Ankara fiyatı geliyor birazdan lütfen hatta 5 dk. Duyurdunuz
Printable View
Ankara fiyatı geliyor birazdan lütfen hatta 5 dk. Duyurdunuz
kayak kiralaması otel dışıdan olabilicek mi??
Bu arada II. Otobüsümüz dolmuştur III. Otobüsümüz açılmıştır....
III. Otobüsümüz
1 SERHAN ENGİN
2 DENİZ AYDEMİR
3 KUZEY DEMİRALP
4 DOĞANAY ÇİMRİ
5 MUSTAFA GEYİK[/QUOTE]
6 Mehmet TOPBAŞ
7 Mehmet TOPBAŞ
8 Mehmet TOPBAŞ
ekleyelim kendimizi listeye yoksa açıkta kalacağız
[quote=aslı;179018]1,5 yaşında bir prenses var evde günübirlik çok zor o yüzden bir c.tesi ayarlayıp yatılı yapacağız artık sezonu da 1 ocak c.tesi açacağız sanırım herkes organize olursa güzel bir vıdeo çıkar.[/quote]
Haklısın, bizde de 8 aylık bir prenses var :)
Yatılı gittigimiz icin o da geliyor bizimle
Neyse önümüzdeki turlarda gorusuruz artıkın ;)
III. Otobüsümüz
1 SERHAN ENGİN
2 DENİZ AYDEMİR
3 KUZEY DEMİRALP
4 DOĞANAY ÇİMRİ
5 MUSTAFA GEYİK
6 kuymak
[quote=kuymak;179054]III. Otobüsümüz
1 SERHAN ENGİN
2 DENİZ AYDEMİR
3 KUZEY DEMİRALP
4 DOĞANAY ÇİMRİ
5 MUSTAFA GEYİK
6 kuymak[/quote]
listeyi yanlışyerden güncellediniz heralde bizi pas geçmişsiniz
1 SERHAN ENGİN
2 DENİZ AYDEMİR
3 KUZEY DEMİRALP
4 DOĞANAY ÇİMRİ
5 MUSTAFA GEYİK
6 Mehmet TOPBAŞ
7 Mehmet TOPBAŞ
8 Mehmet TOPBAŞ
9 kuymak
listenin son hali
snowpark nerde orda snowparktan da yararlanabiliyomuyuz
bide saat kaçta yola çıkılcak ?
ben çorludan gelicem de
istanbul kalkış noktaları
03:30 ataköy atrium
04:00 akmerkez ulus kapısı
04:30 kadıköy evlendirme dairesi
ANKARA İÇİN AYNI FİYATLAR GEÇERLİDİR ANKARA İÇİN İLETİŞİM BİLGİSİ
0 535 782 60 20 ERÇİN
Prideeee bak ankara geliyooooooo, gel yanıma bacım :thumbup:
Yarın saat 12:00'da tüm rezervasyonlar kapanacak ve otele isim listesi verilecektir. 12:00'a kadar tüm misafirlerimizin ödemelerini ve rezervasyonlarını yaptırmalarını önemle rica ediyoruz
1 SERHAN ENGİN
2 DENİZ AYDEMİR
3 KUZEY DEMİRALP
4 DOĞANAY ÇİMRİ
5 MUSTAFA GEYİK
6 Mehmet TOPBAŞ
7 kuymak
arkadaşlar beni ek ti maalesef tek kişi kaldım listeyi yeniliyorum
[quote=skiboardmania;179070]Yarın saat 12:00'da tüm rezervasyonlar kapanacak ve otele isim listesi verilecektir. 12:00'a kadar tüm misafirlerimizin ödemelerini ve rezervasyonlarını yaptırmalarını önemle rica ediyoruz[/quote]
[quote=Maverick;178999]İpek böcüğünü çağırsana.[/quote]
Ya Sayın yetkili arkadaşım oraya 19 aralık uludag günlük diye konu başlıgı açtınız mail atıyorum durum nedir.Bilgi paylaşın lütfen diye kale bile almıyonuz.Bir cevap vermek bukadar zormu yok sa tur yok deyin bizde bi seçim yapalım yada başımısın çaresine bakalım.
Merhaba Uludağ için şuan yeterli sayıya ulaşılmadı ancak yarın gün içerisinde size mail yolu ile geri dönüş yapacağız mail adresniz bizde mevcut. Gecikmeden dolayı özürdileriz.
mehmet bey sizi ikinci araca yazıyoruz birde maverick kimler kimlerle kalıyor sizde bir duruma el at olur mu:)
teşşekkür ederim sbm
1 SERHAN ENGİN
2 DENİZ AYDEMİR
3 KUZEY DEMİRALP
4 DOĞANAY ÇİMRİ
5 MUSTAFA GEYİK
6 Mehmet TOPBAŞ
7 kuymak
8 drina
[quote=skiboardmania;179070]Yarın saat 12:00'da tüm rezervasyonlar kapanacak ve otele isim listesi verilecektir. 12:00'a kadar tüm misafirlerimizin ödemelerini ve rezervasyonlarını yaptırmalarını önemle rica ediyoruz[/quote]
Arkadaşlar konu önemli, hassasiyet göstermeniz ricasıyla ;)
[quote=skiboardmania;179115]mehmet bey sizi ikinci araca yazıyoruz birde maverick kimler kimlerle kalıyor sizde bir duruma el at olur mu:)[/quote]
maveee, ben kendime oda arkadaşı buldum :thumbup:
ankaradan wonderone katılcakmış bizi birlikte yazın
halen cevap alamıyorum kayakları otel dışından kiralıyabiliyomuyuzzz????
[quote=seymaomer;179186]halen cevap alamıyorum kayakları otel dışından kiralıyabiliyomuyuzzz????[/quote]
Otel dışından derken , arabayla mı geleceksiniz ?
Çünkü benim bildiğim tur firmaları yol uzerinden kayak evlerinde durmazlar :confused1:
Bir şekilde gelirken kiralarım diyorsanız da sorun olacağını sanmam. Geçmişte Timo kayak evi bazı tadsızlıklar yapmış olsa da en kotu ihtimalle kiralık sticker ını kapatarak önünden geçersin birşey olmaz :001_cool:
[quote=seymaomer;179186]halen cevap alamıyorum kayakları otel dışından kiralıyabiliyomuyuzzz????[/quote]
otobüs yol üstündeki kiralama noktalarında durmaz... direk otele çıkartır... zirvede de oteller dışında kiralayabileceğin bir yer yok zaten...
[quote=skiboardmania;179115]mehmet bey sizi ikinci araca yazıyoruz birde maverick kimler kimlerle kalıyor sizde bir duruma el at olur mu:)[/quote]
Şimdilik Patron ve ben. CemKA ile aynı odada kalmam ben zaten. Öyle değil mi CemKA ? :)
Yarın sabah netleştireceğiz.
merhabaalarr;
Ankara için bir liste yapıcak mısınız? yoksa direk verilen numarayı arayıp ordan mı halledelim herşeyii...
sanki Ankara'dakilerin hala haberi yok gibi bu durumdan ....
bence siz ankara için ayrı bir başlık açıp toparlayıp ankara grubundan erçin ile iletişime geçebilirsiniz
[quote=skiboardmania;179276]bence siz ankara için ayrı bir başlık açıp toparlayıp ankara grubundan erçin ile iletişime geçebilirsiniz[/quote]
Ankara için ayrı bir başlık açılmıştır arkadaşlar :)
Geçen sene SBM ile kartalkaya ya gitmedim oyüzden yolda durup durmadığını bilmiyorum ama gittiğim her firma yoldaki kiralama yerlerinde durdu..Geçen sene boardum yoktu sürekli yoldan kiraladığım için ordan biliyorum:)
Erkan'a sormak lazım çünkü yoldakilerle oteller arasında kira bedeli enaz 2 kat..
[quote=karkedisi;179295]Geçen sene SBM ile kartalkaya ya gitmedim oyüzden yolda durup durmadığını bilmiyorum ama gittiğim her firma yoldaki kiralama yerlerinde durdu..Geçen sene boardum yoktu sürekli yoldan kiraladığım için ordan biliyorum:)
Erkan'a sormak lazım çünkü yoldakilerle oteller arasında kira bedeli enaz 2 kat..[/quote]
Hocam galiba durulmuyormuş, çünkü bir kaç kere sorun çıkmış, beklemeler olmuş, piste geç çıkılmış. Bu sebeple.
Ama en doğrusunu Erkan söyler.
I . OTOBUS DOLMUSTUR.
II . OTOBUS DOLMUSTUR.
III. OTOBUS LISTESI ASAGIDADIR.
1 SERHAN ENGİN
2 DENİZ AYDEMİR
3 KUZEY DEMİRALP
4 DOĞANAY ÇİMRİ
5 MUSTAFA GEYİK
6 Mehmet TOPBAŞ
7 kuymak
8 drina
9 Zuhal Topaloğlu
10 Nilufer Kıyıcı
11 Nihal Durak
pazar günü günübirlik gidecek olanlar birleşse, ben de onlara salça olsam çok süper olur aslında :)
soru: dorukkaya'da günübrilik haftasonu skipass ücreti nedir?
[quote=karkedisi;179295]Geçen sene SBM ile kartalkaya ya gitmedim oyüzden yolda durup durmadığını bilmiyorum ama gittiğim her firma yoldaki kiralama yerlerinde durdu..Geçen sene boardum yoktu sürekli yoldan kiraladığım için ordan biliyorum:)
Erkan'a sormak lazım çünkü yoldakilerle oteller arasında kira bedeli enaz 2 kat..[/quote]
bedel konusunda haklısın karkedim... ancak radikal veya dama turun yolda durduğunu hatırlamıyorum... biz dururken onlar vızır vızır gidiyordu... ankara'dan otobüs kaldıran tüm turları denedik, onlarda yolda kiralama için durmuyorlardı... sadece indirim kuponu veriyorlardı... ancak kendi aramızda organize olup minibüs tuttuğumuzda keyfimize göre duruyorduk...
Eğer ki ayakkabı numarasında problem yaşamayacaksanız kayak evlerinden oteller bölgesine istediğiniz ekipmanı getiren arkadaşlar var.
Önceki sene bir sefer yapmıştım bu şekilde. Saat 9'da dorukkayanın önünde oldu arkadaş, akşamda saat 16 gibi gelip yeniden almıştı ürünlerini.
Telefonla bu şekilde organize edilebilir belki.
biraz bencilce olacak ama kiralama yerinde beklemek cok uygun degil bizim forum icin
Kim ne derse desin, bir cok kisinin kendi takimlari var ve olmayanlarin kiralamasi icin 1 saat zaman kaybetmek cok can SIKICI bir durum.
[quote=sssarper;179308]pazar günü günübirlik gidecek olanlar birleşse, ben de onlara salça olsam çok süper olur aslında :)
soru: dorukkaya'da günübrilik haftasonu skipass ücreti nedir?[/quote]
Onu bir Erkan'a sorsana Sarper.
Arkadaslar 4 kişilik odada kalmak isteyen iki kişi ya da 3 kişilik odaya ek bir kişi daha varsa akşam olmadan haberleşelim:thumbup1:
iletişim: doğan: 535-437-0666
[quote=goodnightmoon;179362]Arkadaslar 4 kişilik odada kalmak isteyen iki kişi ya da 3 kişilik odaya ek bir kişi daha varsa akşam olmadan haberleşelim:thumbup1:
iletişim: doğan: 535-437-0666[/quote]
Merhaba Doğan,
Aşağıdaki konuda kendini tanıtman biraz daha etkili olabilir.
Sonuçta sitede tek mesajın var oda bu tur için, insanların senin hakkında fikirleri olmasında yardımcı olacaktır. ;)
[url]http://www.kartutkusu.com/dag-kafeteryasi/38-kendimizi-tanitalim-tanisalim-165.html#post178883[/url]
Slm Emrah, haklı olabilirsin kısaca tanıtayım
bu arada serbest çağrışım yaptı bende:biggrin: [url=http://dawulisst.sosyomat.com/blog/3025730]Yiğit Özgür Erotik Öykü: Komşumuz Ayfer Abla | sosyomat.com[/url]
:biggrin:
adım doğan sever, 27 yaşındayım. Bilgisayar Mühendisiyim, . Ya aslında cep telini verdim çekinmeden arayabilirsiniz diye çünkü burda da özgeçmiş yazmak tuhaf geldi şimdi bana. Kendimi övmeyide sevmem çünkü:) Ya Erçin beni tanıyo beni ona sorabilirsiniz:biggrin:
Arkadaşlar ilginize teşekkür ederiz 3 otobüsümüzde dolmuştur....
[quote=skiboardmania;179402]Arkadaşlar ilginize teşekkür ederiz 3 otobüsümüzde dolmuştur....[/quote]
4.yü de isterük :p
4. otobüsün müşterileri full bekliyor zaten cem abi ama otel yer yok diyor:(
[quote=goodnightmoon;179377]Slm Emrah, haklı olabilirsin kısaca tanıtayım
bu arada serbest çağrışım yaptı bende:biggrin: [URL="http://dawulisst.sosyomat.com/blog/3025730"]Yiğit Özgür Erotik Öykü: Komşumuz Ayfer Abla | sosyomat.com[/URL]
:biggrin:
adım doğan sever, 27 yaşındayım. Bilgisayar Mühendisiyim, . Ya aslında cep telini verdim çekinmeden arayabilirsiniz diye çünkü burda da özgeçmiş yazmak tuhaf geldi şimdi bana. Kendimi övmeyide sevmem çünkü:) Ya Erçin beni tanıyo beni ona sorabilirsiniz:biggrin:[/quote]
Aramıza hoş geldin Doğan, birde sevabına bu mesajını Kedimizi tanıtalım kousuna yazarsan, bu konuyu takip etmeyen uyelerimizde seni tanımız olurlar. Bu arada meslektaşmışız ;)
[quote=skiboardmania;179402]Arkadaşlar ilginize teşekkür ederiz 3 otobüsümüzde dolmuştur....[/quote]
Erkan, 3 Otobusumuz dolduguna gore 4. Otobusu açıyor muyuz ?