[quote=Dipsy;134546]Çok tşk.ler arkadaslar....Acayip heyecan bastı. şimdi işin kötüsü zaman nasıl geçen 18 Marta kadar :) İnşallah çok güzel olur herşey[/quote]
Ooo..hayırlı olsun..patronun beni kırmamış ..sağ olsun..:D
Printable View
[quote=Dipsy;134546]Çok tşk.ler arkadaslar....Acayip heyecan bastı. şimdi işin kötüsü zaman nasıl geçen 18 Marta kadar :) İnşallah çok güzel olur herşey[/quote]
Ooo..hayırlı olsun..patronun beni kırmamış ..sağ olsun..:D
[quote=ikoncan;134550]gerçekten çok heyecanlı bi bekleyiş oluyor...:lol:
musluğu açtım tıpasını taktım...
maaşımı aldım paraları saçtım...
takvimi aldım geri geri saydım...:thumbup1:[/quote]
:lol::lol::lol: takvim guzel bir eklenti olmus ;)
[quote=bkaan;134558]Ooo..hayırlı olsun..patronun beni kırmamış ..sağ olsun..:D[/quote]
Evet yaa...Patron dediki "(bkaan) arayıp rica etmese izin falan vermezdim" kardeş çok tşk.ler ;)
[quote=Night FLighT;134534]Pardon pardon düşen boardçular mı dedi birisi DUYAMADIMMMMMM
[COLOR=red]HATIRLATSANA engineer DÜŞEN KAYAKÇIYA NE YAPTIĞIMI[/COLOR] :lol:
Lütfennnn :angry: Düşen kayakçılar !!! LAF ATMAYALIM
Zıplarım üzerinizden ACIMAMMMMMM :thumbup:[/quote]
Gözlerimle gördüm. Bir kayakçı pistte düşmüş, kayakları aşağından çıkmıştı. Pistten aşağı tam sürat inen Night Flight pistin ortasında bulunan kayağın üzerinden bir çırpıda havalanıp uçuverdi. Resmen kayakçıyı ezdi yani. Bir de kayaklar pistte düz şekilde durmuyordu yan duruyordu. Bu durum da kayak engelinin yüksekliğini arttırıyordu. Başaralı bir şekilde sonuçlandı atlayış. Etraftaki herkesin vay canına diyerek night flight yi hayranlıkla izlemeye devam ettiklerini gördüm. Bravo NF:)
acemi kayakçı bulunca ezer işte bu boardcular...
ama biz kayakçılar ne olursa olsun onların yanındayız..:thumbup:
slalomla sollar geçeriz en fazla...:PP
[quote=ikoncan;134568]acemi kayakçı bulunca ezer işte bu boardcular...
ama biz kayakçılar ne olursa olsun onların yanındayız..:thumbup:
slalomla sollar geçeriz en fazla...:PP[/quote]
iyiydi :D:D
:thumbup1::thumbup1::thumbup1:
canım benim sonra kırma kolunu bacağını Boss gibi....
hehehe.....
Sarıkamışda 5 nolu pistte bekliyorum.....al gardını Night Flight....:afro2:
[quote=Night FLighT;134573]rİCA EDİCEM o anda sende ikon'un yanında dur :lol::lol::lol:[/quote]
tehlike çanları çalıyooo:D
Bu bortçuların sadece kendilerinin atlayıp zıplayabildiklerini sanmalarından bıktım artık. Sarıkamışta rampayı hazırlayın ve beni bekleyin .... :thumbup::thumbup::thumbup::P:lol::lol::lol: