Bu hafta ortalıkta kar görünmüyor ne yazık ki, tam sezonu süper açtık hava çok iyi diyoruz arkasından bir kaç hafta kar falan göremiyoz :(
Printable View
Bu hafta ortalıkta kar görünmüyor ne yazık ki, tam sezonu süper açtık hava çok iyi diyoruz arkasından bir kaç hafta kar falan göremiyoz :(
bir de bugün bir haber okudum habertürk.com daydı sanırım kışın ortasında 2 hafta bahar havası diye başlık vardı ama devamını okuyamadım.
evet evet ben de okudum onu Vatan'da bugun :( umarım yanılıyolardır
umarım yanılıyorlardır yoksa winterfest toprak fest olacak korkarım. heralde o durumda zaten yaralı olan boardum emekliye ayrılır. bi bakımlık işi var. kartepedeki ilk günde yine hasar gördü.
çokk iii kar war ılgazda kafana takma
arkadaşlar, bu haftasonu kartepede durum ne olur acep? off ya kar falan yağmıyor:(
Kiti her yerde kar var merak etme. Bu da şarkı gibi oldu ha,
...her yerrrde karrr varrr.. kalbim seninle bu gece... :p
[quote=kitiara ]
arkadaşlar, bu haftasonu kartepede durum ne olur acep? off ya kar falan yağmıyor:(
[/quote]
ben pazar kartepe yapıcam ama son durumu orda olan birilerinden örenmem şart...
Kartepe ve Pazar, argghhh, yan yana olarak görmeye bile dayanamadığım kelimeler. Bence gitme. Harbi! Çok üzülürsün, güven bana (nedense).
[quote=kitiara ]
ben pazar kartepe yapıcam ama son durumu orda olan birilerinden örenmem şart...
[/quote]
gittim ben 2 hafta önce, bir sürü kötü şartlara rağmen istanbula en yakın yer orası, günübirlik uludağ ve kartalkaya çok yorucu oluyor.