Berbatov Sen snow forecast e üye isen sana zahmet şu banskoya bir bakabilirmisin 3-4 siteden bakıyorum hepsi bir alem
Printable View
Berbatov Sen snow forecast e üye isen sana zahmet şu banskoya bir bakabilirmisin 3-4 siteden bakıyorum hepsi bir alem
16,17,18 güneşli gösteriyor kar yok suan için
bu arada adım berat :)
Teşekkürler
Dün gece 30 cm gösteriyordu sabah 2 cm gösterdi bizde karkolik olduk :))
Selam Bende Engin
Bulgar sitelerine bakmaktan senin adını Berbatov algıladık :) Pardon
önemli diil :)
VALLA kar durumu için dua edeli arkadaşlar
Biz Dua Ettik Kabul Oldu Bizim Buradan Sizin Orayı Şebeke Almıyo o Yüzden Ofline Durumda Oluyo Siz Dua İçin Bi İmam Çağırın Bence ;D
gülme komşuna gelir başınaa ;)
bilmem anlatabildimmi??
Bizim Başımıza Gelen Gelmiş Kuvvetli Rüzgarda Kar Tanelerinin Soğuk Dokunuşlarını Hisetmek Gibi Bişey Varmı ? Bu Sitede Tabiki Yok. Başıma Gelen Kaderimdir Her Türlüsüne Razıyım ;)
Bende baya merak ediyorum uludağda havalar nasıl ???.Umarım bu kış güzel yağar.
walla ben artık hava raporlarına falan guvenmıorum, burdaki arkadaşlara degıl sözum onlar ne görseler bızle paylaşıyolar sagolsunlarda kaçgundur takıp edıorum snow forecast ı , kar falan yok şaşırdım kaldım, onun dısında power fm ı dınlıodum :D havayı koklayan adam az yagış geçişi olcak sonrasında havalar ısınıcak tam yaz geldı dıcez bide bakmışız kar gelmiş dedi , onumuzdekı haftalarda kar gelıyomuş , sanırım iç anadolu ve dogu anadoluyu kastetti , halıyle dağlarada yagar ama bence aralıgın ortasına dogru anca açılır pistler , hergun bı beklenti ile geçiyo gunler , böyle atlatmaktan kendımızı avutmaktan başka çare yok yoksa geçmıyo bu günler :'( :'(
YAww arkadaslar hala elle tutulur birsey yok, bayrama kaldı 20 gun.. patlıcak mıyız acaba. ümidiniz var mı
hiç bi yerden umut yok ya , kalıcaz bayramda evde >:(
büyük patlama olcak kar patlaması birden çok kar yağıcak... :D :D :D :D
[quote=Hexametaphosphate ]
büyük patlama olcak kar patlaması birden çok kar yağıcak... :D :D :D :D
[/quote]
kım patlıcak gorcess bız mııı yoksa kar mı
valla benim koca kar patlayacak diyor... oteller cok sakat rezervasyon yaptırdıktan sonra da iptal edemiyorsunnn ...
para bırıktırıp ısvıcre alplerıne mı gıtsek napsakk..aslanlar gıbı 220 cm kar var orda ;D
cok pahalı ya onlarda.. vizesi vs de cabası.
biz en iyisi evereste çıkam ;D
[quote=Deniz & Murat USLU ]
[/quote]
bı hesap yaptım ztn 3 gunluk kaymak ıcın 2000.ytl yı gozden cıkarman gerekıooo adambası :(
[quote=SnowFace ]
biz en iyisi evereste çıkam ;D
[/quote]
bızı anca o keserrr ;D
valla hep içimden bir ses olacak diyor ama... uludag a yaptıracaz herhalde...
15 aralıktan once unutalım bence...daha en az 1 ay beklerıss
yapma yaa.. napalım mangal yaparız bizde... orası da karsız iyice sinir bozucu olur. ben erzurumdan cok umitliydim ama orda da yok birsey dahaa
şu bembeyaz örtü rüyalarıma giriyo artık bıktım sıcak havalardan kuru ayaz havalarından yahu adam gibi kar göremiyoz evin önünde pencere önünde nasip olur da bu kış yağar hem gider erciyese uludağa kartalkaya ya kayak yaparız geliriz memlekete burda da alırız havucu zeytini kardanadam yaparız ;D
bu konuyu ilk gordum dedim kesin cem açtı konuyu ;D günahını almışım bu sitede kar manyagından çok ne var unutmuşum bi an pardon cem ;D
kar 1 haftaya yagar, bilemedin 2 hafta,eger iki haftada yagmazsa...............anammmmmmmmmmm :o
kar makınası alınsın artık su merkezlere , herkes isyanlarda walla ;D
benim içim çok rahat kesin kar olacak bayramda,her sene aynı stres oluyor herkeste(elbette bayrama geldiği için farklı bu sefer) gecen sene aralığın başında kaymışım 2aralık sanırım gayet de güzeldi pist ve uludagdaydım sarıkamış fln değil o yüzden dert etmesin kimse:D
"kar duasına cıkalm" topiginede yazdm... yagınca alıntı yapıcam...
buraya yazıorm..
bu ayın 24 - 25 i gibi baslicak....
demedi demeyn.... :) 10 gun sonra ...... karlaaaaaarr duseeeeeerrr.... duseeeerr duseeerr aglarıııııııımmmm
zermatt a gitmek konusunda maliyet hesapları icerisindeyim... burnumuzun dibindeki daga cıkama, git 4800 mt :)
hiç umudumm yok benim ya ::)
[quote=Deniz & Murat USLU ]
[/quote]
Arkadaslar, bende önceden Isvicre, Avusturya falan cok pahali sanirdim; ama genel hesapladiginizda ortalama günlük maliyetiniz 100 Euro civarinda oluyor. Tabi tutup "yok ben isvicreye gider Kempinski de kalirim" derseniz baska. Ben Almanya'dayim ve buradan katiliyorum turlara. Italya Isvicre Fransa Avusturya turlari var ve hesap yaptiginizda günlük 100-120 Euro civarinda tutuyor.
Tabi vizesiydi, ucak biletiydi vs. orasini bilemeyecegim.
Eger düsüneniz olursa buyrun size bir iki link; hatta ben buradan bile tur ayarlayabilirim :)
[url]http://neu.amberger-skischule.de/html/fahrt_21.html[/url]
[url]http://neu.amberger-skischule.de/html/fahrt_18.html[/url]
[url]http://neu.amberger-skischule.de/html/fahrt_17.html[/url]
[quote=Jamaica ]
Arkadaslar, bende önceden Isvicre, Avusturya falan cok pahali sanirdim; ama genel hesapladiginizda ortalama günlük maliyetiniz 100 Euro civarinda oluyor. Tabi tutup "yok ben isvicreye gider Kempinski de kalirim" derseniz baska. Ben Almanya'dayim ve buradan katiliyorum turlara. Italya Isvicre Fransa Avusturya turlari var ve hesap yaptiginizda günlük 100-120 Euro civarinda tutuyor.
Tabi vizesiydi, ucak biletiydi vs. orasini bilemeyecegim.
Eger düsüneniz olursa buyrun size bir iki link; hatta ben buradan bile tur ayarlayabilirim :)
[url]http://neu.amberger-skischule.de/html/fahrt_21.html[/url]
[url]http://neu.amberger-skischule.de/html/fahrt_18.html[/url]
[url]http://neu.amberger-skischule.de/html/fahrt_17.html[/url]
[/quote]
ben zermatt cıkardım iki kişi3 gun 2500 ytl ye patlıyor cok da pahalı degil aslında ama isvicre ilk vize cok zor, sahsi basvuru gerekiyor. avusturya veya fransada kar olan yer biliyormusunuz ??
geçen sene 2 aralıkta Antalya da sezonu açmıştık. 5 dakika kayabilmek için 3 saati yolda 3 saati de tırmanarak olmak üzere 6 saat kadar yol katettmiştik... kısacası sözkonusu olan snowboardsa gerisi teferruattır... yağacak... bekliyoruz... ve bayramda yine kartalkayadayız..... ;D
youtube a "antalya da snowboard" yazıp görebilirsiniz... :-))))
yarından itibaren yağış geliyormuş ülkemize, çarşambadan itibarende doğuya kayıyor gibi
umarım bu yağışlar beklenen güzel haberleri de getirir
merak etmeyin yaa..kayacağız aslanlar gibi...hele sarıkamış kesin... ;)
Hemen konusu açılmışken ben St Antom Am Arlberg için ayrıntılı bir araştırma yaptım onu bildireyim. Benim Hesaplarım bayram için değil tam olarak 25 şubat 2 Mart için.
353 YTL (pegasus) yada 441YTL (THY) Zurich
250€ Otel
250€ yeme içme (Kendi tahminim-alkol eğlence vsyok)
75€ Vize
149 € Ski Pass
80€ Hava alanından St Antona gidiş ve dönüş
Toplamda 804€ ve uçak bileti THY ile gidilse € kuru 2 liradan hesaplansa 2250 Lira civarı 5 günlük St Anton.