[quote=ikoncan;134528]:thumbup:
ekip güzel olunca kayak yapmak dahada eğlenceli oluyor...hele hele habire düşen boardcuları sollayıp geçerken dahada güzel oluyor...[/quote]
öyle deme yaa...kader mahkumu arkadaşlarımız onlar bizim :D
Printable View
ekip güzel olunca kayak yapmak dahada eğlenceli oluyor...hele hele habire düşen boardcuları sollayıp geçerken dahada güzel oluyor...[/quote]
öyle deme yaa...kader mahkumu arkadaşlarımız onlar bizim :D
+1 :) çok güzel oluyor he he
[quote=ikoncan;134518]Kayak yapmaya karar vermek çok güzellll...
Kayak öğrenmek harikaaa...
Kayağı ilerletip slalom yapmak muhteşemmm...
Kartutkusu ailesi ile Sarıkamış a gitmek PAHA BİÇİLMEZZZZ.......:thumbup:[/quote]
+1:)
Biraz önce Otel için ödememi yaptım ve uçak biletlerimide aldım...Gidemeyeceğim diye çok üzülmüştüm ama kartutkusu üyelerinin yardımıyla nihayet artık bende kısmet olursa sarıkamısta olucam :) emeği geçen , geçmeyen bana otelde yer bulmak için uğraşan herkese çok tşk.ederim....Sarıkamısta görüşmek üzere :)
[quote=Dipsy;134536]Biraz önce Otel için ödememi yaptım ve uçak biletlerimide aldım...Gidemeyeceğim diye çok üzülmüştüm ama kartutkusu üyelerinin yardımıyla nihayet artık bende kısmet olursa sarıkamısta olucam :) emeği geçen , geçmeyen bana otelde yer bulmak için uğraşan herkese çok tşk.ederim....Sarıkamısta görüşmek üzere :)[/quote]
hayirli olsun :D
Çok tşk.ler arkadaslar....Acayip heyecan bastı. şimdi işin kötüsü zaman nasıl geçen 18 Marta kadar :) İnşallah çok güzel olur herşey
gerçekten çok heyecanlı bi bekleyiş oluyor...:lol:
musluğu açtım tıpasını taktım...
maaşımı aldım paraları saçtım...
takvimi aldım geri geri saydım...:thumbup1:
[quote=ikoncan;134550]gerçekten çok heyecanlı bi bekleyiş oluyor...:lol:
musluğu açtım tıpasını taktım...
maaşımı aldım paraları saçtım...
takvimi aldım geri geri saydım...:thumbup1:[/quote]
Süper aynen öyle yani :)
Dipsy Kartutkusuna güven gerisini merak etme sen :P
Çok güzel bir sezon kapanışı olacağını düşünüyorum...
İnşallah...Kazasız bekasız süper zevkli bir kapanıs olur...Buarada 18 Mart tarihinde, saat 11:00 de S.Gökçenden kalkacak olan Anadolu Jet uçağında olacak olan arkadaslar varsa (anadolu yakasında) arabayla alabilirim.