kendimizi bi şekilde avutmamız gerekiyo.. yoksa nisan ayından bu yana nasıl dayanıyoruz sanıyosun ;)
Printable View
kendimizi bi şekilde avutmamız gerekiyo.. yoksa nisan ayından bu yana nasıl dayanıyoruz sanıyosun ;)
inşallah diyelim gerci çok sorunlu bi yaz gecirdim onun kar gelsin istiyorum dağıtmak için kafa dengi arkadaşlarla pist dışı bolkar kaymak istiyorum
şu anda kayseriye yağmur yağıyor hafiften. ve büyük ihtimalle erciyesin zirvelerine de kar olarak düşürüyordur... zaten tepesi bembeyaz oldu şimdiden :)
[quote=Tuni ]
şu anda kayseriye yağmur yağıyor hafiften. ve büyük ihtimalle erciyesin zirvelerine de kar olarak düşürüyordur... zaten tepesi bembeyaz oldu şimdiden :)
[/quote]
hadi hayırlısı bakalım
ya nerde bizde kısmet ya.. zaten sezon dışında hep yağış olur. ama havalar soğudumu yağış olmaz :(
Önümüzdeki 1-2 hafta görünürlerde ciddi bir kar yağışı yok maalesef. Beklemeye devam.
geliyo valla, -2 şu an hava :)
yürü be rutubet!
[quote=AtomicAnt ]
geliyo valla, -2 şu an hava :)
yürü be rutubet!
[/quote]
ant
neresi bu -2 derece olan mükemmel yer
Umeå, kuzey İsveç
beklerim :)
[quote=AtomicAnt ]
Umeå, kuzey İsveç
[/quote]
Cenk harika bir yerdesin valla keyfini çıkar her türlü ;D
offff müthiş
inşallah diyelim....
[quote=AtomicAnt ]
Umeå, kuzey İsveç
[/quote]
Adamın evinin önü pist daha ne olsun ;D
[quote=sco ]
Adamın evinin önü pist daha ne olsun ;D
[/quote]
evlerinin önü boyalı direk
karsız koydun sen beni felek :P :P :P
;D ;D ;Dkar yağıyor palandökene ;D ;D ;D :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :okaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yaa belli zatenn kar yagıo biyerleree çok soguk hava dondum ben bugun 8)
[quote=palandöken ]
;D ;D ;Dkar yağıyor palandökene ;D ;D ;D :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :okaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
[/quote]
Var mı şu an aktif bi webcam?
Çok sevinmeyelim.. bahar sıcakları geliyor bu hafta içi :( bolu 23 derece diyor ya cuma günü .. tshirt giycez valla..
[quote=raikkonen ]
Var mı şu an aktif bi webcam?
[/quote]
bildiğim kadarıyla palandöken de web cam yok
evet evet yagıyo bende gördumm ;D
yagsın yagsın superr :D
[quote=rnd ]
evet evet yagıyo bende gördumm ;D
[/quote]Nerde gordun ruyandamı?
ahahahha koptum cenkkk yanii eda uydura uydura ancakk bu kadar uydurabilir tabeeee ;D ;D ;D
[quote=SÜÜ ]
ahahahha koptum cenkkk yanii eda uydura uydura ancakk bu kadar uydurabilir tabeeee ;D ;D ;D
[/quote]
kırıcı oluyosun ama ben ve uydurmakk ayıp ayıp ;D
ceykoo yagıyoo vala hee sen bana ınan gordum benn ;D
nerde nee gördün beeee insanları kandırmaa ayıp =))
hastalığın en son dönemlerinde böyle halisünasyonlar başlıyoo bunun ilacı kar kara çıkıp dağ havasını çektimi birşeyciği kalmaz geçmiş olsun eda :'( :'( ;D ;D ;D
[quote=Hexametaphosphate ]
hastalığın en son dönemlerinde böyle halisünasyonlar başlıyoo bunun ilacı kar kara çıkıp dağ havasını çektimi birşeyciği kalmaz geçmiş olsun eda :'( :'( ;D ;D ;D
[/quote]
saolasın farukcumm bak nasıl anladı benı hemen evet hakkaten artık halisünasyonlarmı goruyorum acaba ben ::) mesela ctesıden beri istanbulda sel olmus dıyolar ben bı bakıyorum hertaraf bembeyazz töbe tanrıma ölüyomuyum nee ::) :)
[quote=rnd ]
saolasın farukcumm bak nasıl anladı benı hemen evet hakkaten artık halisünasyonlarmı goruyorum acaba ben ::) mesela ctesıden beri istanbulda sel olmus dıyolar ben bı bakıyorum hertaraf bembeyazz töbe tanrıma ölüyomuyum nee ::) :)
[/quote]
yoo yoo öldürmüyor öldürmekten beter ediyoo kurtuluşu yok bunun kutuplara yerleşmen lazım :P :P :P
bu arada snow-forecast göre bu akşam uludağ-kartalkaya ve palandökene 1 cm kar yağıyoo şu an sarıkamış a 2 cm
[quote=rnd ]
[/quote]
dipçikkk gibisin sana bişi olmazz..
tarnaby'de haftasonu sezon açılacak diye haber alıyoruz.
benim mahalle de eksi derecelere düştü, cuma kar beklioz, ha gayret izi bırakıcam hepimizin adına...
Van-Hakkari karayolunda yılın ilk karı yağdı. Van-Hakkari karayolunun buzlanması nedeniyle ile bazı araçlar kayarken, onlarca araç ise mahsur kaldı.
hadi hayırlısı kaza bela olsun demiyoruz ama yağsın dimi ;)
bugün emirganda çekildi gözlerime inanamadım ama insanlar denize giriyor yine aylardan kasım sanki sende kaldı bir yarım dedim içimden ;D ;D ;D
[url=http://img408.imageshack.us/my.php?image=grnt042ac5.jpg][img=http://img408.imageshack.us/img408/1776/grnt042ac5.th.jpg][/url][url=http://g.imageshack.us/thpix.php][img=http://img408.imageshack.us/images/thpix.gif][/url]
çok uğraştımda bir türlü sayfada görükcek şekilde yapamadım
[quote=Hexametaphosphate ]
çok uğraştımda bir türlü sayfada görükcek şekilde yapamadım
[/quote]
zaten gayet moral bozucu bi resim boşver
azonce dayım aradı onlarda bayramda sarıkamısa gıdecekler.
sarıkamısa kar yagıyormus dedı.
ınanmadım sarıkamısı aradım.
KAR ZIRVEDE COK, OTELLERIN ORADA HENUZ YOK ancak heran yagabilir ayrıca ustteki pistte de kar var dediler.
ama OTELCİLERİN KAR YAGIYOR KAR VAR DEYİŞİNE DE inanmamak gerektigini bilenlerdenim :)
BU KIŞ SERT GEÇECEK !
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Türkiye genelinde eylül ve ekimdeki yağışlı havanın, önümüzdeki aylarda da artarak devam edeceğini bildirdi. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Kayhan, özellikle Ege, Marmara ve Batı Karadeniz’in geçtiğimiz aylarda bol yağış aldığını kaydederek, "Önümüzdeki süreçte, bu yağışların artarak süreceğini tahmin ediyoruz" dedi.
Milliyet’e konuşan Kayhan, Türkiye’nin kış aylarında bol yağış alacağını, ülkede, kuraklık bakımından geçen kışa benzer bir kışın yaşanmayacağını ifade etti. Özellikle aralık ve şubatta ülkeye mevsim normallerinin üzerinde yağış düşeceğini bildiren Kayhan, Türkiye’nin meteorolojik konumu açısından şanslı bir coğrafyada yaşadığına dikkat çekti.
Türkiye’nin dünyadaki en önemli alçak ve yüksek basınç sistemlerinin tam ortasında yer aldığı bilgisini veren Kayhan, "Sıcaklık ve yağış tahminlerini, bu basınç sistemlerinin konumuna göre yapıyoruz" diye konuştu.
Kurak geçen 2007’de Portekiz açıklarında bulunan Azor Yüksek Basıncı’nın Türkiye’yi çok fazla etkilediğini bildiren Kayhan, "Alçak basınç yağış getirir. Yüksek basınç etkili olursa o zaman yağış düşmez. Bu nedenle 2007 kurak geçti" dedi. 2008’de Azor Yüksek Basıncı’nın etki alanını Avrupa’nın orta ve kuzey kesimlerine doğru genişleteceğini bildiren Kayhan, bu sürecin Türkiye’ye bol yağış getireceğini vurgulayarak şunları söyledi:
"Azor Yüksek Basıncı’nın genişlemesi nedeniyle, Türkiye’nin, Cenova Körfezi’nde oluşan yağışlı sistemleri alacağına inanıyoruz. Bu basınç sistemlerinin hareketliliği Türkiye’ye kış aylarında kuzey enlemlerden hava taşınımı olmasını sağlayacaktır. Kuzeyden gelecek hava taşınımı yağış bırakacağı gibi sıcaklıkları da düşürecektir. Türkiye’de kış ayları mevsim normallerinden 0,5 ile 1 derece kadar daha soğuk geçecek."
BU KIŞ KARLI GEÇECEK!!!
NTV hava durumu yorumcusu, Yüksek Meteoroloji Mühendisi Gökhan Abur, bu kış bizi bekleyen hava şartlarını anlattı
Kategori : Gündem
Tarih : 29 Ekim 2008 00:07
Bu kış bizi nasıl bir hava bekliyor?
Bu sene her şeyin daha normal olabileceğini düşünüyoruz. Çünkü sonbahar sonbaharlığını yapmaya başladı. Sağanak yağmurlar ve yağışlar, lodos gibi kuvvetli rüzgarlar sonbaharın etkilerini gösteriyor. O bakımdan bu sene sistemlerin geleceğini ve en azından ülkemizde birkaç yıldır göremediğimiz sert kışlardan birini yaşayacağımızı düşünüyorum. Batı kesimler özellikle kışın daha çok etkili olacağı yerler olacak. Bu sene ülkemiz hasret kaldığı kar yağışını görecek.
kulaga cok hos geliyo :)
Tabi ki allah bilir ,ama insallah doğru tahminlerdir...
Ki herkes zaten cok sert geçecek diyor,ayvalar bile... :) :) :) :) :)
ya 3 gündür IPCC'nin kar raporları üstünde çalışıyorum, anlaşılan Türkiye yüksek irtifa sayesinde dünyanın birçok yerinden daha avantajlı.
bir de ayıptır söylemesi ilk kar gelmiştir arkadaşlar, buyrun böyle :)
[url=http://www.facebook.com/album.php?aid=57318&l=eca5f&id=612116314]http://www.facebook.com/album.php?aid=57318&l=eca5f&id=612116314[/url]