Kar varmı diye merak eden varsa hala aşağıdaki linke tıklaması yeterli;
[url=http://www.skiboardmania.com/haber-zigana-turu-volume-ii-63.html]Yurtiçi Turlar // Zigana Turu Volume II[/url]
Printable View
Kar varmı diye merak eden varsa hala aşağıdaki linke tıklaması yeterli;
[url=http://www.skiboardmania.com/haber-zigana-turu-volume-ii-63.html]Yurtiçi Turlar // Zigana Turu Volume II[/url]
Bayram boyunca bizi o kadar catlattiniz ki, islerimizi ayarlayabilirsek ctesi sabahi gelmek istiyoruz.
Tek gece konaklama icin Otelin bir kisiti var midir?
Ayrica Ctesi sabahi icin Havaalanindan Otele ulasim organizasyonu var mi acaba?
[quote=bachman;106479]Bayram boyunca bizi o kadar catlattiniz ki, islerimizi ayarlayabilirsek ctesi sabahi gelmek istiyoruz.
Tek gece konaklama icin Otelin bir kisiti var midir?
Ayrica Ctesi sabahi icin Havaalanindan Otele ulasim organizasyonu var mi acaba?[/quote]
Kesinlikle bahman a katılıyorum videolar,resimler, yazılar benide çatlattı :))) İşlerimi ayarlamaya çalışıyorum: insanlara bakın zigana: snowboard diyorum kimse derdimi anlamıyor :=). Bu arada bildiğim kadarıyla skiboardmania yetkilileri Cumartesi içinde tesise ulaşımı ayarladılar.
Ben kayak yapıyorum ama board'a geçmek istiyorum ziganada ders alınacabilecek eğitmen var mıdır saat ücretleri nedir? bir de yetenekli ve sportif olduğum göze alındığından kaç saatte çözerim ve zirveden inebilirim:))
istanbul dan cmt sabahı gitmeyi planlayanlar var mı?
işlerimi toparlamaya uğraşıyorum ben de..
[quote=batista34;106481]Kesinlikle bahman a katılıyorum videolar,resimler, yazılar benide çatlattı :))) İşlerimi ayarlamaya çalışıyorum: insanlara bakın zigana: snowboard diyorum kimse derdimi anlamıyor :=). Bu arada bildiğim kadarıyla skiboardmania yetkilileri Cumartesi içinde tesise ulaşımı ayarladılar.[/quote]
Cumartesi tek gece konaklamada erhangi bir sınır sıkıntımız yok tabikide rezervasyon yaptırabilirsiniz. Cumartesi günü sabah 09:30 da otele transferimiz mevcut.
selam ben Giresundayım ve burada hava 2 gündür çok sıcak, güneşli, Ziganada son durum nasıl acaba? karlarda erime varmıdır?
ben de uçak biletlerini aldım :)
cuma akşamı oradayım umarım :)
umarım biz gidene kadar karlar erimez..
cuma akşamı uçak biletleri alanlar kaçta aldıklarını bildirilerse transferlerini gerçekleştireceğiz.
[quote=Winter Park;106655]selam ben Giresundayım ve burada hava 2 gündür çok sıcak, güneşli, Ziganada son durum nasıl acaba? karlarda erime varmıdır?[/quote]
Giresun'a selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr