Ynt: " en iyi snowboard malzemeleri üreticisi hangisi ? "
[quote=bayris ]
otorite deil ne alakası var herkez kendi dusuncesini yazar otorie olmak gibi bi derdim olmaz hiçbir zaman yazımın basındada bence diye bir ibare var verdiğin cevabı yanlıs buldum biraz ben 1 bucuk yıldır kayıtlıyım siteye 50 tane mesaj atmısım otorite kaygım olsaydı herseye atlardım daha dikkatli cevap verelim lutfen kimsenin bilgisi ve yaptığı yorum hakkında asalayıcı sekilde konusulmaz ...
[/quote]
ay şaka yaptık:))))
ve kimse bilmiyor herkes burton u biliyor sonuc belli o yuzden
cümlene takıldım espri yaptımmm:))))Kızma yaaaa. ;) ;D
burton vapor
rossignol mini board
[quote=my10ez ]
tabiki çogunlukla insanların deneme şansı bulabildikleri belirleyecek anketin sonucunu, ancak şunu da eklemek isterim , bu ankete katılan herkes türkiyede yaşamıyor olabilir (benim gibi) , yada bu malzemeleri internet, arkadaş vs. aracılığı ile yurtdışından alıyor olabilr,
yani en azından ynlış bir anket olmuş demeyelim ama daha iyi bildiğimiz bişeyler varsa paylaşalım, farklı bilgleri olanlar diğerlerini bilgilendirsin amaçlı bir anket zaten ;)
[/quote]
aslında yanlıs demekle kastettiğim su sadece tr da satılan urunler arasında yapılsa daha ii olur sanki cnku yurt dısında satılan gercekten cok iyi markalar var sen daha iyi bilirsin ankatin baslık en iyi snowboard malzemesi ureticisi olunca tr da satılan en cok malzemede burton olunca sonuc belli oluyo o yuzden solemistim.. mesela dunyada en cok satılan board markasıda burton ama en cok satılan bot markası thirty two anket de biraz değisiklik olursa daha dogru olur bence
[quote=pride ]
ay şaka yaptık:))))
ve kimse bilmiyor herkes burton u biliyor sonuc belli o yuzden
cümlene takıldım espri yaptımmm:))))Kızma yaaaa. ;) ;D
[/quote]
evet o kimse bilmiyor biraz sacma olmus daha az biliniyor diye duzeltiyorum orayı =))
[quote=bayris ]
evet o kimse bilmiyor biraz sacma olmus daha az biliniyor diye duzeltiyorum orayı =))
[/quote]
:)))) gerçekten şakaydı:)
[quote=pride ]
:)))) gerçekten şakaydı:)
[/quote]
=)) tamam inandım !! ahahah
[quote=bayris ]
=)) tamam inandım !! ahahah
[/quote]
:))))))
Toplam oy: 19
Burton - 11 (57.9%)
Flow - 2 (10.5%)
Lib Tech - 1 (5.3%)
Nitro - 1 (5.3%)
Palmer - 1 (5.3%)
Quicksilver - 1 (5.3%)
Salomon - 1 (5.3%)
ThirtyTwo - 1 (5.3%)
Libtech Skunk Ape MTX
[url=http://www.lib-tech.com/snowboards/skunkApe.html]http://www.lib-tech.com/snowboards/skunkApe.html[/url]
adamların teknolojilerini ve ar-ge bölümünü incelemeniz lazım
hakkaten, banana technology olayı süper, ;)