Cevap: Bir KarTutkusu Klasiği Sarıkamış 2018 Turu
[QUOTE=iynem;248173]Sarıkamkış pistleri ile ilgili bu yıl bir yenilik var mı?[/QUOTE]Sarıkamış kayak merkezindeki 1.istasyonun çelik halatlarını yenilemişler.
Hafta sonu fotoğraflarını görmüştüm değişim yapılırken. ;)
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[QUOTE=Anapurna@;248203]Yer kaldi mi arkadaşlar[/QUOTE]
Anapurna, Çamkar oteli arayıp durumu öğrenebilirsin..Bize tahsis edilen oda ayısına ulaşmadık galiba..
[QUOTE=iynem;248173]Sarıkamkış pistleri ile ilgili bu yıl bir yenilik var mı?[/QUOTE]
Birinci bölgedeki (acemi)pist ile bayrak tepeden karanlıkdereye bağlanan geçişin eğimini artırıldı diyor.
[url]https://m.facebook.com/profile.php?id=864761120242462&ref=content_filter[/url]
Ben de uçak biletini aldım daha rezervasyon yapmadım hala boş yer olması lazım :)
evet ben simdi rzv yaptim son odalar
Bayraktepe ile Karanlıkdere tarafının bağlantısını sağlayan düzlük ile 1.pistin eğimi arttırılmış...Nihayet eleştirilere kulak verdiler..
[QUOTE=iynem;248228]Bayraktepe ile Karanlıkdere tarafının bağlantısını sağlayan düzlük ile 1.pistin eğimi arttırılmış...Nihayet eleştirilere kulak verdiler..[/QUOTE]Gidince denemek için sabırsızlanıyorum. Eğer gerçekten çözüldü ise çok güzel bir haber.
Ben 18-24 Şubat arasında uçak biletimi aldım. Sarıkamış Çamkar Otel de olacağım.
Eşimi de ikna çalışmalarım devam ediyor belki bebeğimiz ile birlikte ailecek geleceğiz ;)
[QUOTE=Emrah;248232]Ben 18-24 Şubat arasında uçak biletimi aldım. Sarıkamış Çamkar Otel de olacağım.
Eşimi de ikna çalışmalarım devam ediyor belki bebeğimiz ile birlikte ailecek geleceğiz ;)
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOTE]ne bebesi? bebe ne arar la bazarda? [emoji38]