Extreme merak ettim hangi şehirdensiniz ?
Printable View
Extreme merak ettim hangi şehirdensiniz ?
Bruxelles:)
Eyvah eyvah. Çok iyi anlıyorum seni. Benimde böyle bir tecrübem olmuştu.Bolca karın içerisinde ama 100 mt. bile yükseklite tepe olmayan bir yerde yaşamak :(
:001_smile:
E kaldı 3 saat :) Hadi yazın birşeyler :P
Sorsalardı nerde doğmak istedigmi,kişi kış gibi, yaz i da yaz gibi yaşanan bir ülke tercih ederdim.benim şansıma da burası çıkmış.
Bu şekil idare ediyorum.Allah tan kapalı suni pist alanlarımiz
Var.
Yazın Ibiza adası , kışın İskandinav ülkelerinden bir tanesi hiç fena olmazdı :)
Evet burayı bu aralar boş bıraktık. Küsücek konu bize...
ohh be geldim... şu hesap kitap işlerine kafa yorayım biraz... :D
olm bu gece kimse uyumuyo la. kadir gecesi sanki mübarek...
okunmamış konuları bitirsem de yatsam...
[quote=iceman;131053]Şükür kavuşturana.. İyice boşladın sen buraları.. :P[/quote]
boşlamam mı... işler yağmur gibii... yetiş ice ice baby... :P :lol:
Nües nerde yaw?
pis uykum geldi. yatıcam şimdi.
Dün saat 22:00 gibi TV izlerken uyuya kalmışım en yakın zamanda telafi ederim :)
[quote=nuestra;132473]Dün saat 22:00 gibi TV izlerken uyuya kalmışım en yakın zamanda telafi ederim :)[/quote]
e hani snowboard cross finali filan diyodun?
oldu mu şimdi bu..?
uyuyamıyorum... :(
ne nües, ne iceman... ikisinin de ibiği düşmüş bu gece...
[quote=gokbey;132789]ne nües, ne iceman... ikisinin de ibiği düşmüş bu gece...[/quote]
hanımlardan fırça yiyenin ibibiği düşüyor birader... sanırım şanslıyız... :P :lol:
oooo Gece kuşları yok olmuş !
[quote=iceman;132867]Yaşlılık diyelim.. :P 3 gün 4 saat uyuyunca 4ncü çıkmıyor.. ;) neyse ıslak hamburger yiyince eski günlere döneriz.. :lol::lol:[/quote]
bu durumda sizi de OK liyorum taksim listesinde ;)
[quote=iceman;132867]Yaşlılık diyelim.. :P 3 gün 4 saat uyuyunca 4ncü çıkmıyor.. ;) neyse ıslak hamburger yiyince eski günlere döneriz.. :lol::lol:[/quote]
sen şimdi çocuk falan da yaparsın... :P :lol:
Yalannnnn
Iceman fotoğraflar ne oldu ? :D
Açtığım konunun arkasındayım :D
Müsadeler senin emrine amede olsun Iceman :thumbup:
gece uyuyamayanların yanında sabahları erken kalkanlar için de bi kelime var mı ?????????
sizin yatıyorum dediğiniz saatte ben kalkıyorum :crying::crying:
Bende somniphobia var. Yani uyumaktan korkmak, uyumak istememek rahatsızlığı. Ancak uykumu etkilemiyor. Sadece uykuya dalana kadar bir tereddüt.
Çeşitli nedenleri var, rüyalarında sürekli kabus görmek, işkolik olmak, karanlıktan korkmak gibi. Kabus hiç görmem diyebilirim, odamın duvarları zaten siyah, karanlığı seviyorum. Benim ki sanırım iş kolikliğe giriyor. Uyuyunca vaktin boşa geçtiğini düşünme olayı. Ama babama sorsanız çalışmıyorum hiç :D
Fakat dediğim gibi uyuyamama gibi bir sorunum yok. Hatta gereğinden fazla uyuyup her sabah peder beyin suratını çekiyorum iş yerinde kan çanağı gözlerimle.
Uyuyamayanları frekansı... 03:38 :D
Valla bi haftadır uyuyorum ben fosur fosur afedersiniz.
Bu geç yatmalar beni pek bozmamış anlaşılan :D
eskiden uykuya dalmak icin mutlaka yanıma bir kitap alır ve yuz ustu yatıp ellerimi çeneme koyarak okurdum. Elleri ceneye koymamdaki amac ta bir sure sonra yorulup, o yorulmayla birlikte uykuya dalmaktı ;)
yeni bi topik mi açsam ??? bu sabahın uyuyamayanları diye :001_tongue:
şu an uyumayan tek kartutkusuyum galiba :crying::crying:
[quote=mage;141703]
şu an uyumayan tek kartutkusuyum galiba :crying::crying:[/quote]
o kadar emin olma mage bacımm..:biggrin:
[quote=la_hawle;141708]o kadar emin olma mage bacımm..:biggrin:[/quote]
valla ben online'na bakarım canımm :P
[quote=mage;141709]valla ben online'na bakarım canımm :P[/quote]
arabadan online olamıyoruz ki...:biggrin:
Benimde iyice uyku düzenim bozuldu en erken 3 den önce uykum gelmiyor
Benimde iyice uyku düzenim bozuldu en erken 3 den önce uykum gelmiyor bünye iyice çöktü askerde napıcam bilmiyorum :0002045A:
[quote=love'snowboarding;142111]Benimde iyice uyku düzenim bozuldu en erken 3 den önce uykum gelmiyor bünye iyice çöktü askerde napıcam bilmiyorum :0002045A:[/quote]
askerde mıntıka temizliği yorar insanı...mışıl mışıl uyursun 300 kişi ile..hiiiççç merak etme
[quote=bkaan;142112]askerde mıntıka temizliği yorar insanı...mışıl mışıl uyursun 300 kişi ile..hiiiççç merak etme[/quote]
abi helal olsun ya sabah sabah mıntıkayıda aklıma düşürdün yine kara kara düşünüyorum napıcam diye abi sabah 5 de kalkıyormuşsun 5 10 km koşuyormuşsun saçmalıga bak askere deger yok abi :)
[quote=love'snowboarding;142114]abi helal olsun ya sabah sabah mıntıkayıda aklıma düşürdün yine kara kara düşünüyorum napıcam diye abi sabah 5 de kalkıyormuşsun 5 10 km koşuyormuşsun saçmalıga bak askere deger yok abi :)[/quote]
hiç aklına takılmasın..inanılmaz keyifli bir yer..düzenli spor..düzenli beslenme..hatta yatak, çarşaf düzeltme..kılık kıyafet tertibi..bot boyama..her gün traş olma..yeni arkadaşlar tanıma..kalabalık psikolojisini canlı canlı yaşama..yemek sıraları..belki mutfak becerilerini geliştirme faaliyetleri..hepsi bu işte..
sonra :000203D1:
hayırlı tezkereler arkadaş...
saat 5..uyanın:w00t: