:) :) :) :) :)
Printable View
:) :) :) :) :)
Selamlar, snowboard bakımında kartutkusu üyelerine eskiden indirim söz konusuydu. Hala devam ediyor mu?
Evet, inidirmimiz var hala, %20 yapıyoruz Kartutkusu üyelerine.
başlığı görünce yazmadan geçemedim, hazır bu hafta istanbula gelmişken ve haftaiçi epey boş vaktim varken proshop'a gittim dün ilk kez. kartutkusundan olduğumu ve siteden takip ettiğimi söyleyip tanıştım hakan bey, ayla hanım ve adem bey'le. ayla hanım epey ilgilendi sağolsun, malzemelerden, bakımdan vs. epey konuştuk, aklıma takılan çoğu şeyi sordum ve bıkmadan cevapladı ayla hanım. ürünlerde de kartutkusu indirimini yaptılar. buradan da teşekkür ediyorum kendilerine.
bu arada otobüsle gidecekler için kadıköyden kavacık tarafına giden otobüsler yakınından geçiyor, bir tanesinin numarası 14m idi sanırım, ekstra bilgi olsun bu da.
1 Kasım'a kadar Pazar günleri kapalı olacağız. Bilginize...
TÜRKİYE'DE İLK
[url=http://www.proshopkampanya.com]PROSHOP_Kampanya_Ana[/url]
BÜYÜK BULUŞMA BÜYÜK KAMPANYA
Proshop'u Capita ve Union ürünlerini Türkiye'de satışa sunmalarından dolayı tebrik ediyorum.
Bilmeyenler için özellikle Capita Horoscope Board ve Union Force bağlama modellerinin oldukça dikkate değer ürünler olduğunu hatırlatmak isterim.
Evet bende bir türlü ship edilmeyen Bananam için Force siparişini yarın vereceğim, tüm yorumlarda mükemmel kombinasyon olarak geçiyorlar.
PS'nin şuanki fiyatlarının süper olduğunu düşünüyorum, bu arada daha sert bağlama arayanlar için Data'nında mükemmel bir seçim olduğunu söylemek isterim.
Yanlız aklıma takılan bir şey var, başka sitede Proshop'un bu yeni ve kaliteli ürünleri bir parti ile geçtiğimiz cumartesi günü tanıtacağını okudum, ben mi atladım yoksa bu aksiyon bu sitede duyurulmadı mı ??? :glare:
parti belki o okuduğun zümreye özeldir?
[quote=gokbey;150931]parti belki o okuduğun zümreye özeldir?[/quote]
Evet toplantı (parti denilmez) o zümreye özeldi, çünkü onlar böyle bir bilgilendirme toplantısı istediler. Zaten haftasonu o çalışmanın neticesi olarak hazırladığımız presantasyonu webe koyarak size de duyurduk. Eğer ilgi duyarsanız sadece size özel bir toplantıyı seve seve yaparız.