yanarım yanarım escape biz burda pişerken orda kaymağa başlıyacak. :'( :'(
Printable View
yanarım yanarım escape biz burda pişerken orda kaymağa başlıyacak. :'( :'(
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
İlk kar haberi bendennnn!!!!!!!!!!
[url]http://www.snow-forecast.com/resorts/Uludag.0to3top.shtml[/url]
Pazar günü bayram hediyesi,,Uludağ'a kar yağacağını gösteriyor,,haydi hayırlısı..
hadi ya ;D
çooo :o :o :ok güsel bi haber
kartepe dede kar gösterio pazar için :)
şirkettekilere kar gelsin hatta gelyior daha da soguk olsun dedikce herkesin suratını görmelisiniz ;D
Bizim şirkettede aynı ??? Millet yaza doyamadık diyor hayret bir şey ya ne varsa bu yazda gitsin artık ya kar dolsun her yer yollar kapansın hiç kalkmayacak gibi kar yağsın yaaaaa :'( Soğukta ne yapacaklarmış sürekli üşünüyormuş kat kat giyinip sıkıntıya giriyorlarmış ahahahahahah ( kerizler için gülüş ) yahu diyecem diyemiyom , enteresanlar ya tatilleri yanlız yaz olur gibi saplantıları var ya ;D ;D ;D
ben yazdan 12 gün izin bıraktım kış tatili için..
insanların derdi kafa dinlemek degil bunun kavgasını da çok yaptım şirkette :)
onursal : abi nereye gidyorsun tatile ?
xx : kuşadası dinlenmeye aaa tatilköyü, güzelce havuza giricem eglenicem
onursal : abi bunun nesi dinlenmek? istanbulda da havuz var? :) neden 2bin küsür para veriyosun :)
xx : bırak bunları yaa :S
neyse olay böyle, kişiden kişiye degişir ama karlar altında orman manzarasına bakmak bile rahatlatıyor beni.
[quote=pellinn ]
Bizim şirkettede aynı ??? Millet yaza doyamadık diyor hayret bir şey ya ne varsa bu yazda gitsin artık ya kar dolsun her yer yollar kapansın hiç kalkmayacak gibi kar yağsın yaaaaa :'( Soğukta ne yapacaklarmış sürekli üşünüyormuş kat kat giyinip sıkıntıya giriyorlarmış ahahahahahah ( kerizler için gülüş ) yahu diyecem diyemiyom , enteresanlar ya tatilleri yanlız yaz olur gibi saplantıları var ya ;D ;D ;D
[/quote]
[quote=onursalky ]
ben yazdan 12 gün izin bıraktım kış tatili için..
insanların derdi kafa dinlemek degil bunun kavgasını da çok yaptım şirkette :)
onursal : abi nereye gidyorsun tatile ?
xx : kuşadası dinlenmeye aaa tatilköyü, güzelce havuza giricem eglenicem
onursal : abi bunun nesi dinlenmek? istanbulda da havuz var? :) neden 2bin küsür para veriyosun :)
xx : bırak bunları yaa :S
neyse olay böyle, kişiden kişiye degişir ama karlar altında orman manzarasına bakmak bile rahatlatıyor beni.
[/quote]
Ya sen onu diyorsun millet ben kış tatili yapacam o yüzden yazın tatile gitmiyorum diyince soruyor ne yapacaksın ki kışın ??? Diyorum kayağa gidecemmmm ohh miss keşke hemen kar yağsa diyorum bana dönüş şu şekilde kayakmıı inanmıyorum kayakmı yapıyorsun vay beee . Bir an kendimi uzaya çıkıyormuş kadar özel hissediyom tabi hehehe
oh be benm işim rahhat öğrenci olmk en iiisi yeri glnce okulu bile kırrm walla ;D