kayak'dan sasmam
Printable View
kayak'dan sasmam
[quote=oliver_han;103069]madem yeniliklere açılıyoruz, açılım yapıyoruz, hayatında hiç kayak yapmamış boardcular da buyursun bir kayak denesin... ;)
boardu yeterince denedim... ısınamadım... ;)[/quote]
kendi şahsıma çoçukluğumdan beri kayak yaptım askerden geldim 2000 den beride board:)
kayak harikaydı,ama board olağan üstü:))))
[quote=karagozlum9999;103074]kendi şahsıma çoçukluğumdan beri kayak yaptım askerden geldim 2000 den beride board:)
kayak harikaydı,ama board olağan üstü:))))[/quote]
hikayemiz aynı ama tek farkla... benim için de kayak olağanüstü... boardcuların yapıp benim yapamayacağım bir şey yok ki kayakla... ???
velhasıl board, 20 yıllık yarimi terk etmemi sağlayacak kadar süper değil... iki ayağımın bağlı olması, sürekli kalçadan kıvırmak hiç bana göre değil... :P :lol:
[quote=oliver_han;103075]hikayemiz aynı ama tek farkla... benim için de kayak olağanüstü... boardcuların yapıp benim yapamayacağım bir şey yok ki kayakla... ???
velhasıl board, 20 yıllık yarimi terk etmemi sağlayacak kadar süper değil... iki ayağımın bağlı olması, sürekli kalçadan kıvırmak hiç bana göre değil... :P :lol:[/quote]
kıvırma mevzusu güzel ama sen hiç boar denedinmi? neden dışlamaya çalışıyorsunuz.
benim çevremin hepsi kayak hocası,board öğretecek 1 kişi bile yoktu koca erciyeste.şimdiii kayak yapanlara yetiştik.BOARD'CULAR HERŞEYE GİDER YETERKİ ADRENALİN OLSUN
[quote=karagozlum9999;103079]kıvırma mevzusu güzel ama sen hiç boar denedinmi? neden dışlamaya çalışıyorsunuz.
benim çevremin hepsi kayak hocası,board öğretecek 1 kişi bile yoktu koca erciyeste.şimdiii kayak yapanlara yetiştik.BOARD'CULAR HERŞEYE GİDER YETERKİ ADRENALİN OLSUN[/quote]
Oliver yazmadan ben yazayım..asla dışlama olmaz dostum..yanlış anlaşılma olmasın..hepimiz kar manyağıyız olay bu..bu açıdan bakalım :001_smile:
ORASI KESİN HEPİMİZ AYNIYIZ KAR MANYAĞI:)yanlış anlaşılmasın dışlama derken kayakcılar boarddan korkuyor gibi geliyor bana:)
[quote=karagozlum9999;103079]kıvırma mevzusu güzel ama sen hiç boar denedinmi? neden dışlamaya çalışıyorsunuz.
benim çevremin hepsi kayak hocası,board öğretecek 1 kişi bile yoktu koca erciyeste.şimdiii kayak yapanlara yetiştik.BOARD'CULAR HERŞEYE GİDER YETERKİ ADRENALİN OLSUN[/quote]
elbette denedim... tabi beni tanımadığın için işkembe-i kübradan sallıyorum sanıyorsun... ama yanılıyorsun... kar üstünde giden herşeyi denedim... ;)
dışlamak? forumda boardcu sayısının çok daha fazla olduğunun ve arkadaşlarımın pek çoğunun da boardcu olduğunun farkındasın herhalde... ;)
[quote=karagozlum9999;103082]ORASI KESİN HEPİMİZ AYNIYIZ KAR MANYAĞI:)yanlış anlaşılmasın dışlama derken kayakcılar boarddan korkuyor gibi geliyor bana:)[/quote]
yok ya korkma değil, hoş böyle düşünülürse bordcularda kayaktan korkuyor olur..:001_smile:
tamamen zevk meselesi..bir de düşünsene sağdan soldan atlayabilecek düzeyde bir kayakçı görsen, zevkten 4 köşe olmuyor musun? ben kayakçıyım ama böyle bir bordcuyu izlemek bana süper keyif veriyor.:thumbup:
[quote=karagozlum9999;103079]BOARD'CULAR HERŞEYE GİDER YETERKİ ADRENALİN OLSUN[/quote]
[quote=karagozlum9999;103082]ORASI KESİN HEPİMİZ AYNIYIZ KAR MANYAĞI:)yanlış anlaşılmasın dışlama derken kayakcılar boarddan korkuyor gibi geliyor bana:)[/quote]
[quote=oliver_han;103075]boardcuların yapıp benim yapamayacağım bir şey yok ki kayakla... ??? [/quote]
mesajları dikkatli okuyalım... ;)
[quote=bkaan;103084]yok ya korkma değil, hoş böyle düşünülürse bordcularda kayaktan korkuyor olur..:001_smile:
Tamamen zevk meselesi..bir de düşünsene sağdan soldan atlayabilecek düzeyde bir kayakçı görsen, zevkten 4 köşe olmuyor musun? Ben kayakçıyım ama böyle bir bordcuyu izlemek bana süper keyif veriyor.:thumbup:[/quote]
evettt haklısın gerçekten kar yeterli