;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Evveettttttttt!!!!!!!!!!!!!!!
Kar geliyoooooooo...........
Hem de sadece dağlara değil....
Bursa'da bile kar gösteriyo az kaldııı.......
[url]http://www.weather-forecast.com/locations/Bursa/forecasts/latest[/url]
Printable View
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Evveettttttttt!!!!!!!!!!!!!!!
Kar geliyoooooooo...........
Hem de sadece dağlara değil....
Bursa'da bile kar gösteriyo az kaldııı.......
[url]http://www.weather-forecast.com/locations/Bursa/forecasts/latest[/url]
oo uludağda baya kar gösterio :o ;D ;D
hadi baklım hayırlısı ;)
2003 yılında ABD li bir bilimadamının kuraklık üzerine yapmış olduğu bir tez vardı ( orjinalini keşke bulabilsem tekrar ), o yazıya göre 2007 yılı Anadolu yarımadası için çok kurak geçicek fakat takip eden kış ise çok sert geçeceginden bahsediyordu. Kuraklık kısmını çok iyi tutturdu diyebiliriz önemli olan kış kışmını tutturması :) bugün de şu yazıyı görünce umarım gerçek olur diye düşündüm :)
[url]http://www.milliyet.com.tr/2007/11/01/son/sontur03.asp[/url]
50 - 60 yılda bir dünyanın kendisini refresh etmesinden bahsediyordu yazınn geri kalan kısmı ???
inş. dorudur ya adam çok güsel yasmıs ;D
valla artık benim umudum kalmadı....
kar yağıcak diye avutmak istemiyorum sorna bi yağmazsa. bunalıma girerim.... :S
;D ;D ;D ;D
Eastern Europe
==========
High pressure anchored over Western Europe is always good news for the mountains of Eastern Europe because cold northerly air preserves the base and delivers regular falls of snow. If the present weather pattern prevails all winter, this would be another one of those seasons when low budget Eastern locations see more snow than the French Alps. That seems highly unlikely, but the week ahead should certainly see further snow for the Tatra, Balkans and [b]more especially Eastern[/b] [b]Turkey[/b] and the Caucasus. A few light flurries reaching the 3000m summits of Lebanon too - the first of the season there and a reminder that winter isn't far away.
Arkadaşlar bu snow forecast in bana göndermiş olduğu e mail de yazıyor....
Özellikle Türkiye'yi vurgulaması güzel geldi banaa.....
;D ;D ;D ;D ;D
Türkiye kışa hazırlanıyor
Cumartesi günü Moskova üzerinden gelecek soğuk hava nedeniyle sıcaklık, 5 ila 9 derece düşecek, Karadeniz’e kar yağacak. Pazartesi akşamı da Marmara’da kar yağışı bekleniyor.
Cumartesi günü Marmara, Karadeniz Bölgesi ve İç Anadolu’da rüzgarlar kuvvetli esecek ve havayı soğutacak. Sıcaklık İstanbul’da 13, Karadeniz’in iç kesimlerinde ise 10 derecenin altına inecek. Aynı gün Samsun’dan başlayarak Ordu, Artvin ve Erzurum’a kadar şiddetli yağış beklendiğinden uzmanlar oluşabilecek sele karşı uyarıyor.
Cumartesi günü Kastamonu, Rize-Artvin ve Gümüşhane’nin yüksek kesimlerine yılın ilk karının düşmesi bekleniyor.
Soğuk hava kısa süre kalacak, pazar günü hava açıyor. Ancak pazartesi günü Balkanlardan yeni bir soğuk ve kar yağışlı havanın gelmesi bekleniyor.
Pazartesi akşamı Marmara geneli ve İstanbul’da karla karışık yağmur ve yağışı bekleniyor.
Haberlerin ardı arkası gelmiyoooo..
Süperrrr!!!!!!!!!!!!
Bir de kar gelse hemen....