[quote=tugi ]
Sarıkamıştan da tedirgin olmaya başladım.. 8) :-\
[/quote]
valla aynen.. yaa insanın içine kurt düşüyo.. yağmassa ne yaparım planları yapıyorum..
Printable View
[quote=tugi ]
Sarıkamıştan da tedirgin olmaya başladım.. 8) :-\
[/quote]
valla aynen.. yaa insanın içine kurt düşüyo.. yağmassa ne yaparım planları yapıyorum..
arkadaşlar uludağda geçen sezonun açılış tarihi neydi????
Bilen varsa söylesin??????????? :o
kurban bayramından 1 hafta kadar önceydi sanırım. yani aralık 9-10 gibiydi
[quote=ozxsemx ]
[/quote]
Sarıkamış da kar olmaması durumunda Türkiye dışı alternatiflere bakmak lazım..
kar olarak historic dataya ulaşmak istiyorsan [url]www.uludag.tv[/url] adresine gir ilgili sayfaya git orada bulabilirsin... ilk kar ne zaman düşmüş vs vs .. haberlerini veriyordu sürekli gecen sene, ama biz 9 aralıkta uludağda kaymıştık.
[quote=beratov ]
arkadaşlar uludağda geçen sezonun açılış tarihi neydi????
Bilen varsa söylesin??????????? :o
[/quote]
2007 sezonunu ben uludağda aşmıştım sadece bir iki lift açıktı oda sadece birinci bölgede net tarih 09 12 2007 bu tarih öncesi kar vardı fakat bildiğim kadarıyla liftler açık değildi..
yurt dışında şu an en gözde ve kayağa en el verişli merkez isviçre zermatt, 2haftadan bu yana 150 santime ulaştı. 3820 metre yükseklite olmasından kaynaklanan 4 mevsim kayak yapabilme özelliğine sahip bir kayak merkezi.
cok zattım sanırım , suan orda olmak isterdim kesinlikle....... :( :( :(
[quote=beratov ]
yurt dışında şu an en gözde ve kayağa en el verişli merkez isviçre zermatt, 2haftadan bu yana 150 santime ulaştı. 3820 metre yükseklite olmasından kaynaklanan 4 mevsim kayak yapabilme özelliğine sahip bir kayak merkezi.
[/quote]
benimde senelerdir hayalimi süsleyen bir yerdi nasip bu seneyeymiş eşim ve bende çok sabırsızlanıyoruz. webcamde bende gün ve gün izledim kar yağışını daha 1 hafta kar yağışı veriyor. tek korkum oraya gittiğimizde yoğun kar yağışından dolayı pistlerin kapalı olması. çünkü şu an psitler kapalı. artı son olarak inan fiyat olarakta iyi araştırdınmı hesaplı bir yer.
[quote=beratov ]
[/quote]
evet bende baktım ve cok yoğun kar gösteriyor zermatta,