evet daha mantıklı dizüstü çökmek ama çoğu zaman düşme şeklime ben karar veremiyorum ;D güzel güzel kayarken bir bakmışım yerdeyim
Printable View
evet daha mantıklı dizüstü çökmek ama çoğu zaman düşme şeklime ben karar veremiyorum ;D güzel güzel kayarken bir bakmışım yerdeyim
bu guzel kayıs hala yan yanmı devam edıyo ezgı ?
;D ;D ;D ;D
evet malesef sürekli paralel gidiyom ben düz dönemiyorumki ;D
arkadaslar agaoglundan 3-4 veya 4-5 günlük blok ski pass alırsak indirim uyguluyorlar mı yoksa 60 ytl x gün sayısımı yapıyorlar? sormyaı unuttum agaoglu pass ile fahridende cıkılabiliyor glb? :P
ağaoğluyla fahriden çıkılıyordu sanırım ama tam emin değilim. fahriden çıktım ben sürekli bayramda 10 çıkış aldım 25 YTL. aklımda ağaoğluyla çıkılıyor diye kalmış ama seni yanıltmıyım
tesekkur ederimde ben gidicem simdi grand yazıcıda kalıyorum tutyeli italyn veriyor, ben agaoglunun pistlerinide kullanmak istiyorum acaba 4-5 gunluk blok pass alırsam indirimli bir fiyat varmı diye merak ediyorum
o konuda bir bilgim yok malesef
[quote=Reckless ]
arkadaslar agaoglundan 3-4 veya 4-5 günlük blok ski pass alırsak indirim uyguluyorlar mı yoksa 60 ytl x gün sayısımı yapıyorlar? sormyaı unuttum agaoglu pass ile fahridende cıkılabiliyor glb? :P
[/quote]
Ağaoğlu Fahri telesiyeji satın aldı. Şu anda Ağaoğlu'na dahil liftler; Fahri Telesiyej, Kuşaklıkaya Telesiyej, Garan Fatin Tepe Teleski(cehenneme çıkan), Ağaoğlu Mandra Kabin(Kuşaklıkaya-Oteller bölgesi transferini sağlayan) ve Ağaoğlu Telesiyej. Otel misafiriyseniz veya kaldığınız otel anlaşmalıysa(sanırım Büyük Otel anlaşmalı) günlük 30 ytl, diğer durumlarda 60 ytl. 6 günlük yanılmıyorsam indirimli şekilde 120 ytl idi, indirimsiz şekilde de 180 diye aklımda kalmış tam emin değilim. Fakat her durumda sizin dediğiniz gibi blok skipass alırsanız indirim yapıyorlar.
cok tesekkur ederimm arkadaslar saolunn ;D
[quote=Reckless ]
tesekkur ederimde ben gidicem simdi grand yazıcıda kalıyorum tutyeli italyn veriyor, ben agaoglunun pistlerinide kullanmak istiyorum acaba 4-5 gunluk blok pass alırsam indirimli bir fiyat varmı diye merak ediyorum
[/quote]
Yazıcı'nın Ağaoğlu'yla anlaşması yok sanırım. Yalnız Tutyeli'ni kullanabiliyorsanız Ağaoğlu'nun diğer liftleri için 60 ytl vermeye değmez bence. Ağaoğlu Mandra zaten sadece bağlantı amaçlı, Grand Yazıcı Alkoçlar Teleski'yi de veriyorsa Ağaoğlu Garan Teleski de boşa gidecek. Geriye sadece Fahri telesiyejle Ağaoğlu telesiyej kalıyor. Ağaoğlu telesiyejle de zaten Karkay'da kaymanız çok zor çünkü pist hiç ezilmiyor. Bence fiyatlar uygunsa Kervansaray'dan lift ayarlamaya çalışın.