[quote=oliver_han;103075] boardcuların yapıp benim yapamayacağım bir şey yok ki kayakla... ??? [/quote]
+9201738721937289173927174914
hele hele kimse bana sadece boardcular bolkara girer off-piste kayar demesin, sakin ha :D
Printable View
[quote=oliver_han;103075] boardcuların yapıp benim yapamayacağım bir şey yok ki kayakla... ??? [/quote]
+9201738721937289173927174914
hele hele kimse bana sadece boardcular bolkara girer off-piste kayar demesin, sakin ha :D
ya ben board ve kayakta yapmış birisi olarak kendimce kayağı seçtim boarda çok zevkli ama iki ayağımda bir yerde bağlı olunca kayağın verdiği özgürlüğü hissedemedim kayağa devam ettim... bence kayak arkadaşlar.
Board yapmayı denedim ancak iki ayağımın da aynı yere sabitlenmesi hoşuma gitmedi sıkıntı verdi. Kayakta ayaklarımı istediğim gibi hareket ettirebiliyorum bana daha fazla özgürlük hissi veriyor. Onun için kayak diyorum.
Kayak ve snowboard karşılaştırlırmı :) insan bir değil bin kere düşünür bile bunları karşılaştırırken... Tabiki snowboard
snowboardumu, hele ki şu anda ekip sezonun ilk turunu ziganaya düzenlemişken, rüyalarımda dahi görür oldum. var mıdır kayakçı üstadlardan aynı sendromu yaşayan? :D
Valla çok uzun süre bi süre kayak 3 yılda snowboard yaptım .. Bana kalırsa snowboard'u seçerim ama kayakta benim için apayrı.. Snowboard kayağa göre daha çabuk ögreniliyo ve daha acemiyken bile daha çok zevk alıyosun fakat kayak için ayni şey geçerli diil..başlarda odun gibi kayıyosun vs. ama gerçekten kendini geliştirebilirsen snowboarddan hiç bi farkı yok aynı extreme şeyleri yapabiliosun..
kayak.
Snowboard
[quote=gokbey;106386]kayak.[/quote]
nasııı nasııı nasıııı... bi daha de...
[quote=oliver_han;106419]nasııı nasııı nasıııı... bi daha de...[/quote]
vardır bu işte bir bit yeniği.. :001_smile: keşke sormasaydın ;) dur bakalım nasıl bir cevap gelecek?