1) Maverick
2) hakanika
3) Emrah
4) CemKa
5) sssarper
6) Canverse
7) Onboard (Egemen Koç)
8) KiTe
9) vanity 34
10) tin soldier+2
ben de varım
Printable View
1) Maverick
2) hakanika
3) Emrah
4) CemKa
5) sssarper
6) Canverse
7) Onboard (Egemen Koç)
8) KiTe
9) vanity 34
10) tin soldier+2
ben de varım
[quote=chi-them;171581]bir yıldır ara ara takip etmeme ragmen nedense bir kez bile bi etkinlige katilmamis, forumlara tek kelime etmemis biri olarak ben de mi gelsem de tanissam acaba demeden edemedim yahu:)[/quote]
tabi ki gelmen tavsiye edilir :)
[quote=la_hawle;171582]Listeye adımı eklemeyi çok isterdim. Etkinllik haftasonu olsaydı Bursa'dan katılım daha rahat olabilirdi. Kısmet değilmiş diyorum...[/quote]
Sayın valim, sizide aramızda görseydik çok mutlu olurduk. Bir daha ki sefere artık.
[quote=tin soldier;171584]
ben de varım[/quote]
Doktor, sensiz parti mi olur ?
[quote=chi-them;171581]ben de mi gelsem de tanissam acaba demeden edemedim yahu:)[/quote]
İlk mesajının şerefine kaçırmayın derim. Güzel bir fırsat.
[quote=oliver_han;171571]bakım için bahçelievler'e gitmiyor muydu boardlar...[/quote]
Buyuk bakım makinasını Levent teki magazaya tasıdılar ;)
) Maverick
2) hakanika
3) Emrah
4) CemKa
5) sssarper
6) Canverse
7) Onboard (Egemen Koç)
8) KiTe
9) vanity 34
10) tin soldier+2
11) goxel
e bende geleyim bari yeni istanbullu olarak.
ohh valla hayat size güzel.söz konusu istanbul olunca listede uzayıveriyor anında :D kıymetini bilin.iyi kaynaşmalar size.izmirede spx istiyoruzz
[quote=serdarerdem;171619]ohh valla hayat size güzel.söz konusu istanbul olunca listede uzayıveriyor anında :D kıymetini bilin.iyi kaynaşmalar size.izmirede spx istiyoruzz[/quote]
İstanbul'a geleceğin bir hafta önceden haber verirsen senin içinde bir buluşma org.edelim serdarerdem arkadaşım :thumbup:
İş için İstanbul dışındayım yarın için yetişebilirsem bende gelmeye çalışıcam SPX kartutkusu partileri güzel olur :)
[quote=batista34;171624]İş için İstanbul dışındayım yarın için yetişebilirsem bende gelmeye çalışıcam SPX kartutkusu partileri güzel olur :)[/quote]
Dostum parti Çarşamba günü ama haftaya Çarş. 3 Kasım ;)
[quote=CemKa;171631]Dostum parti Çarşamba günü ama haftaya Çarş. 3 Kasım ;)[/quote]
Dostum uçmuşum ben kusuruma bakmayın haftaya görüşürüz :=)
1) Maverick
2) hakanika
3) Emrah
4) CemKa
5) sssarper
6) Canverse
7) Onboard (Egemen Koç)
8) KiTe
9) vanity 34
10) tin soldier+2
11) goxel
12)batista34