Cevap: İzmit Sapanca GölKayPark / Gölkay Park Kablolu Su Kayağı Wakeboard Tesisi
Nisan basi yapalim hemen bi tur derim
Cevap: İzmit Sapanca GölKayPark / Gölkay Park Kablolu Su Kayağı Wakeboard Tesisi
[QUOTE=Gambit;194844]Nisan basi yapalim hemen bi tur derim[/QUOTE]
Sapanca biraz soğuk olur Nisan başı sanki :)
[QUOTE=CemKa;194847]Sapanca biraz soğuk olur Nisan başı sanki :)[/QUOTE]
Wet suit giyilecek tabii kardes, Antalya da bile giyilir wet suit Nisan ayinda zira :)
Bence Nisan'da da kayağa gidelim, Ankara'da son 1,5 saattir lapa lapa kar yağıyor :)
[QUOTE=Gambit;194853]Wet suit giyilecek tabii kardes, Antalya da bile giyilir wet suit Nisan ayinda zira :)[/QUOTE]
Geçen sene almıştım wet suitimi , zaten başka bir aksesuara da gerek yok :)
Bari Nisan da bir tarih belirleyinde açalım topiği ;)
[QUOTE=batista34;194842]Deneyen vazgeçmiş nasıl iş bu böyle :) Benimde denizde sukayağı tecrübem var ama bu çok farklı bir olay bu arada bayanlardaki azmede hayran kaldım herkes gidelim yapalım diyor :) Bakalım ilk Wakeboard tur katılımına kaç kişi gelicek ?[/QUOTE]
allahtan bişey olmazsa ben katılıcam batista inşallah.. ama dediğin gibi yorumlar korkuttu beni.. yapamayacak mıyım yoksa :(( ama denemeden bilemeemmmmm kiiii:)
[QUOTE=Emrah;194886]Geçen sene almıştım wet suitimi , zaten başka bir aksesuara da gerek yok :)
Bari Nisan da bir tarih belirleyinde açalım topiği ;)[/QUOTE]
valla bu haftasonu kar var gibi ortalikda
bir sonraki haftasonu derim ben, yani 2-3 u oluyor saniyorum
[QUOTE=Gambit;194949]valla bu haftasonu kar var gibi ortalikda
bir sonraki haftasonu derim ben, yani 2-3 u oluyor saniyorum[/QUOTE]
Abi gambit sana dur bismillah demek istiyorum.. Tamam wet suit de giyilse, suda debelenmiyecek miyiz sonuçta. Sonra forumda "Zatürre belirtileri ve tedavisi" başlığı açmak zorunda kalmayalım? :)
[QUOTE=serci;195165]Abi gambit sana dur bismillah demek istiyorum.. Tamam wet suit de giyilse, suda debelenmiyecek miyiz sonuçta. Sonra forumda "Zatürre belirtileri ve tedavisi" başlığı açmak zorunda kalmayalım? :)[/QUOTE]
tamamen katılıyorum serci wetsuit dediğin öyle hareketli zamanlarda pekte sıcaklık koruyucu bir hal almıyor. ben yeri geliyo 12 ay kullanıyorum. suya ilk düşmende elbiseden içeri girecek sıvının neoprenle vücudun arasındaki sıcaklığı eşitlemesi yaklaşık 25-30 sn. o zamana kadar bu havada yaklaşık 7-8 derece suda vucüd alışık değilse hareketsiz bile kalmaya sebep olabilir...