Taşırım tabi , yeni kamera geldikçede eklerim oraya ;)
Printable View
Taşırım tabi , yeni kamera geldikçede eklerim oraya ;)
snowstorm dostum bence link filan vermeden kartalkaya icin yaptigin gibi direkt sayfada acilsin bu sayede daha cok online ve site icinde kaliyoruz.ayrica link herkesde var veya olmayanda favorites e ekler .ayrica neden bilmem power dan baglanti cogu kez saglanamiyor ama senin yerlestirdigin goruntuyu kesintisiz izliyorum ;)
evet sanki orada camdan dışarıyı izliyor gibi ;D
[quote=snowblade ]
snowstorm dostum bence link filan vermeden kartalkaya icin yaptigin gibi direkt sayfada acilsin bu sayede daha cok online ve site icinde kaliyoruz.ayrica link herkesde var veya olmayanda favorites e ekler .ayrica neden bilmem power dan baglanti cogu kez saglanamiyor ama senin yerlestirdigin goruntuyu kesintisiz izliyorum ;)
[/quote]
Ana sayfada haberler bolumune koymayı denedim ama o bolum bu tarz bir kodu kabul etmedi , uygun bir zamanda kodun icerinine webcam i yerlestirecegim ;)
[quote=SnowStorm ]
Ana sayfada haberler bolumune koymayı denedim ama o bolum bu tarz bir kodu kabul etmedi , uygun bir zamanda kodun icerinine webcam i yerlestirecegim ;)
[/quote]
Peki ona özel sayfa açıp oraya mesaj yazılmasını engelleyebilirmisin ?
arkadaşlar dün akşam kartepe ye çıktım. sezon bitmiş ve her yer erimiş ne yazık ki. Kartalkaya da kar var ama kalitesi nasıl bilen var mı: hafta sonuna doğru kar da gözüküyor????
Kartalkaya'dan dün döndüm. Kar kalitesi süper ve biz akşam yola çıkarken(6'da) kar yağışı devam ediyordu. Yalnız çok sis vardı tek sorun o.
;D
Kayseri ' den birisi erciyesin bir de yaz fotosunu çekip gönderse iyi olurdu...
İSTANBUL'DA BARAJLARDA SON DURUM
[url]http://www.ntvmsnbc.com/news/408597.asp[/url]
wowww.
Arkadaşlar snowforecast sitesinde TÜRKİYE ' den yeni bir kayak merkezi eklemişler.
ZİGANA.