-
Ynt: " en iyi snowboard malzemeleri üreticisi hangisi ? "
[quote=LuNiZ ]
bu sene, cadde deki salomon a gittim abi ben..
orda board modellerine falan baktim.. malzeme olarak cok bi haz vermedi bana cok da anlamam ama..
tip olarak falan hiiic ole bi guzel gelmediler gozume.. :(
begenemedim ben salomon u bi turlu
[/quote]
evet yani görsel açıdan çok iddalı değil...ama cidden çok kaliteli malzemeden yapıyorlar...yani sağlam derken..o anlamda...hani şöyle bişi bahsettiğim
BMW mi Mercedesmi ? bence Mercedes... olay o yani..:) yoksa board boarddır...ne farkeder..
-
burton love a hastayım :P ;D
-
[quote=oliver_han ]
burton love a hastayım :P ;D
[/quote]
evet o kimse çok fena bir bayan arkadTAŞŞ :D bir sonrakim boardım o olucak zaten :D
-
[quote=archaos ]
evet o kimse çok fena bir bayan arkadTAŞŞ :D bir sonrakim boardım o olucak zaten :D
[/quote]
hani fark etmezdi board? ;) hemen düşürürüz adamı böyle :P ;) ;D
-
[quote=oliver_han ]
hani fark etmezdi board? ;) hemen düşürürüz adamı böyle :P ;) ;D
[/quote]
o başka bişi ama :D ona sadece bir board diyemeyiz...şaka maka...boardçuda dalgınlığa sebep olur..o karda kıyamette heryer bembeyaz...altta güzel bi hatun kişi...elbette kazalar kaçınılmaz.. ;D ;D ;D
-
[quote=archaos ]
o başka bişi ama :D ona sadece bir board diyemeyiz...şaka maka...boardçuda dalgınlığa sebep olur..o karda kıyamette heryer bembeyaz...altta güzel bi hatun kişi...elbette kazalar kaçınılmaz.. ;D ;D ;D
[/quote]
o kadar iddialısın yani hareketlerle millete göstereceksin altını... boardun tabi :P ;D
-
evet, board'un üzerindeki çalışma gerçekten etkileyici :D
-
yüz oyda oylamayı kapatırız diyordum , ama yüz oy olmıycakmı acaba ? varmı yorum yapmayan boardcular ? ::) :D
-
bende yeni bir board almayı düşünüyorum vapor hastası olduğum ama burton gerçekten bir numara diyo herkes tavsiye edebileceğiniz orta seviye birşey varmı
-
[quote=vapor_88 ]
bende yeni bir board almayı düşünüyorum vapor hastası olduğum ama burton gerçekten bir numara diyo herkes tavsiye edebileceğiniz orta seviye birşey varmı
[/quote]
diger board markalarını kullanmadan nasıl bole bi kanıya varılabiliyor anlamadım gitti acıkcası bicok marka var boardları burtondan daha iyi olan
-
[quote=bayris ]
diger board markalarını kullanmadan nasıl bole bi kanıya varılabiliyor anlamadım gitti acıkcası bicok marka var boardları burtondan daha iyi olan
[/quote]
şimdi haklısın bayris ama, sonuçta örnek olarak bütün araba markalarını kullanmasanda, bildiğin , iyi olduğunu düşündüğün bir otomobil markası vardır aklında,
bence bu konuyada böyle bakmak lazım , sonuçta burton boardu icat etmiş , bu en iyio demek değil tabiki ama, en azından, en bilinilir olması normal ;)
-
[quote=my10ez ]
şimdi haklısın bayris ama, sonuçta örnek olarak bütün araba markalarını kullanmasanda, bildiğin , iyi olduğunu düşündüğün bir otomobil markası vardır aklında,
bence bu konuyada böyle bakmak lazım , sonuçta burton boardu icat etmiş , bu en iyio demek değil tabiki ama, en azından, en bilinilir olması normal ;)
[/quote]
tabiki abi en bilinir olması normal tabikide cunku dunyada en cok satanda o ama hangisi daha iyi konusu tartışılık vapor en hafif board diyorlar ama palmer platinium a kimse bakmamıs heralde =)))
-
[quote=bayris ]
tabiki abi en bilinir olması normal tabikide cunku dunyada en cok satanda o ama hangisi daha iyi konusu tartışılık vapor en hafif board diyorlar ama palmer platinium a kimse bakmamıs heralde =)))
[/quote]
zaten bende yadigar burtonu kullanıyoru ama, ilk yenileme de benimde aklımda lib tech yada palmer var şuan , ama bunu napıcaz bu arada bilmiyorum :D
-
[quote=my10ez ]
zaten bende yadigar burtonu kullanıyoru ama, ilk yenileme de benimde aklımda lib tech yada palmer var şuan , ama bunu napıcaz bu arada bilmiyorum :D
[/quote]
babacım gel seninle beraber libtech alalım biz en iisi bende alıcam board hala karar veremedim ama yaa
-
[quote=bayris ]
babacım gel seninle beraber libtech alalım biz en iisi bende alıcam board hala karar veremedim ama yaa
[/quote]
hammock ;)
[url=http://www.lib-tech.com/snowboards/big/hammock.html]http://www.lib-tech.com/snowboards/big/hammock.html[/url]
-
[quote=my10ez ]
hammock ;)
[url=http://www.lib-tech.com/snowboards/big/hammock.html]http://www.lib-tech.com/snowboards/big/hammock.html[/url]
[/quote]
hammock al ama pistte napican abi onla
-
[quote=my10ez ]
hammock ;)
[/quote]
ayrıca tr daki pist sartları goz onune alınırsa hammock trda fazla kalır =))))
-
Palmer'i şiddetle tavsiye ederim..
Aklınızda bulunsun..
-
[quote=Yassax ]
Palmer'i şiddetle tavsiye ederim..
Aklınızda bulunsun..
[/quote]
eyvallah ,
-
Cevap: " en iyi snowboard malzemeleri üreticisi hangisi ? "
-
aahhhaha, hani ben bu anketi kapatmayı planlıyordum zamanı geldiğinde, oda yalan oldu, nasıl kapatıcaz şimdi anketi wowwwowwwoww
burton kazandı işte, hemde acaip kazandı
-
[quote=my10ez;96929]aahhhaha, hani ben bu anketi kapatmayı planlıyordum zamanı geldiğinde, oda yalan oldu, nasıl kapatıcaz şimdi anketi wowwwowwwoww
burton kazandı işte, hemde acaip kazandı[/quote]
burton kazandı diye madalya mı verelim :P
-
sen kayakçıydın dimi woww
-
[quote=my10ez;96960]sen kayakçıydın dimi woww[/quote]
evelallah ;)
-
ahahhahhhaah, sende seyirci hocaya diğer topikte yazdıklarıma dikkat et oliver paşa woww:Pwoww:Pwoww
-
[quote=my10ez;96976]ahahhahhhaah, sende seyirci hocaya diğer topikte yazdıklarıma dikkat et oliver paşa woww:Pwoww:Pwoww[/quote]
bi bakiim yigidim... ;)
-
[quote=oliver_han;96985]bi bakiim yigidim... ;)[/quote]
gördünmü paşaaaawoww
-
[quote=my10ez;96999]gördünmü paşaaaawoww[/quote]
görmedim paşaa... alıntı yap burayaa... :lol:
-
[quote=oliver_han;97004]görmedim paşaa... alıntı yap burayaa... :lol:[/quote]
yapamam kiiiiii:lol:
-
[quote=my10ez;97014]yapamam kiiiiii:lol:[/quote]
inanıyorum başaracaksın bir gün... :P
-
n'oluyoo bakiiimburdaa woww
nerdesiniz yaafff !?'^?!
-
Seçim yapmak zor. hepsini denemek lazım önce :D
-
en iyisi degil ama uzerindeki grafitiler olara en cok secenek flow da var gercekten hangisini sececeginizi sasiriyorsunuz
-
kesinlikle dünyanın en iyi markası lib-tech şuanda bunu tartışmak bile gereksiz. arkasından burton-rome-forum ve santa cruz geliyor bence
diğer markalarda zaten nidecker-rossignol-head-flow-ride bunlar zaten birbirine yakın boardar.
ancak şunuda belirtmeliyim Türkiye' de boardların arasındaki frkı anlayabilecek çok fazla rider yok o yüzden daha çok yol kat etmemiz lazım bu konularda.
-
[quote=skiboardmania;101196]kesinlikle dünyanın en iyi markası lib-tech şuanda bunu tartışmak bile gereksiz. arkasından burton-rome-forum ve santa cruz geliyor bence
diğer markalarda zaten nidecker-rossignol-head-flow-ride bunlar zaten birbirine yakın boardar.
ancak şunuda belirtmeliyim Türkiye' de boardların arasındaki frkı anlayabilecek çok fazla rider yok o yüzden daha çok yol kat etmemiz lazım bu konularda.[/quote]
ben de kesinlikle lib-tech diyorum. geçen yılın ilk on boardu içinde 2 board birden sokmuşlardı :)
-
Burda VOLCOM olmaması biraz eksik olmuş, şu anda Burtonla beraber dünyada en çok satan snowboard tekstili.
-
[quote=ryansheckler;106334]Burda VOLCOM olmaması biraz eksik olmuş, şu anda Burtonla beraber dünyada en çok satan snowboard tekstili.[/quote]
Eklenmiştir ;)
-
[quote=Emrah;106336]Eklenmiştir ;)[/quote]
Hhaha süpersin ne çabuk! :-) Mesela electric markasinida ekleyebilirsin, gözlükte çok iyiler. Arbor var mesela snowboard
Bi de abi şu konu var, mesela gözlük ayrı, board ayrı, mont pantalon ayrı seçenek olabiliyor. Ayrı bir tasnif daha iyi olabilir sanki.
-
[quote=ryansheckler;106337]Hhaha süpersin ne çabuk! :-) Mesela electric markasinida ekleyebilirsin, gözlükte çok iyiler. Arbor var mesela snowboard
Bi de abi şu konu var, mesela gözlük ayrı, board ayrı, mont pantalon ayrı seçenek olabiliyor. Ayrı bir tasnif daha iyi olabilir sanki.[/quote]
Pardon arboru zaten koymuşsun:-)
-
[quote=ryansheckler;106337]Hhaha süpersin ne çabuk! :-) Mesela electric markasinida ekleyebilirsin, gözlükte çok iyiler. Arbor var mesela snowboard
Bi de abi şu konu var, mesela gözlük ayrı, board ayrı, mont pantalon ayrı seçenek olabiliyor. Ayrı bir tasnif daha iyi olabilir sanki.[/quote]
sanki öyle olursa da, liste biraz sonsuza uzayacak gibi, ne dersiniz ;)
çünkü özellikle tekstil konusunda her sezon yeni markaları görüyoruz, burada biraz daha board üretimi merkezcil bir liste mevcut