Ynt: Kayak Merkezlerinden Webcam Görüntüleri
internet explorer da calisiyo. once firefox ta denedim olmadi, orumcenk istiosan kucuk harfle yazmayi dene
hava bozmuş ve kar havasına benziyodu arkadaşlar karanlık çökmeden öle görünüyodu vallah sanki kar geliyo heheheyyyyy
Tamamdır küçük harf yazınca çalıştı ama hawa kararmış simsiyah kameralar. YArın bakıcaz artıkın tekrar.
dostlarım internet sayfasını açınca adresi yazın ID yazan yere DATA yazın ŞİFREYEDE 1234 yazın ok açıyo
yanlız bu biyerin net üzerinden kamerası, yani kendi kullanımları için public değil. kim yürüttü bakim şifreyi : )
Bosstan yeni hizmet. Sarıkamış turu öncesi pist durumlarını site halkının her an görebilmesi için 4 kamera taktıran Boss kartutkunlarına hizmetlerimiz sürecektir dedi :)
[quote=C3Nk ]
yanlız bu biyerin net üzerinden kamerası, yani kendi kullanımları için public değil. kim yürüttü bakim şifreyi : )
[/quote]
Toprak Otel'in webcami bu. Sezon içinde sitesinde de bu webcam kullanılıyor zaten, kendileri de siteden bu şifreyi duyuruyorlar.
Hay ellerinize sağlık artık bir ay burayı izleyip bekleyecem. çok güzel teşekkürler
Arkadaşlar hayrınıza Palandiken'in webcam i var mı geçen yıllar buluyordum şimdi bulamadım. kalktı mı yoksa Dedemanın kafeteryasından görüntü var idi. Bilen var mı bakarak günlerimizi geçirsek bari...
Palandöken'in geçen sene bir webcami vardı, bu konudaki eski mesajlara bakarsanız bulabilirsiniz sanıyorum ama aktif olmayabilir.