Ynt: TÜM KAYAK MERKEZLERININ HAVA DURUMLARI
[quote=Canon in D ]
31 Ekim 2008 Cuma 10:50    Dünya
İsveç'te öylesine kar yağıyor ki, halk evde oturmaya davet ediliyor
Ülkede özellikle güney bölgelerde kar yağışlarından sonra irili ufaklı çok sayıda trafik kazası meydana geldiği bildirildi.
İsveç'te mevsimin ilk kar yağışı gerçekleşti. Yetkililer halka "Evinizde kalın" çağrısı yaptı.
Malmö'de 10 santimetre kalınlığında kar tabakası oluşması bekleniyor.
İsveç'in güneyinde rüzgarın saniyedeki hızının 28.2 metreye ulaştığı öğrenildi. Bazı köprülerden ağır taşıtların geçmesi yasaklandı. Rüzgarın saniyedeki hızının 32 metreyi geçmesi halinde bütün trafiğin durdurulabileceği bildirildi. Bugün başkent Stockholm'e kar yağması bekleniyor.
;D
[/quote]
;D darısı bizim başımıza.. bekle bekle geçmiyor.. ızdırap oldu valla.. askerde bile günler daha çabuk geçiyor yaw.. yağ artk kar yaağ..
[quote=Canon in D ]
31 Ekim 2008 Cuma 10:50 Dünya
Ülkede özellikle güney bölgelerde kar yağışlarından sonra irili ufaklı çok sayıda trafik kazası meydana geldiği bildirildi.
İsveç'te mevsimin ilk kar yağışı gerçekleşti. Yetkililer halka "Evinizde kalın" çağrısı yaptı.
İsveç'in güneyinde rüzgarın saniyedeki hızının 28.2 metreye ulaştığı öğrenildi. Bazı köprülerden ağır taşıtların geçmesi yasaklandı. Rüzgarın saniyedeki hızının 32 metreyi geçmesi halinde bütün trafiğin durdurulabileceği bildirildi. Bugün başkent Stockholm'e kar yağması bekleniyor.
;D
[/quote]
bizden çok çok uzaklarda yinede güzel bir haber tşk.
[quote=Canon in D ]
31 Ekim 2008 Cuma 10:50 Dünya
;D
[/quote]
Canon - D bu güzel haber için teşekkürler. Haftaya isviçre zermatt dayım heralde kaymaya doyacağız 1 hafta boyunca.
SAnırım hata yaptımm :):) isveç le isviçreyi karıştırdım. olsun genede güzel bi haber
arkadaşlar geçen yıl uludağda sezon 16sında açılmıştı heralde,yanlış mı hatırlıyorum???
bu sene kış cok sert geçicek diyolar ama görünen şimdilik öyle diiil sanırım.
İnsallah sezon yakın bi tarihte açılır........
Bu ne yaw cam pencere acık yaz hawası war dısarda. O guzelim aywalar yalanmı soyluyor simdi?
snow forecast in 9 günlük tahminlerine bir göz attım ve gün içindeki oratalama sıcaklık +10 ile +6 derece arasında ne yazıksa değişiyor...
uludağda bu sezon sanırım aralığın 10 dan sonra bekleniyormuş,telefonla görüştüm...
Ayvalara bizde inanmak istiyoruz gercekten....
[quote=Orumcenk ]
Bu ne yaw cam pencere acık yaz hawası war dısarda. O guzelim aywalar yalanmı soyluyor simdi?
[/quote]
ahahaa cenkcim vallahi dedemin ayvaları yüzümü kara çıkardı. hepsini teker teker keserek hepimizin ahını çıkarcam :P
Durun biraz millet, meraklanmayın ayvalar da cevizler de yalan söylemez.... ;)
Sarıkamıştan da tedirgin olmaya başladım.. 8) :-\
dogru söylüyorsun bende aynı siteye baktım ya yagacaktır yada yagmayacaktır
kime inanacagız bende sasırdım ama dört gözle esimle bekliyoruz