-
Cevap: Sarıkamış 2016
Çok acı bir haber gerçekten :(
PKK kış turizminin kalbi Sarıkamış'ta telesiyej ve kafeyi ateşe verdi
TÜRKİYE’nin en önemli kayak merkezlerinden Kars Sarıkamış İlçesi'ndeki Bayraktepe Kayak Merkezi’ne saldıran PKK'lı teröristler, telesiyej ve kafeyi ateşe verdi.
Olay bugün saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Bir grup PKK’lı terörist, ormanlık alanda bulunan, kamu ve özel sektör ortaklığıyla kurulan Kar- Sar- Tur A.Ş.'nin işlettiği kayak merkezinin zirvesindeki, kumanda kulübesi, telesiyej iniş istasyonu ve ikinci etaptaki kafeteryayı ateşe verdi.
[url]http://www.hurriyet.com.tr/gundem/30063878.asp[/url]
-
inadına gidilmeli. yazın beni de listeye +1
-
Dün Çamkar"dan Sevgi hanım ile görüştüm çok üzüntülü idi yazık oradan ekmek yiyen insanlara
-
iyice azdılar.
inşaallah gidebiliriz
-
Münferit olarak tabi ki gidilebilir...Ancak forum olarak bu yıl organize olmayı tehlikeli buluyorum...Kimse kimsenin vebalini almak istemez..
Geçen yıl Emrah'ın kazası sonrası tüm tesis kapandıktan sonra karanlığın çöküşü ve dağda kalışımızı hatırladım...Jasend ile şimdi ayı çıksa ne yaparız diye konuşmuştuk...Keşke tek derdimiz bu olsaymış.
O tesisler ne güçlükle o bölgeye kazandırıldı...Ne güçlükle işletiliyor....Kars'da Sarıkamış'ta buradan ekmek yiyiyor, itibar kazanıyor...
O istasyonun yanmış resmini görünce içim parçalandı...Bayraktepe nin yeni yapılan kafe'sinde bir çay içmek nasip olamadı..
Kim, ne kazandı?
Terörün, Allah belasını versin...
Terörden çıkar bekleyenlerin Allah belasını versin.
-
Kayak merkezinin hemen kuzeyindeki Boyalı ormanları operasyon yapılması için 1 Mart'a kadar geçici askeri bölge ilan edilmiş.
[url]http://www.kars.gov.tr/[/url]
-
yapılacak bir şey yok... maalesef...
-
Pegasus'un da sefere başlamasıyla birlikte bu sezon imkanım olursa cuma-pazar gibi ufak da olsa kaçmayı düşünüyorum.
-
Sezona yetiştirilmesi için ihale sonuçlandı diye duymuştum. Son durum nedir bilgi var mı?
-
İlgili bakanlık ödenek çıkardı yurt dışından yetkililer geldi incelemeleri yaptılar diye biliyorum. Fakat sarıkamış için sezon açılışına en fazla 30 gün var, yetişir inş.