skiboardmania senin bu kar cılgınlıgın ınsanın ıstahını kabartıyo keske gelebılseydıkte sezonu acmıs olabılseydık
Printable View
skiboardmania senin bu kar cılgınlıgın ınsanın ıstahını kabartıyo keske gelebılseydıkte sezonu acmıs olabılseydık
çılkınlarrrrr :thumbup:
icimde kaldı :(
[quote=tin soldier;105794]icimde kaldı :([/quote]
Valla benimde icinde kalıyordu , takiii 15 saat yolculugu duyana kadar :lol::lol::lol: en azından bi tesellim oldu :P
bu kadarda sanssizlik olmaz daha dun izmire dondum, ustune birde hasta oldum.. gitmem gercekten imkansiz offff
off giresundayım ve bu organizasyona gelemiyorum :( :( :(
daha önce planlasaydınız ya şunu kardeş, uçak bileti aldık bayram için istanbula yaff
Zigana'ya uçakla nasıl gidilir? Havalimanı'ndan Zigana'ya transfer'i nasıl yapabiliriz bilgisi olan var mıdır? Kar yolu gözlemekten bir hal oldum acilen ziganaya gitmem gerek:(
Teşekkürler
trabzon'a uçulur. havaş ile otogara geçilir. otogarın karşısında inilir. arzu eden minibüs ile arzu eden erzurum'a giden otobüsler ile geçebilir. tabi kayılacak noktaya ulaşım için skiboardmania'nın telefonu aranır. ;)
sanırım zigana'da lift yok değil mi?
yaaa ama olmazki bu ya off :( kaç gün konaklanacak gercekten cok güzel organizasyon olurrr kanıma girmeyinn :)
Uçakla yapın bir organizasyon da gelelim :)