-
Ynt: pazar gecesi istanbulda kar yağma olasılığı
[quote=NTN ]
e Hayat İşde Kime Niyet kime Kısmet Bizim Burada Yağıyoda Ne Oluyo Sankim Hala Açamadılar şu Sezonu ;D ;D ;D ;D ;D
üzülme Relax ol Sezon Açılırsa Erzuruma Davet Ettik Daha ne istiyosunuz ;D
Abi Sonuçta Gavur Sitesi Ne Anlamış Türkiye Sınırlarından ;D Oda Bizim Gibi Garibanların Psikolojisini Bozmak İçin Uğraşıyo ;D
[/quote]
hehehe katılıorum kardesımm
-
ya hala yağmura dönmemiş alla alla yağarmı ne dersiniz istabula bu kadar yağarsa biz haftya kartepede kayarıs o zaman
-
;D kar arkadaşlar 14 cm kar yagısı beklenıyo dıyo ;D ;D ;D kartalkayaya bıle bu kadar yagmadı hahaha
-
Sokakta board yapmak için kaç cm kar gerekir ;D ;D ;D
-
[quote=j-jordison ]
[/quote]
Hmm ezilmiş karsa 20 cm falan yetebilir. Eğer boarduna acımıyorsan ve zaten istedigim an atabilirim diyorsan , eilmemiş bol kardada kayabilirsin ;)
-
[quote=j-jordison ]
[/quote]
walla kardan ziyade soguk olması lazım , sulu kar oldumu kötu olr ;D 10 cm kar olsa duzenlı bı sekılde herturlu yapılır :P bunun ölçütü ayagını kara bastıgında siyahlık olmıcak ;D beyaz kalıcak zemin ;D ;D
-
Pazar gecesi kar yağıcağını nerden öğrendiniz ?? Havaya bakılırsa yağar ama yinede emin olmak lazım :)
-
[url]http://www.weather-forecast.com/locations/Istanbul/forecasts/latest[/url]
burdan ama ortak görüş pazar gününe kadar kar yağmura döner diyoruz klasik snowforecast haberi işte ;D ;D
-
Arkadaşlar az önce İstanbul Meteroloji bölge müdürü Dr Mustafa Yıldırım'la görüştüm.
1) istanbul'a kar yağma olasılığı sıfır.
2) Kar Cumartesi gecesi sadece Kırklareli civarında serpinti şeklinde görülecek.
3) Doğu Marmara'da ise kar sadece Bolu civarında Pazar günü yine serpinti şeklinde kısa süreli görülecek.
ÜZGÜNÜM :(
-
bu hafta sonu gök yüzünden ama serpinti ama tipi ama laplapa kar yagmasını gözlerimle görmek istiyorum o zaman yarın sabah uludag a degıl kırklareli ye mi gitmeliyim....birisi yardım etsin bana sabah hangi il de kar yagıyorsa gogo orda.......
-
[quote=gogo ]
bu hafta sonu gök yüzünden ama serpinti ama tipi ama laplapa kar yagmasını gözlerimle görmek istiyorum o zaman yarın sabah uludag a degıl kırklareli ye mi gitmeliyim....birisi yardım etsin bana sabah hangi il de kar yagıyorsa gogo orda.......
[/quote]
Yarın Uludağ a gittiginde bize de güncel haberleri verirsin dimi 8)
Maşşalah Türkiye nin dört bir yanına dağılmışız , ajanslarda bile bu kadar taze haberler yoktur :P
-
[quote=gogo ]
[/quote]
Abi ozaman Seni Şöyle Erzurum Yamaçlarına Bekliyoruz ;D
-
valla Doğru Ajanslarda forumda takılmaya başlarlar artık bu tempoda :D
-
Bendeki Forumda Nedense Hep Microsofttan Ajanlar Takılıyo ;D
-
Ynt: Kar geliyor!
kar gelmezse:))
[url]http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/yeni/goster.asp?prm=0,27828&id=11&galeriid=5057#galeriStart[/url]
-
istanbul da hava lodos esiyor lodos estiği sürecede ne uludağa ne kartalkayaya kar düşer havanın poyraza dönüşmesi lasım ki kar getirsin musdynin dediği gibi arlaığın son haftasına kadar kartalkaya ve uludağda kayacak zeminin oluşacağına inanmıyorum
-
aman ne güzel sözler bunlar içimiz rahatladı oh :D
-
[quote=nauticags ]
istanbul da hava lodos esiyor lodos estiği sürecede ne uludağa ne kartalkayaya kar düşer havanın poyraza dönüşmesi lasım ki kar getirsin musdynin dediği gibi arlaığın son haftasına kadar kartalkaya ve uludağda kayacak zeminin oluşacağına inanmıyorum
[/quote]
sana katılmamak elde değil
ama çok üzücü bizim için...
-
[quote=tugii ]
sana katılmamak elde değil
ama çok üzücü bizim için...
[/quote]
yani imkansızlıktan katıldım diyosun yoksa sana katılmak hayatımın en buyuk hatası diyosun turhan abi:)
-
Lodos yine 180 derece döndürmüş tahminleri. Çarşamba min 19, max 20. Vaah vah :)
-
arkadaşlar kandırmayın kendinizi
bu sene kar mar yalan :)
-
[quote=_PıNaR_ ]
şurda azda olsa kendimizi kandırıoduk belki bir ümit dioduk onada izin vermiosun yaaaaa =))))
[/quote]
adım çıktı 9 a inmiyo 8 e bak ben ne kadar uslu duruyorum artık:)
-
[url]http://www.bulgaria-hotels.com/en/borovets_webcam.html[/url]
-
off off ??? darısı bizim resortlara ;)
-
[u][/u] ;D ;D ;DYAĞAR İNŞALLAH ;)
-
Antalya da torosşarın zirvesine kar yağdı. buraya yağdıysa doğuya ve marmaraya kesin yağması lazım... hayal kurmaya devam... bayramda kayacam... yolu yok... en kötü ihtimalle geçen sezonda olduğu gibi elmalı da.... linke bir göz atın isterseniz... :-))))
[url]http://ktunnel.com/index.php/1010110A/151cff06b807e27ac5f1d880e815098a751fb3f91704438b604e72d9a0e3b72ade95211dd60a4dfb17934[/url]
-
Yağsada yerler ıslak olduğu ve lodos estiği için tutmaz
-
suan edirnede inanılmaz bi soguk war... ayaz war resmen...
butun gun yagmur yagdı.... yarın kar yagıcak haberleri dolasio....
edirneye 1 gunluk kar yagdıgını 5 senedir burdaym.. hic gormedm... yagdımı yagıyo... soole bulgardan kacıp biraz buraya dogru yagsa fena olmaz hanii... :)
-
[quote=candash ]
suan edirnede inanılmaz bi soguk war... ayaz war resmen...
butun gun yagmur yagdı.... yarın kar yagıcak haberleri dolasio....
edirneye 1 gunluk kar yagdıgını 5 senedir burdaym.. hic gormedm... yagdımı yagıyo... soole bulgardan kacıp biraz buraya dogru yagsa fena olmaz hanii... :)
[/quote]
yarın sabah arabaların üzerinde kar göreceğini hissettim bir anda bir arabanın üzerine kartutkusu yazıp fotoğraflar mısın dediğim sahneyle karşılarşırsan :D :D :D
-
warya
sabah kalkıym arabalarda kar olsun...
kartutkusu yazarm..
altınada "sen cok yasa hexa" yazar ole fotograflarm :D :D :D :D
-
-
[quote=nauticags ]
yani imkansızlıktan katıldım diyosun yoksa sana katılmak hayatımın en buyuk hatası diyosun turhan abi:)
[/quote]
isim neydi canım sekiz mi?
-
Vlla meteorolojinin bi dediği 2 saat sonra değişiyor.. Son duruma göre Pazar, Pazartesi ve Salı günleri sadece Erzurum'a kar var.. Çarşamba günü Ardahan, Kars, Erzurum.. Perşembe günü boş :(..!
-
[quote=daggerunion ]
Vlla meteorolojinin bi dediği 2 saat sonra değişiyor.. Son duruma göre Pazar, Pazartesi ve Salı günleri sadece Erzurum'a kar var.. Çarşamba günü Ardahan, Kars, Erzurum.. Perşembe günü boş :(..!
[/quote]
yağış olsunda nereye olursa olsun..
-
[quote=tugii ]
yağış olsunda nereye olursa olsun..
[/quote]
Kesinlikle..! Komşuda pişer bizede düşer..! ;D
-
şu an kartepede kar yagısı basladı, duyrulur:))))))))))))))))))))))))))))))
-
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img206.imageshack.us/img206/7432/kartalkayakarvarmj5.jpg[/img][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img206/kartalkayakarvarmj5.jpg/1/][IMG]http://img206.imageshack.us/img206/kartalkayakarvarmj5.jpg/1/w1021.png[/img][/URL]
KARTALKAYA BENBEYAZ ,DUYRULUR.......
-
Ynt: Kar geliyor!-milliyet 23-11 2008
Kar yağışı İstanbul'a dayandı
Bolu'da gece yüksek kesimlere kar yağdı. Kartalkaya'da kar kalınlığı 15, Abant'ta ise 6 santimetreye ulaştı. Abant'ta tatil yapanlar sabah kalktıklarında bembeyaz doğa cenneti ile karşılaşınca sevindiler.
Bolu'da gece kent merkezinde yağmur yağışı etkili olurken, yüksek kesimlere ise kar düştü. Abant'ta kar kalınlığı 6, Kartalkaya'da ise 15 santimetreye ulaştı. Abant'ta otellerde konaklayan tatilciler sabah pencerelerinden dışarı baktıklarında beyaza bürünen doğa cennetini görünce kendilerini dışarı attılar. Tatilciler göl etrafında yürüyüşe çıkıp, kartopu oynadılar. Yola çıkacak olan tatilciler araçlarının üzerindeki karları temizlediler.
ULUDAĞ'DA KAR KALINLIĞI 15 SANTİME ULAŞTI
Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da dün akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı sonrası kar kalınlığı 15 santimetreye ulaştı.
Günü birlikçilerin akınına uğrayan Beyaz Cennet'te tatilciler kayak pistlerinde karın keyfini çıkarıyor.
Meteoroloji Müdürlüğü tarafından alınan bilgiye göre ise hava sıcaklığının gün içerisinde en yüksek 0, en düşük ise - 2 derece gerçekleşmesi bekleniyor. Hava sıcaklığının akşam saatlerinde düşmesi ile birlikte yağışın devam edeceği açıklandı.
Marmara Bölgesi'ni etkisi altına alan şiddetli lodos, Uludağ'da ağaçların yıkılmasına neden oldu. Uludağ yolunda yıkılan ağaçlar dikkat çekerken meteoroloji yetkilileri, rüzgarın etkisinin azalacağını ancak kar yağışının devam etmesinin beklendiğini bildirdi.
-
DAVRAZ A SEZONUN İLK KARI DÜŞTÜ....
Biraz önce Davraz kayak odası işletmecisi arkadaşımla konuştum... Zirvede kar kalınlığının 10 cm e ulaştığı, alt kısımlarda yağmurun devam ettiği bu şekilde devam ederse gece kar yağışının beklendiğini belirtti. Duyurulur... :-)))
-
ya beyler palandökene 25 cm kar diorum inanmıosanız girin bakın yaaa