SELAMLAR ,,,
ABICIGIM NE DEMEK ISTEMIŞ ŞUUU YUKARDA İNGİLİZCE OLAN YAZIDA ???? ;) ;) ;)
BİZİM GİBİ CAHİL İNSANLARIDA BİLGİLENDIRMEK ISTEYEN HAYIRSEVERLER VARDIR UMARIM BU SİTEDE :) :) :)
[url]www.erciyeskayak.com[/url]
Printable View
SELAMLAR ,,,
ABICIGIM NE DEMEK ISTEMIŞ ŞUUU YUKARDA İNGİLİZCE OLAN YAZIDA ???? ;) ;) ;)
BİZİM GİBİ CAHİL İNSANLARIDA BİLGİLENDIRMEK ISTEYEN HAYIRSEVERLER VARDIR UMARIM BU SİTEDE :) :) :)
[url]www.erciyeskayak.com[/url]
;D ;D ;D
Tabii ki hemen özetleyim.
Kısacası bu kış doğu avrupa'da batısıındaki merkezlere göre daha çok kar yağacağı tahmin ediliyo diyo..
Ayrıca kayak sezonunun da yakın bir zamanda balkanlarda falan erken başlayacağından söz ediyo.
Önümüzdeki günlerde ise özellikle ülkemizin doğusunda kar yağışlarının başlayacağını söylüyor.
Galiba özet demiştim ama orjinalinden de uzun oldu. ;D ;D ;D
tşk ederım açıklamalar için,,
inşallah biran önce yagarda bizim de özleöimiz sona erer...
benim bu sezon da pek umudum yok inşallah geçen sezondan daha kötü olmaz...
hadi hayırlısı.....
Ben Raikkonen ve snowboard06 nın sitede hava durumundan sorumlu bakan olmalarını istiyom .
süper ya bu haber çok ii oldu ;D ntv dede söliodu saten şehir merkezleri ne yılın ilk karı yacak diodu az kaldı acıorus sezonu... ;D ;D HAVA DURUMUNDAN SORUMLU BAKAN ;D ;D çok ii ya :D
Marmara'ya KAR GELİYOR
02 Kasım 2007 Cuma 08:12
Önce Moskova sonra Balkanlar. Soğuk hava bu kez kar getiriyor.
Cumartesi günü Moskova üzerinden gelecek soğuk hava nedeniyle sıcaklık, 5 ila 9 derece düşecek, Karadeniz’e kar yağacak. Pazartesi akşamı da Marmara’da kar yağışı bekleniyor.
Cumartesi günü Marmara, Karadeniz Bölgesi ve İç Anadolu’da rüzgarlar kuvvetli esecek ve havayı soğutacak. Sıcaklık İstanbul’da 13, Karadeniz’in iç kesimlerinde ise 10 derecenin altına inecek.
Aynı gün Samsun’dan başlayarak Ordu, Artvin ve Erzurum’a kadar şiddetli yağış beklendiğinden uzmanlar oluşabilecek sele karşı uyarıyor.
Cumartesi günü Kastamonu, Rize-Artvin ve Gümüşhane’nin yüksek kesimlerine yılın ilk karının düşmesi bekleniyor.
Soğuk hava kısa süre kalacak, pazar günü hava açıyor. Ancak pazartesi günü Balkanlardan yeni bir soğuk ve kar yağışlı havanın gelmesi bekleniyor.
Pazartesi akşamı Marmara geneli ve İstanbul’da karla karışık yağmur ve yağışı bekleniyor.
Ortalık karışıyor hava durumu sorumluları artıyorrrr ;D
Yanlız bir şey soracam bunlar geçici karlar olacak galiba yani öyle yağıp geçip gidecekse pek bir şey anlamıyacaz ???
Gelip geçiçi olabilir ama yüksek kesimlerde kayılamayacak kadar azda olsa pistin zeminini oluşturur, daha sonra 2 günlük sıkı bir kar yağışı olduğu takdirdede pist ezilecek kıvama gelir. Bütün uzmanların ortak görüşü bu kışın sert geçeceği ve kasım 15 den sonra havanın soğuyacağı, umarım geçen seneki gibi bir sezon geçirmeyiz ve herkez diledince kayabilir. Açıkcası son haberler benim ümidimi arttırdı