Cihazı alırsan turkey forumdaki ilgili topikten şu ana kadar toparlanan sabit radar bigilerinide yüklersin..İllegal değildir. Sonuçta karayollarında da radar tabelası konuluyor. Avrupa da radar haritası olarak da satılıyorlar...
Printable View
Cihazı alırsan turkey forumdaki ilgili topikten şu ana kadar toparlanan sabit radar bigilerinide yüklersin..İllegal değildir. Sonuçta karayollarında da radar tabelası konuluyor. Avrupa da radar haritası olarak da satılıyorlar...
[quote=iynem;96888]Cihazı alırsan turkey forumdaki ilgili topikten şu ana kadar toparlanan sabit radar bigilerinide yüklersin..İllegal değildir. Sonuçta karayollarında da radar tabelası konuluyor. Avrupa da radar haritası olarak da satılıyorlar...[/quote]
hareketliler de var mı babacım? :P
[url=http://www.facebook.com/video/video.php?v=74026743700]Giriş Yap | Facebook[/url]
GPS cihazında son nokta :)
[quote=Palpatine;97384][URL="http://www.facebook.com/video/video.php?v=74026743700"]Giriş Yap | Facebook[/URL]
GPS cihazında son nokta :)[/quote]
Her arabaya lazım :afro:
feysbuka üye olmayanlar için
[nomedia]http://www.youtube.com/watch?v=UweM9XFhqT4[/nomedia]
kesinlikle piranha hem ucuz hemide kullanması çok kolay
[quote=seljuk;97474]kesinlikle piranha hem ucuz hemide kullanması çok kolay[/quote]
hepsiburada kampanya yapmış... 230tl gibi bir fiyata düşmüş... ig0 ile çalışıyormuş... dokunmatik ekran... acaba çevreye yaydığı radyasyon oranı nedir?
Eğer next'i incelemek istersen ben 4.levent'te oturuyorum,işyerim hasdal'da.Bu civarlara gelecek olursan haberleşelim.
[quote=oliver_han;96908]hareketliler de var mı babacım? :P[/quote]
İyi olurdu değil mi!
[quote=Palpatine;96867]Aleti birebir görmesemde içim gayet ısındı. Şimdi tek bir sorunumuz kaldı. Bu 400 Lirayı nerden bulucam :)))
Hehe bu ay hem Doruk beyin bakıcısı ise baslıyor hemde Defne yi özel anaokuluna verdik. İnşallah ben durumu toparlayana kadar kampanya bitmez ;)[/quote]
abi ben ödim ayda 9 lira taksitle verirler ?:PP:PP
[quote=iynem;97622]İyi olurdu değil mi![/quote]
süper olurdu... :D
Boss naaptın navigasyon işini. Bu aralar bende taktım kafaya. PIRANHA -ESCALADE düşünüyorum. 4.3 dokunmatik ekranı var. 2011 e kadar ücretsiz harita güncelleme, mp3-mp4 oynatabilme, sd/mmc kard vs.vs. bir sürü özelliği varmış. Benim bacanakta bunu bluetoothlusu var oldukça memnun.
(Bu arada Mavi Bilgisayar cortingen oldu. Tüm mağazalar kapandı)
[quote=kupeli;99183]Boss naaptın navigasyon işini. Bu aralar bende taktım kafaya. PIRANHA -ESCALADE düşünüyorum. 4.3 dokunmatik ekranı var. 2011 e kadar ücretsiz harita güncelleme, mp3-mp4 oynatabilme, sd/mmc kard vs.vs. bir sürü özelliği varmış. Benim bacanakta bunu bluetoothlusu var oldukça memnun.
(Bu arada Mavi Bilgisayar cortingen oldu. Tüm mağazalar kapandı)[/quote]
piranhalar yazılım yeniledikten sonra alınabilir oldu... :thumbup1:
mavinin ruhuna fatiha...
[quote=kupeli;99183]Boss naaptın navigasyon işini. Bu aralar bende taktım kafaya. PIRANHA -ESCALADE düşünüyorum. 4.3 dokunmatik ekranı var. 2011 e kadar ücretsiz harita güncelleme, mp3-mp4 oynatabilme, sd/mmc kard vs.vs. bir sürü özelliği varmış. Benim bacanakta bunu bluetoothlusu var oldukça memnun.
(Bu arada Mavi Bilgisayar cortingen oldu. Tüm mağazalar kapandı)[/quote]
Navigasyon Cihazı incelemelerimde Next in boyutu, kullanımı ve harita güncellemesi açısından önce bulmuştum.
Piranha da sanırım aynı ayarlarda bir cihaz , bu durumda fiyatları karşılaştırmakta yarar olacaktır ;)
Ben GPS işini Sony-Ericcson Xperia ile hallettim. İçine Igo8 i kurdum, çok da güzel çalışıyor :thumbup: :thumbup:
Emrah,
Cihazı bilemem ama uygulama olarak kesinlikle IGO Primo'yu tavsiye ederim. Net'te her yerde güncel haritalarını bulabiliyorsun. Genelde Türkiyeyi kullanıyorum ama Avusturya'ya giderken tüm avrupayı yükledim. Almanya'da uçaktan Avusturya'da gideceğim yere kadar güzel güzel götürdü.
[QUOTE=Tolga;201182]Emrah,
Cihazı bilemem ama uygulama olarak kesinlikle IGO Primo'yu tavsiye ederim. Net'te her yerde güncel haritalarını bulabiliyorsun. Genelde Türkiyeyi kullanıyorum ama Avusturya'ya giderken tüm avrupayı yükledim. Almanya'da uçaktan Avusturya'da gideceğim yere kadar güzel güzel götürdü.[/QUOTE]
Abi bende Igo nun navigasyon prgoramlarını tek geçerim. Benim IPhone da da Igo My Way var ;)
Igo Primo Turkey'i tek geçerim. Yeni çıktı. Türkiye'ye özel. Camilere kadar gösteriyor.
2 yıldır IGO8 kullanıyorum. Bana da IGO Premio tavsiye edenler çok oldu.
İşte aşagıda iki yazılımın karşılaştırması;
[url=http://forum.donanimhaber.com/m_43056379/tm.htm]iGO8 - Amigo - Primo - Primo 1.1 KARŞILAŞTIRMASI[/url]
Önerilerinizi bende bekliyorum. [COLOR="#417394"][URL="http://www.filoturk.com.tr"]Araç takip sistemi[/URL] konusunda. Gerçekten uygun fiyatlı ve kaliteli bir şey yok mu? Bilenler deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.[/COLOR]
İgo primo turkiye kraldir.
Ben iphone da kullaniyorum.
İgo primo, android ise yandex...
Araç navigasyonu kullanan kaldı mı hala, ben telefon ile her işimi görüyorum :)
Hakkaten bilmediğim bir şey mi var acep merak ettim bak şimdi
:000203F4:
[QUOTE=CemKa;246259]Araç navigasyonu kullanan kaldı mı hala, ben telefon ile her işimi görüyorum :)
Hakkaten bilmediğim bir şey mi var acep merak ettim bak şimdi
:000203F4:[/QUOTE]
yandexe selam yola devam basgan, ne gerek var para harcamaya.:thumbup:
araçtaki navigasyona en içten dileklerimi sunuyorum. sağolasın vw. koyacağın navigasyona 1 sana 2. alamanya'da bizi otobandan ayırıp dağların içine sokmaya kalktı. erken fark etmeseydik herşey için çok geç olabilirdi. sygic, igo candır. net varsa googlemaps ile yandex'de iş görür.