[QUOTE=serci;198289]Oo deniz de kaymak gibiymiş :)[/QUOTE]
Aynen oyle Serci ;)
Aslinda bir onceki aksam yapacaktim ama adamlar, abi sabah 9 - 10 gibi gel cok saha keyifli olur dedi. Gercektende oyle oldu, tadina doyamadim valla :)
Printable View
[QUOTE=serci;198289]Oo deniz de kaymak gibiymiş :)[/QUOTE]
Aynen oyle Serci ;)
Aslinda bir onceki aksam yapacaktim ama adamlar, abi sabah 9 - 10 gibi gel cok saha keyifli olur dedi. Gercektende oyle oldu, tadina doyamadim valla :)
Tekne ile yapilanda dustugunde geri gelip seni almasi vs. zor olmuyor mu?
Kablo parkta iyice ustalasip sonra mi tekneye gecmek lazim acaba?
Ne dersiniz?
[QUOTE=Maverick;198298]Tekne ile yapilanda dustugunde geri gelip seni almasi vs. zor olmuyor mu?
Kablo parkta iyice ustalasip sonra mi tekneye gecmek lazim acaba?
Ne dersiniz?[/QUOTE]
Teknenin seni geri almasi yaklasik 1 dakika suruyor.
Tekne ile yaptiktan sonra , kablolu wakeboard celik comak oynamak gibi kaliyor :)))
Direkt sudan kalktigin icin de , tekne ile daha rahat oluyor.
Kablolu wakeboard da kalkis fobisi olanlara duyurulur ;)
Bu hafta sonu bir ihtimal, istanbul da tekne ile wakeboard yapacagim.
Kiralama vs isleri yarin neylesecek, bana katilmak isteyen var mi ?
Ben çok isterdim hatta katılırdım ama sağ el baş parmağımı kırdım Emrah başka sefere artık :)
[QUOTE=batista34;198847]Ben çok isterdim hatta katılırdım ama sağ el baş parmağımı kırdım Emrah başka sefere artık :)[/QUOTE]
Ustad cok gecmis olsun. Allah sifa versin. Nasil oldu?
[QUOTE=batista34;198847]Ben çok isterdim hatta katılırdım ama sağ el baş parmağımı kırdım Emrah başka sefere artık :)[/QUOTE]
Gecmis olsun batista,acil sifalar
Yapma yaw, hatta ben seni banko geliesin diye dusunuyordum. Cok gecmis olsun abi, ne zaman normal haline donecekmis ?
çok geçmiş olsun batista
Teşekkürler arkadaşlar Voleybol macı yaparken sakatladım sonrasında da ağır işler yapıp çarptırdım yani bi rbakıma arandım önümüzdeki hafta atel çıkıyor umarım düzgün kaynamıştır. artık kış için çalışmalara başlıycam yaz sezonunu pas geçtim :)