile farketmeden icirticem size yine :d sonra bana cooook dua ediceksiniz..
Dimi ankara tayfasiiiii :d[/quote]
+100000000000000000000000000000000
[quote=oliver_han;134927]büyüksün luniz... saygılarımla... :lol:[/quote]
[quote=LuNiZ;134929]ayrica.. icki isini bana birakin.. hayatinizda icmediginiz kadar cok ickiyi.. bunyeniz bile farketmeden icirticem size yine :D sonra bana cooook dua ediceksiniz..
dimi ankara tayfasiiiii :D[/quote]
[quote=kupeli;134931]+100000000000000000000000000000000[/quote]
farkı luniz baba ile yaşayın... ;) :thumbup:
[quote=iceman;134933]:lol::lol::lol:
Perhizi bozacağız artık orada.. :thumbup1:
O zaman son kez..[/quote]
kardesim butun gun fotosentez yapip, gece icicez iste.. gereksiz kalori emilimine hayiiiir :D
Luniz merak ettim şimdi bu işin sırrını. Dur bakalım yeni birşeyler öğreneceğiz. Ertesi gün kalkıp kayabiliyorsak sorun yok :D
yalniz amerika taraflarina giden birileri olursa bu ara everclear bulursa alsa super olur ha
aslinda meta ya solesek?
bruksel de vardir..
ozel mesaj atalim..
sonra bira ile sizi uzaya gonderiiim ahahahahaha :D
[quote=nuestra;134935]Luniz merak ettim şimdi bu işin sırrını. Dur bakalım yeni birşeyler öğreneceğiz. Ertesi gün kalkıp kayabiliyorsak sorun yok :D[/quote]
basin bile agrimicak, herseyi hatirlicaksin.. ama kafan nal gibi olcak :D ama sarhos da olmicaksin.. ole bisey iste :P
isin sirri zamanlama ve dozajlarin ona gore degismesi aslinda.. tabi icerik de onemli..
:D
kisaca servis :P