vaaaayyy enginear06 (aslında enginear 19 ) bizdenmiş kayakçı yani
Printable View
vaaaayyy enginear06 (aslında enginear 19 ) bizdenmiş kayakçı yani
[quote=Seyirci;108004]vaaaayyy enginear06 (aslında enginear 19 ) bizdenmiş kayakçı yani[/quote]
doğuştan kayakçıyım abi. bu konuda kayak diyorum ve konuyu kapatıyorum:)
hiçbiri. bence en güzeli snowmobile. kıvırma mıvırma gereksiz kardeşim. ver gazı alsın yürüsün alet. bolkar dinlemez, yokuş dinlemez, atlar zıplar, kaçar, ne gerekiyosa...
[quote=gokbey;108128]hiçbiri. bence en güzeli snowmobile. kıvırma mıvırma gereksiz kardeşim. ver gazı alsın yürüsün alet. bolkar dinlemez, yokuş dinlemez, atlar zıplar, kaçar, ne gerekiyosa...[/quote]
aynen katılıyorum süper valla olsa da binsek :P:thumbup:
[quote=gokbey;108128]hiçbiri. bence en güzeli snowmobile. kıvırma mıvırma gereksiz kardeşim. ver gazı alsın yürüsün alet. bolkar dinlemez, yokuş dinlemez, atlar zıplar, kaçar, ne gerekiyosa...[/quote]
snowmobile'ın da manyak hareketleri var bu arada =)
Snowboard...
snowboard 'u ne için yapıyorsunuz; A)Şekil duruyor abi B)Fena şekiller war C)Daha hızlı D)İlk ona başladığım için
[quote=whitesnow;108942]snowboard 'u ne için yapıyorsunuz; A)Şekil duruyor abi B)Fena şekiller war C)Daha hızlı D)İlk ona başladığım için[/quote]
E) kayağa devam edersem ön çapraz bağımı tamamen koparacağım için :lol::thumbup1: (boardçularda ÖÇB yaralanması kayağa göre oldukça az)
Ben bikkere 1 ayağım bol karda dieri normal pistte gidiodum ayamın dengesini sağlayamadım ayağım bir bol kara girdi uçtum tepe taklak 2 saat aradı kjandarma fln kayak karın altına gömülmüş ayağa kalkınca yürüyemedım sağ üst karınla bacağın arasındakı yer feci ağrıyordu :D
[quote=whitesnow;109505]Ben bikkere 1 ayağım bol karda dieri normal pistte gidiodum ayamın dengesini sağlayamadım ayağım bir bol kara girdi uçtum tepe taklak 2 saat aradı kjandarma fln kayak karın altına gömülmüş ayağa kalkınca yürüyemedım sağ üst karınla bacağın arasındakı yer feci ağrıyordu :D[/quote]
tikkat et bi da yapma ya bolkarda kay veya pistte :001_smile: