bider murat sende kayak takımı varmı ben alacamda diyorumki ikinci el alayım varsa senden alırım
Printable View
bider murat sende kayak takımı varmı ben alacamda diyorumki ikinci el alayım varsa senden alırım
ejder dün de doluydu 22 nin altına inmişmi yoksa hala hafif üstündemi
[quote=palandöken ]
[/quote]
benim kayaklar sana uzun gelir. ben kayağı geçen 500 e aldım kayak + bağlama istersen sanada bakarız veya sen git bak kar sporda var dumluda bayram ertesi açıcak. ikinci el istiyosan bildiğim kadarıyla terminaldeki rossignolde var bi uğra istersen ama ben gezdim hepsini dişe değer bişe yok
murat abi şimdi müsaitmisin gidelim oralara soralım
bide murat abi bu özmarı bilyosan orya gel
arkadaşlar siz şimdi ekim 20de palandökende kayma ihtimalimiz varmı diosunuz yaniii
tabi nasip kısmet ama. bana ciddi ciddi 29 ekimden önce çıkarız gibi geliyo ::)
o zaman ekimin sonunda görüşmek üzere :)
bugun hürriyet gazetesinde palandökenin resmleri vardı alahtan başka şey isteseymişim olacakmış gözümüzaydın:)
[quote=palandöken ]
allah izin verirse ekimin 20sinde kayarız
[/quote]
:D :D :D :D
bizde kartalkaya da kasımın 10 u gibi kayarız inşallah sarıkamışa gitmeden önce bir iki ısınma hiçte fena olmaz :) :) :)
sarıkamıştan önce bayaa bi ısınıcam ben. bide ders programım varkiii salı cuma 10 dan sonra dağdayımm ;D
bu arada piste ilk çıkanlardan fotoları sabırsızlıkla bekliyoruz :D :D :D
ne olurdu sanki türkiye şu anki konumundan 10 paralel daha yukarda olsa ??? ??? ???
Uludağ'a dün yılın ilk karı yağmış sezon erken açılacak galiba :)
palandönede kar neredeyse şehişre indi bugün çok kar yağdı
murat sanayinin ordaki dağlara bile yağdı
arkadalar bu mutlu hbrler için sizleri kutlamak istiyorum....
özellikle erzurumdaki arkadaşlarım sizlere bu bilgileri bizlere ulaştırdığınız için bir kez tşk etmeyi bir borç bilirim....
hıı ovadaki dağlarada yağmış 22 nin altına inmiş pist tarafındaki alçak dağlara falanda yağmış belliydi zaten kar soğuğu vardı sabah neyse kaldı ---- 4 -----
Bu güzel bayram hediyesi tarzındaki haberler için teşekkürü borç bilirim. Peki pistlerin kayılabilir duruma gelmesi ne kadar zaman alır ??? ??? ???
Allah'a şükür kar yağmaya başladı sıra pistlerin uygun duruma gelmesinde :)
[quote=Hexametaphosphate ]
Bu güzel bayram hediyesi tarzındaki haberler için teşekkürü borç bilirim. Peki pistlerin kayılabilir duruma gelmesi ne kadar zaman alır ??? ??? ???
Allah'a şükür kar yağmaya başladı sıra pistlerin uygun duruma gelmesinde :)
[/quote]
üstte dedim ya kaldı 4 die
4 kere daha dağa yağdıktan sonra büyük ihtimalle şehirede yağar
şehire yağdımı pistlerde açılır inşallah
murat dağa yağmurumu yağıyor
inşallah yağmıyodur gerçi kötü duyumlar aldım da bayram günü kulaklarımı çınlatmaya niyetim yok :'(
arkadaslar dün aksam uluıdagdaydık. tepelere kar yagmıstı haberınız olsuuunn ayrıca agaoglu yenılenıyor suanda sadece 2 otel acık genc yazıcı ve ismini bile anımsayamadıgım kötü bi otel.
oradaki insanlarla konustum v.s uludagda gecen sene kasım 15 de pistler acılmıstı bu sene daha sert gececek gibi gozukuyor dediler.
umarım bir an once yagar. uludaga yagdıgına göre kartalkaya ya da ilk kar kesin düşmüştür.
[quote=climbski ]
arkadaslar dün aksam uluıdagdaydık. tepelere kar yagmıstı haberınız olsuuunn ayrıca agaoglu yenılenıyor suanda sadece 2 otel acık genc yazıcı ve ismini bile anımsayamadıgım kötü bi otel.
oradaki insanlarla konustum v.s uludagda gecen sene kasım 15 de pistler acılmıstı bu sene daha sert gececek gibi gozukuyor dediler.
umarım bir an once yagar. uludaga yagdıgına göre kartalkaya ya da ilk kar kesin düşmüştür.
[/quote]
geçen sene 15 kasım değil 15 aralık gibi açılmıştı pistler yanlış hatırlamıyorsam. hatta aynı hafta sonu kartalkayada açmıştı bizde sezonu orda açmıştk
tamam işte bu sene inşallah 10 15 kasım gibi açarız sezon soğuk geçicek ne de olsa :D :D :D
hadi hayırlısı arkadaşlar inşaallah biran önce kaymaya başlarız.böyle haberleri duymak insanı çok sevindiriyor.
bu sene sağlam bir kış geçecek...
Bayramın 2.günü uludağa çıktım sezonun ilk karını uzaktanda olsa gördüm ;D kar kokusuda geldii madenin üstündeki kayalarda kar kendini belli ediyo sanki bu sezon çok erken kayıcaz gibi geliyo
evet inşallah bu sene erken kaymaya başlıycaz.
ama inşallah kaymayada doyarız bu sene
:D :D :D :D
bizde kartalkaya da kasımın 10 u gibi kayarız inşallah sarıkamışa gitmeden önce bir iki ısınma hiçte fena olmaz :) :) :)
[/quote]
Kartalkaya'da oteller 1 aralık tan önce açılmaz.Ama erken açma durumları olursa ilk duyanlardan olurum zaten.Bilgilendireceğim...
1 aralıktan önce imkanı yok açmazlar...
valla acmazlarsa acmasınlar.bız yınede kayarız.gerekirse yayan boardı sırtıma alır cıkarım.
valla artık kartal ulu kartepeden ilk hangisi açılırsa ona gider kayarız boadu hiç üsşenmem tırmanır boardla kayarık ineriz =))
he valla aynen oyle
27 eylül akşamı ilk kar yağdı üzerime.palandökenin incisi döküldü üzerime.o müthiş zevki çoğu arkadaştan önce tattım yine.e buda dağda çalışmanın bir ayrıcalığı.kar yağışının devamı gecikmez inşallah
simdi show tv haberleri izliyorum
kış nasıl gececek dıye roportaj yapıyorlar.
ceviz ve ayva coksa kış cok sert gecermiş. veeee bu sene ceviz de ayva da cokmuş kısacası eskilerin deyişine gore [b] bu kış cok sert gececekmiş[/b].
yanii bu sene cıdden soguk havayı iliklerimde hissedecemm.heheyt
evet arkadaşlar bende bir denizci ailesinden gelmekteyim ve az çok hava şartlarından anlıyorum bu kış gerçekten sert geçecek gibi gözüküyo.
Herşeyin Hayırlısı ;)
burda her sene kış çok ağır geçiyor nerdeyse her sene -40 ı görüyoruz önemli olan çok kar yağması :(