valla baki kardeş yan komsum erzurumlu ve kayseri kadar soğuk bir memleket yok dıyor
Printable View
valla baki kardeş yan komsum erzurumlu ve kayseri kadar soğuk bir memleket yok dıyor
cem ne oldu bizim karcounter ?? ;D ;D ;D
[url]http://www.snow-forecast.com/resorts/TurkeyHeliski/6day/top[/url] ??? ??? ???
[quote=Hexametaphosphate ]
[url]http://www.snow-forecast.com/resorts/TurkeyHeliski/6day/top[/url] ??? ??? ???
[/quote]
[url]http://www.snow-forecast.com/resorts/TurkeyHeliski[/url]
artvin rize arasındaki dağlarda:)
arkadaşlar pazartesi acilen iş için erzurum üstünden ığdıra gitmem gerekti
erzurumda polatta kaldım ve zirveye bir kilim misali serilmiş beyaz güzelliği gördüm
tam tadı damağımda kalmışken bu sefer ığdır da önce ermenistandaki erivan dağını sonra da ağrı dağını gördüm
tamamen bembeyazlar dı
inanılmazdı
[quote=Tuni ]
[url]http://www.snow-forecast.com/resorts/TurkeyHeliski[/url]
artvin rize arasındaki dağlarda:)
[/quote]
yok yerini biliyorum da helikopteri nerden buluruzu düşündüm ;D ;D ;D
ne mutlu sana kar görmüssün herseyimizle hazırız bekliyoruz insallah yagacak
yok yerini biliyorum da helikopteri nerden buluruzu düşündüm ;D ;D ;D
[/quote]
valla parayı basınca değil helikopteri jet bile bulursun türkiyede :)
Tuncay bize JET kiralasana :D
[quote=Emir ]
geçen sene 15 kasım değil 15 aralık gibi açılmıştı pistler yanlış hatırlamıyorsam. hatta aynı hafta sonu kartalkayada açmıştı bizde sezonu orda açmıştk
[/quote]
15 Aralık'ta biz sezonu açmıştık, 15 Kasım tam hatırlamıyorum ama Karkay 15 Aralık'tan çok daha önce pistlerini açmıştı :)
Geçen sene kışı ve o bol karı özleyen var mı?
[img][/img]
biraz sonra kayağım kaybolacak ve 1 saat arayacağım...
ulan yagg artık yagggg yaggggg beeeeee !!!! :P
dur ya zaten dağdakide eriyo canım sıkkın 1 haftadır :(
[quote=turhanx ]
Geçen sene kışı ve o bol karı özleyen var mı?
[img][/img]
[/quote]
az karı bile özledim buz zemini bile ;D ;D ;D
az karı bile özledim buz zemini bile ;D ;D ;D
[/quote]
josephine i cizmesin yeter
üstü lazım değil bana da
Josephine de noluyo? :)
kurban bayramı için sarıkamış mı erzurum mu?
alps
alps hariaka...belki bir gün....
i wanna go towards alps...
palandöken bikaç senedir rahatsız güven olmaz kar olmama ihtimali az da olsa var sarıkamış yani :(
SARIKAMIŞTA ÇAMKAR OTELİ ÖNERDİLER ARADIM YER YOKMUŞ.....TOPRAK OTEL ÇOK PAHALIYMIŞ ZATEN. BİR DE KARDELEN OTEL VARMIŞ AMA PİSTE UZAKMIŞ...KALAN VAR MI ORDA...KURBAN BAYRAMINDA GİDECEĞİZ ARTIK BİR YERLERE...
HOŞ BULDUK TEŞEKKÜRLER......BAYRAMDA SANIRIM ÖNCE ERZURUM A GEÇİP ORDAN SARIKAMIŞA GEÇİCEM..ZATEN SAMSUNDAN SARIKAMIŞA GİTMEK İÇİN ERZURUM YOL ÜZERİ OLUYOR...ERZURUMUN EN GÜZEL YANI PİSTİN MERKEZE YAKINLIĞI..YANİ KONAKLAMA PROBLEMİ OLMUYOR..MERKEZDE DE ÇOK EKONOMİK KALINABİLİR...BAKALIM BİR ŞEYLER AYARLAYACAĞIZ ARTIK...
PALANDÖKEN VE SARIKAMIŞ BEN SİZDEN, DİĞER ARKADAŞLAR DA KİMBİLİR NERELERDEN KAR YAĞIŞI HABERLERİ BEKLİYORUZ...ÇOK BEKLETMEYİN SEVENLERİNİZİ...
az kaldı az montsuz dolaşamıyoruz. bi aya kadar karın tadını alırız 8)
bence aralıktan önce pist açılmaz ama sezon uzun sürecek gibi inşallah
kasım başı gibi yağar şehre de inşallah dağdaki kar ince olmaz az olursa açmazlar pisti :(
bencede
ya inan hiç mesele deyil acmasalarda ben elıme boardımı alır yaya cıkar kayarak inerim
[quote=karagozlum9999 ]
ya inan hiç mesele deyil acmasalarda ben elıme boardımı alır yaya cıkar kayarak inerim
[/quote]
kıyılırmı ya çizilir ha eski kayaklarımla düşünebilirim ama hurinurum'a (yeni kayaklarıma ) kıyamam ben
dogru soyluyorsun.
bizde bi çagresine bakarızz
slm herkese:)) arkadaşlar kartepede sezon sizce ne zaman açılır,geçmiş yıllara bakarak........
[quote=sakiiin ]
slm herkese:)) arkadaşlar kartepede sezon sizce ne zaman açılır,geçmiş yıllara bakarak........
[/quote]
rahat 2 ayı var
[quote=sakiiin ]
[/quote]
ocak ayından önce kartepe tat vermez.
slm ben internetten baktım 22 ekim şehre kar yağıyo inşallah yağar
bide 15 16 ekimde dağa yağacakmış palandökene
[quote=palandöken ]
bide 15 16 ekimde dağa yağacakmış palandökene
[/quote]
hayırlı hbrlerını beklıoruzzz
Kanada'nın Saskatchewan eyaletinde dün gece yılın ilk karı yağmaya başladı ve kar kalınlığı 17 santimetreye ulaştı.
Kanada Meteoroloji Merkezi, kar yağışının devam edeceğini ve kar kalınlığının 32 santimetreye kadar çıkacağını duyurdu.
Eyalet başkenti Regina'da hava sıcaklığının eksi 6 derece olduğunu açıklayan Saskatchewan eyalet meteoroloji yetkilileri, kar yağışının ulaşımı olumsuz etkilediğini ve Saskatoon şehri yakınlarında meydana gelen kazada 1 kişinin öldüğünü duyurdular.
Yetkililer, Montana şehri ve civarında kar yağışının ardından başlayan kar fırtınasının, özellikle ülkenin en büyük ve uzun otoyolu Trans-Canada Otoyolu'nda görüş mesafesini kapattığını belirtti. Yetkililer, otoyol ve etrafında 30 santimetreyi aşan kar kalınlığı sebebiyle ulaşımın çok zor sağlandığını kaydetti.
Saskatchewan eyalet polisi sürücülerden zorunlu olmadıkça otoyolu kullanmamaları çağrısında bulundu.
[url]http://www.cnnturk.com/HaberDetay/yasam/7/diger/595/kanadaya_yilin_ilk_kari_yagdi/496677/0#nextImage[/url]
Bu haberlere alışmaya başlayalım...
baba kanadadan kar bekleyecez şimdi huhaha amma genede yanındayım beraber 4 gözle beklerim kar yağmasını